Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Κίνηση ανθρωπιάς από τους βετεράνους




ΠΕΡΑΜΑ
Ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Περάματος με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος  σε συνεργασία με την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  και τον  Πανελλήνιο Σύλλογο   πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων « Αγάπη για τη ζωή »

Σε μια ομολογουμένως συγκινητική ατμόσφαιρα ,δόθηκε ένα αναπηρικό αμαξίδιο  σε συνάνθρωπο μας ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα  .

Στην σπουδαία αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Περάματος Τ. Κεφεριάν και Μ. Καζάκου , οι πρόεδροι των Ενώσεων Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας και Αθήνας Στέλιος Σαρρηδημητρίου , ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Αργοναύτη Γιώργος Καλαφατάς .  

Από τον σύλλογο  Ρόταρι Πανοράματος Βούλας το παρών έδωσε η κ. Ν. Παπάζογλου, και από τον σύλλογο «Φωτεινό Αστέρι « η κ. Φ. Σχορτσιανίτη.

Τον σύλλογο «Αγάπη για τη ζωή εκπροσώπησαν η πρόεδρος Β. Βάγγαλη και η ταμίας Ουρ. Αθανασοπούλου.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος Στέφανος Φούσκας  που αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σημασία που έχουν αυτοί οι αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα .

Ακολούθησε αγώνας όπου η μικτή Βετεράνων Πειραιά επικράτησε με 3-2 της Μικτής Περάματος.

Για τους νικητές δυο τέρματα πέτυχε ο Μαυροειδής και ένα ο Καναβάρης . Και τα δυο γκολ των βετεράνων Περάματος σημείωσε ο Τζωμής.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Περδικούρης με συνεργάτη του τον Δημήτρη Καρφή

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Τσαγκάρης,  Νικολούλης, Αναστασίου , Κυρίτσης, Λαμπρινίδης, Αντωνίου , Μιχαλάτος, Μπαρέλης, Φούσκας , Τζωμής, Μπάκας Στ., Βαρούτης , Παπαστεφάνου Γ.Ν., Ιορδανίδης, Γιαβρής, Μακρόγλου

ΜΙΚΤΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ : Μαρσώνης, Καλαμάρας, Κανέρης , Βουζαλής, Καναβάρης, , Μαυροειδής, Μπάκας Στ., Τσέβρετζης, Κατσικογιάννης, Σαρρής, Παπαλεξάνδρου , , Λαουτάρης, Τσάτσος, Ξυνόροδος , Βαλσαμής.




Το μεγάλο μνημόσυνο ποδοσφαιριστών (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ )




ΡΕΝΤΗΣ 
Την επόμενη Τετάρτη 3 Μαΐου  θα πραγματοποιηθεί στο  γήπεδο Νεάπολη το μεγάλο μνημόσυνο ποδοσφαιριστών που  έχουν  φύγει από τη ζωή. .

Θα τιμηθεί η μνήμη του Λάκη Γκλέζου , του Μιχάλη Κρητικόπουλου του Ολυμπιακού , του Στέλιου Τουρκομένη του Εθνικού , του Μιχάλη Χιόνη, του Σάββα Γρηγοριάδη του Ιωνικού, του Βασίλη Μαρίνου του Αργοναύτη,  του Πέτρου Ζεβερέλη του Ηρακλή Νικαίας, του Οδυσσέα Πασσαλή του Γιώργου Κοντόπουλου του Βύζαντα Μεγάρων, του Αλέξη Κωνσταντάρα και του Κώστα Καρασμάνογλου του Αιγάλεω  καθώς και του 15χρονου ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Άγγελου Κουρή , που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Παράλληλα θα τιμηθεί η μνήμη των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη 23 ετών και Γιώργου Σκυλογιάννη 22 ετών που έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος στην περιοχή του  Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011

Θα ακολουθήσει τουρνουά με την συμμετοχή των ομάδων βετεράνων του 

Ολυμπιακού Πειραιά , του Ιωνικού και της Μικτής βετεράνων  Πειραιά


Για το Κύπελλο Βετεράνων σημειώθηκαντα παρακάτω αποτελέσματα :



ΡΕΝΤΗΣ

Πανελευσινιακός- ΑΟΑΔ 2-1

Δραπετσώνα -  Μοσχάτο 0-2  

Χατζηκυριάκειο – Δόξα Πειραιά 2-4  

Στην ημιτελική φάση έχουν προκριθεί οι Εθνικός, Αίας Σαλαμίνας, Πανελευσινιακός , Μοσχάτο.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 4 Μαΐου στα γραφεία της Ένωσης. 

Οι δυο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 8/5 στο γήπεδο της Νίκαιας , ενώ ο μεγάλος τελικός την Τετάρτη 15/5 στο γήπεδο της Νεάπολης.



Πρωτομαγιά με άρωμα στα Τζουμερκοχώρια (ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ)



ΡΕΝΤΗΣ 
Πρόγραμμα τριήμρης εκδρομής της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά

29/4/2017 - 1/5/2017

Σάββατο 29/4/2017: Αναχώρηση στις 7:30 από τα γραφεία της Ένωσης.Στάση για καφέ στο Αίγιο.

Κατόπιν Ρίο-Αντίρριο,Αμφιλοχία,Μενίδι για γέυμα.

Στην συνέχεια Άρτα,Φιλιππιάδα,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,ελεύυερος χρόνος(βυζαντινά μουσεία Άρτας).Ποδοσφαιρικός αγώνας 5:30 με Αναγέννηση Άρτας.

Κυριακή 30/4/2017: Αναχώρηση 9:30 για τα Τζουμερκοχώρια από Άρτα.Βουργαρέλι,Καραρράτης,Αγνάντα,Σπήλαιο της Ανεμότρυπας,Πράμαντα,Επιστροφή από το γεφύρι της Πλάκας,Ροδαυγή,Γραμμενίτσα,Φιλιππιάδα

Δευτέρα  1/5/2017: Αναχώρηση 10:30 για Κορωνησία,Λίμνη Ζηρού,Αμβρακικός Κόλπος,Αμφιλοχία και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.





Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Σε αυτό το φιλικό θα γίνει η παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου



ΠΕΡΑΜΑ

Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό θα γίνει την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 17.45 στο γήπεδο του Περάματος.

Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, στο πλαίσιο της μεγάλης φιλανθρωπικής δράσης τους, συμμετέχουν σε αυτό το φιλικό απέναντι στην ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος.

Σε αυτό το φιλικό θα γίνει η παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου σε έναν πολίτη του Περάματος με κινητικά προβλήματα.

Φιλικός αγώνας και παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου από τους Βετεράνους Πειραιά



ΜΟΣΧΑΤΟ

Την περασμένη Τετάρτη 19 Απριλίου και ώρα 16.30 στο γήπεδο του Μοσχάτου η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά σε συνεργασία με τους Βετεράνους του Μοσχάτου και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων "Αγάπη για Ζωή" παρέδωσαν αναπηρικό αμαξίδιο στο γηροκομείο "Μέριμνα" του Μοσχάτου.

Το "παρών" έδωσαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κόλλιας, ενώ την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησαν οι κ. Κώστας Χολέβας και Γιάννης Σπάθας.

Φυσικά δεν γινόταν να λείψει η διοίκηση της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κανέλλο Τσίρμπα, ενώ το "παρών" έδωσε και ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Σιδηρόπουλος, ο οποίος μάλιστα και αγωνίστηκε!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, που λόγω της σπουδαιότητας της φιλανθρωπικής κίνησης, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η Μικτή Βετεράνων Πειραιά πήρε την νίκη επί της αντίστοιχης του Μοσχάτου με 3-2

Για την νικήτρια ομάδα σκόραραν οι Καραμάνης, Σεμερτζίδης, Τσέβρετζης και για τους Μοσχατιώτες οι Βουζαλής και Μιχαηλίδης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Μαυρομιχάλης.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Ζώρζος, Καλαμάρας, Σελίμης, Δοντάς, Καπετάνης, Μανώλης, Τσιθριώτης, Κουμαριάς, Βουζαλής, Μήτσου, Μπονατάκης, Πετρίδης, Κοτζαμπάσογλου, Τοξόπουλος, Σαββίδης, Μιχαηλίδης.
ΜΙΚΤΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ : Γαβρίλης, Χαραλαμπάκης, Λαμπρινίδης, Θεοδώρου, Κοτζαπαναγιώτης, Σιδηρόπουλος, Καραμάνης, Μαυροειδής, Μπάκας, Τσέβρετζης, Σεμερτζίδης, Σαμπάνης, Λαουτάρης, Τσάτσος, Ξυνόροδος, Γκόγκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1179353105507066

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1179683748807335




































Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλληπτήρια



ΡΕΝΤΗΣ
Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη του ΔΣ  των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά,  εκφράζουν τα θερμά τους συλληπτήρια στον Ναπολέοντα. Τσαντζαρίδη  για την απώλεια του συζύγου του, Ευαγγελία.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στον αγαπητό φίλο και ευχόμαστε καλή δύναμη  και κουράγιο….

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Με αγάπη! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!



ΡΕΝΤΗΣ
Εύχομαι το Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης!