Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Σας εύχονται το 2017 να είναι το έτος για το νέο ξεκίνημα


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ θέλει να εκφράσει τις ευχές τους στην Διοίκηση των Βετεράνων , Ποδοσφαιριστές καθώς και στις οικογένειές τους .

Επίσης και σε όλες της ομάδες των Παλαιμάχων και του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.

Σας εύχονται το 2017 να είναι το έτος για το νέο ξεκίνημα ......... της Ευτυχίας , Ευημερίας , Αισιοδοξίας και της Αγάπης ......

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Εκ του Γραφείου Τύπου.



Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Οι βετεράνοι του Πειραιά εύχονται χρόνια πολλα!



ΡΕΝΤΗ
Ο σύνδεσμος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά εύχεται σε όλους τους βετεράνους καλή χρόνια και χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και χαρούμενες γιορτές. Ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους έως τωρα και ευελπιστεί για ανάλογη συνέχεια και το νέο έτος!


Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΣΒΠΠ κοντά στους κρατούμενους του Κορυδαλλού (φιλικό παιχνίδι )


ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κλείνοντας την αγωνιστική και κοινωνική  δράση της  για το  2016 πραγματοποίησε  επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού με σκοπό την παράδοση τροφίμων , φαρμακείο και ρουχισμό και βοήθεια στο φιλόπτωχο ταμείο των κρατουμένων .

Ιδιαίτερη θερμή υποδοχή από τον διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού κύριο Χριστόφορο Γιαννακόπουλο και την κυρία Βασιλική Φραγκαθούλα. 

Για άλλη μια φορά έμπρακτα αποδεικνύεται ότι ο αθλητισμός φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους  και τους κρατούμενους που είναι ιδιαίτερα αγαπητό από όλους τους Έλληνες.  

Παραδειγματική είναι η αξιοσημείωτη συνεργασία της Διοίκησης των φυλακών Κορυδαλλού με τους κρατούμενους οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα για την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα – τουρνουά που διοργανώθηκε και από τους δύο φορείς , ανταλλάξανε τιμητικές πλακέτες  με αγκαλιές και θέρμες χειραψίες , η εταιρία Mega Sport (Νίκος Παπαδόπουλος) προσέφερε μια βαλίτσα φαρμακείο .

Ο χώρος του ποδοσφαίρου  έχει φτιαχτεί από προσωπική εργασία κρατουμένων και αυτό που έκανε εντύπωση , είναι  η ευαισθησία των ανθρώπων που ζουν πίσω από τα κάγκελα. Γύρω μας ,  ζωάκια που φροντίζουν οι ίδιοι , λαγοί, γατάκια, κόκορες, πτηνά  μας πλησίαζαν δείχνοντας την οικειότητα με τον άνθρωπο.

Το παιχνίδι άρχισε και χύθηκαν παντού γέλια και πειράγματα μεταξύ τους σαν μικρά παιδιά ! Κανείς δεν ξεχώριζε...

Για την ιστορία να αναφερθούμε ότι προκρίθηκε η ομάδα των κρατουμένων .

Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας ευχήθηκε σε όλους
 « Καλές γιορτές» &  Χρόνια Πολλά καλά Χριστούγεννα ! αφήνοντας ανοικτή την ημερομηνία της πρόσκλησης για την επόμενη επίσκεψη της Ένωσης στις φυλακές. 

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης  Νίκος Σιδηρόπουλος ,  στην είσοδο μας στο χώρο των φυλακών δήλωσε :Συγχαρητήρια στο ΔΣ της ΕΣΒΠΠ και σε όλα τα Μέλη της ΕΝΩΣΗΣ που συμμετέχουν δυναμικά σε κοινωνικές δράσεις προσφέροντας ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους συνανθρώπους μας ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές της Ζωής !!!! Χρόνια σας Πολλά καλά Χριστούγεννα !


Ο κύριος Χριστόφορος Γιαννακόπουλος (Διευθυντής φυλακών ) στην έξοδο μας από τις φυλακές συγκινημένος ,με τεράστια εμπειρία, σε σημείο εντυπωσιασμού  αναφέρθηκε δείχνοντας την ειλικρινή  στάση της ζωής « Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ»  ευχαριστώντας προσωπικά τον πρόεδρο της Ένωσης για την επίσκεψη και όλους του βετεράνους που στάθηκαν δίπλα στους κρατούμενους και τους έκαναν μέσα από τον αθλητισμό να ξεχαστούν και να νιώσουν για λίγο παιδιά.  

Θερμές ευχές για Χρόνια πολλά σε  όλους με Υγεία !!  

Μαζί μας ήταν οι παλαίμαχοι διαιτητές μας οι κύριοι Καρακίτσος και Ζάχαρης

Καθώς οι Βετεράνοι του Πειραιά και ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Σιδηρόπουλος, Τσίρμπας, Μπάκας, Κατσικογιάννης, Κοντζαπαναγιώτης, Παπαλεξάνδρου, Πετρίδης, Χατζηβασιλείου, Παπαδόπουλος Ανδρ., Σαρρής Κ, Θεοδώρου, Μπακατσέλος, Κάσσαρχος, Μαρσώνης, Λαμπρινίδης ,Βαγγέλης και ο Νικος Πετρόπουλος που ήταν σημαντικός αρωγός της επίσκεψης μας. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ 

Εκ μέρους του ΔΣ

"Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά"


Βίκυ Νικολάκου
Γραφείο τύπου της ΕΣΒΠΠ


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Εύχομαι και Ελπίζω το 2017 να είναι το έτος για το νέο ξεκίνημα ......... της Ευτυχίας , Ευημερίας , Αισιοδοξίας και της Αγάπης.


ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο πρόεδρος των Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου, και Γενικός Γραμματέας της Unesco Πειραιως και Νήσων  στον Αθλητικό Τομέα  Δημήτρης Σαρρής . ,

Για τις Άγιες αυτές ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων , θέλει να εκφράσει τις ευχές του  στους Βετεράνους  Ποδοσφαιριστές της ομάδας του,   καθώς και στις οικογένειές τους . ,

Επίσης στην Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά αλλά και σε όλες της ομάδες των Παλαιμάχων  και του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.

Εύχομαι  απο καρδιάς  για τα   Χριστούγεννα και την Καινούργια  Χρονιά Υγεία Ελπίδα και δύναμη  σε εσάς  και στις οικογένειες σας. 

Το Αγιο Φως  των Χριστουγέννων να σας χαρίσει Αισιοδοξία , Πίστη και  
Ας είναι  κάθε Αστέρι  μια ευχή μας για να ειναι ο Ουρανός πιο Λαμπερός  και μόνο  Φως  να υπάρχει στη Ζώη μας .

Εύχομαι  και Ελπίζω το 2017 να είναι το έτος για το νέο ξεκίνημα ......... της Ευτυχίας , Ευημερίας , Αισιοδοξίας και της Αγάπης.

Χρόνια  Πολλά.



Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τουρνουά ποδοσφαίρου με τους κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού (για φιλανθρωπικό σκοπό.)


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά θα πραγματοποιήσει αύριο στις 15:00μ.μ. Τουρνουά ποδοσφαίρου με τους κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού  για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όσοι έχουν ειδοποιηθεί  από το ΔΣ (ποδοσφαιριστές και συνοδοί ), να είναι στις 14:00 έξω από την κεντρική πύλη των φυλακών. 

Το τουρνουά θα λάβει χωρά μέσα στις φυλακές κορυδαλλού μεταξύ δύο ομάδων  Βετεράνων και δύο ομάδες κρατουμένων . 

Πριν την έναρξη του αγώνα οι  Βετεράνοι του Πειραιά θα μοιράσουν τρόφιμα , ρουχισμό και μπάλες 


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η μαγεία των Χριστουγέννων από την 'Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ
Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά μαζί με τον Σύλλογο Φωνή Αγάπης για τα παιδιά προσέφερε με  αγάπη ένα απόγευμα γεμάτο “την μαγεία των Χριστουγέννων “ σε όλα τα παιδιά που  νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων  «Αγία Σοφίας» στο Γουδή.

Ο ενθουσιασμός, η χαρά   κορυφώθηκαν όταν, στην κεντρική αίθουσα υποδοχής του Νοσοκομείου , υπήρχαν δώρα και άνθρωποι με συναισθήματα για τα  παιδιά του Νοσοκομείου και οι ευχές «του χρόνου να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους!». 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πίστη κύριος Γιάννης Φιλιππαίος , καλωσόρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κύριο Κανέλλο Τσίρμπα ,  τον αντιπρόεδρο κύριο Σταύρο Μπάκα , τον οικονομικό Σύμβουλο Ιωάννη Κιούλο και τον εκπρόσωπο των Βετεράνων κύριο Μιχάλη Σαμπάνη. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις το ΔΣ συνοδεύεται πάντα από τις  κυρίες  που δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους στην οικογένεια των Βετεράνων. 

Η κυρία Δέσποινα Τσίρμπα και η κυρία  Μαριάνθη Μπάκα. Στην όμορφη παρέα δεν έλειψε και ο Σύλλογος που είναι δίπλα στην ένωση με εκπροσώπους τους τον κύριο Γιώργο Μπακρατσά ,τις κυρίες Μαριαλέννα Μπαξεβάνη, Αλεξάνδρα Ζιώργα.      

Πλημύρισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες  στους διαδρόμους του Νοσοκομείου όταν οι βετεράνοι  και οι εκπρόσωποι από την Φωνή Αγάπης για τα παιδιά , πλησίασαν τα παιδιά και ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, και υπό τους ήχους των τραγουδοποιών φορτωμένοι με δώρα, επισκέφτηκαν  όλους τους θαλάμους και τα μοίρασαν στα παιδιά.

Η χαρά και η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικη γιορτή  του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές παθήσεις. Η εκδήλωση του Συλλόγου «Πίστη»  που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία .   

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της τιμήθηκε  για την προσφορά της η ΈΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και οι κ.κ. Νίκος Κυνηγός (Ζωγράφος εικαστικού προγράμματος), η κυρία Δήμητρα Κυνηγού  (Ζωγράφος εικαστικού προγράμματος), Νίκος Κοτταρίδης (Ζωγράφος εικαστικού προγράμματος), Σταυρούλα Πατσιατζή (χειροτέχνης ).

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Πιστή τον κύριο Ιωάννη Φιλιππαίο για  όλη την όμορφη συνεργασία καθώς και την Διευθύντρια του Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρία Άννα Παναγοπούλου για την δυνατότητα επισκεψης στην « ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου  Αγίας Σοφίας». Και βέβαια τον Σύλλογο  Φωνή Αγάπης για τα Παιδιά , τον αρωγό της προσπάθειάς αυτής .










Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΑΟΑΔ στην κοσμική ταβέρνα "ΚΟΝΤΡΑ ΤΕΜΠΟ"



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Σήμερα  Κυριακή 18/12 στις 17.00 είναι η χοροεσπερίδα των βετεράνων του ΑΟ Αγίου Δημητρίου στο « Κόντρα Τέμπο » της Καστέλλας.


Άλλη μια δράση της Ενωσης βετεράνων Πειραιά ... κοντά στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες , στο νοσκομείο Παίδων Αγ. Σοφία


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΡΕΝΤΗ 
Την προσεχή Δευτέρα 19/12 η Ένωση Βετεράνων Πειραιά σε συνεργασία με την «Φωνή αγάπης για τα παιδιά » και τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες « Πίστη» θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Παίδων « Αγία Σοφία» ( αιματολογική – ογκολογική κλινική και μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών) για να μοιράσουν δώρα και χαρά στους μικρούς ασθενείς.

Συγκέντρωση στα γραφεία των βετεράνων  στο Μελίνα Μερκούρη  4 μ 
μ 

Οι παλαίμαχοι που θέλουν να έρθουν  να επικοινωνήσουν με τον κύριο Τσίρμπα στο 697 759 3592.


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Έντονες παρουσίες στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των βετεράνων Πειραιά


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά   που πραγματοποιήθηκε  η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χθες το απόγευμα .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης και ο αντιδήμαρχος Ι. Μπακατσέλος .

Ο  πολιτευτής των ΑΝ.Ελ. Π. Μαυρέας ,o εκδότης της εφημερίδας και διευθυντής του σταθμού Atlantis 105,2 κ. Χάνδακας  και ο επίτιμος πρόεδρος της  Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά  κος Νίκος Σιδηρόπουλος ιδιοκτήτης του θεάτρου Αρχελάου Θέατρο και  εφημερίδας Εν τη Πόλει . 

Από την ΕΠΣ Πειραιά  το παρών έδωσαν οι κ.  Κωνσταντίνος  Χολέβας  Α’ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής   Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου , Ιωάννης  Σταματάτος πρόεδρος οικονομικής επιτροπής , μέλος ΔΣ ,Λουκάς Κανδύλης πρόεδρος επιτροπής παρατηρητών, μέλος του ΔΣ  .

Παρόντες επίσης ο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού κ. Χρ. Γιαννακόπουλος, όπου μας επιβεβαίωσε και το φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 21-2-2016 στις φυλακές Κορυδαλλού .

Σημαντική η προσφορά του Συλλόγου « Φωνή Αγάπης για τα παιδιά» με την γλυκιά εκπρόσωπο του,  κα Μαριαλένα Μπαξεβάνη , η οποία παρευρέθηκε στην γιορτή μας  και θα είναι κοντά μας  την Δευτέρα στις 19-12-2016 στην παράδοση των παιχνιδιών που θα πραγματοποιήσουμε από κοινού στο νοσοκομείο Παίδων 
« Αγία Σοφία» στα παιδιά με νεοπλασματικές  ασθένειες.  

Κοντά μας ο Γιώργος Κωττάκης βετεράνος Ολυμπιακού, ο κύριος  Μιχάλης Μουσελής  πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου , ο  πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης  Μπούγας.  

Στην παρέα μας ήταν ο κύριος Αντώνης Δαρζέντας δημοσιογράφος, ο οποίος φιλοξενεί την στήλη του στα «Πειραϊκά» ,  της εφημερίδας Φως των Σπορ - « Τα νέα των Βετεράνων»-   κάθε Τετάρτη  σε συνεργασία με το Γραφείο τύπου της Ένωσης .

Ενώ από την αντίστοιχη Ένωση Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας ο κύριος Στέλιος Σαρηδημητρίου πρόεδρος της Ένωσης μαζί με τον κύριο Αντωνίου Γενικό Γραμματέα .

Από τον χώρο της διαιτησίας ήταν ο  κ. Γιαννακουδάκης,  Τόγιας, Ζάχαρης, Καρακίτσος, Περδικούρης, Βιντσέζος .

Ο κύριος  Αντώνης  Γλύκας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ενώ  έστειλε τις θερμές ευχές του για τις Γιορτές που έρχονται  και  κάλυψε τηλεοπτικά -στιγμιότυπα σε συνεργασία με τον κύριο Γιάππαπα  προκειμένου να γίνει η προβολή  της εκδήλωσης στην εκπομπή του .

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος  της Καραϊσκάκης ΑΕ κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τις ευχές του  έστειλε μέσω του κυρίου Κ. Χολέβα   δωρεάν προσκλήσεις για αγώνα του Ολυμπιακού – Παναιτωλικού  , καθώς και διάφορα δώρα .

Η Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών  Πειραιά τον ευχαριστεί .  

Παρών και  έδωσαν  οι περισσότεροι εκπρόσωποι  των ομάδων 

ΦΟΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1067574616684916







Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Το τουρνουά της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ 
Στη μάχη της 8ης αγωνιστικής έπεσαν και αυτή την εβδομάδα οι βετεράνοι του Πειραιά. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 
  
Α0ΑΔ – Ερμής Κορυδαλλού  3-1


Αίας Σαλαμίνας–Ασπρόπυργος  4-2


Δραπετσώνας- Ιωνικός  0-1


Μοσχάτο- Αργοναύτης        1-1               


Αστέρας Μαγούλας – Παν/κος    1-6          


Κερατσίνι – Περάματος  2-2 

Ηρακλής Νικαιας - Ν. Ευγενείας 3-4 



ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ /ΑΝΑΒΟΛΕΣ /ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 


Δόξα Πειραιά  - Χατζηκυριάκειο  1-2 







Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Οι Νέοι Ευγενείας την Κυριακή έχουν τον ετήσιο χώρο τους (Βετεράνοι Πειραια)


ΕΥΓΕΝΕΙΑ
Οι Νέοι Ευγενείας, ο πρόεδρος και το ΔΣ κάνουν τον ετήσιο χωρο τους σε γνωστή κοσμοπολίτικη ταβέρνα ΚΟΝΑΚΙ στην Ευγένεια. 

Ο χωρος είναι την Κυριακή 11/12 και ώρα 14:00.

 Η τιμή της πρόσκλησης ειναι 15 ευρώ. 

Εχει άφθονο φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.

Οι φίλοι που ενδιαφέρονται να παρευρεθούν μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο των βετεράνων των Νέων Ευγενείας.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ 
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Βετεράνων του Πειραιά .

Στο κλειστό γήπεδο Βόλεϊ του Ολυμπιακού «Μελίνα Μερκούρη»  (στα γραφεία μας, πρώτος όροφος) 

Τηλέφωνο  επικοινωνίας κας Νικολάκου 6934020154 


Email:Nikolakou@gmail.com


Θα χαρούμε με την παρουσία σας! 

Εκ του ΔΣ

Κανέλλος Τσίρμπας  Τυρλής Σωκράτης
Πρόεδρος ΔΣ  Γραμματέας 
  


Το τουρνουά της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Ακολουθεί η 8η αγωνιστική (12-12-2016). 

1.       Α0ΑΔ – Ερμής Κορυδαλλού  

2.       Αίας Σαλαμίνας – Ασπρόπυργος   Γήπεδο Παραλία Σαλαμίνας Ωρα 19:00

3.       Δραπετσώνας- Ιωνικός 

Γήπεδο Δραπετσώνας ώρα 18:30 

4.       Μοσχάτο- Αργοναύτης                      Γήπεδο  Μοσχάτο  ώρα 19:15

5.       Αστέρας Μαγούλας – Παν/κος              Γήπεδο  Ρουμελιώτη ώρα 19:30

6.       Κερατσίνι – Περάματος  

Γήπεδο F.Play  ώρα 18:00

7.       ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ. Ν. ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ           Γήπεδο Ρέντη  ώρα 17:45

  

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ /ΑΝΑΒΟΛΕΣ /ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 

Χατζηκυριάκειο – Δόξα Πειραια  




Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Αποτελέσματα 9η αγωνιστικής των βετερανων του Πειραιά (4/12)



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ  Τα παιχνίδια των βετεράνων του Πειραιά έγιναν κανονικά χωρίς αναβολες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής 
Ερμής Κορυδαλλού-Αίας Σαλαμίνας 0-1

Αγ. Δημήτριος-Δραπετσώνα 2-2

Ασπροπυργος-Μοσχάτο 4-5

Ιωνικός-Αστέρας Μαγούλας4-1

Αργοναυτης-Κερατσίνι 1-5

Πανελευσινιακος-Ηρακλής Νίκαιας 4-0

Πέραμα-Δόξα Πειραιά 1-1

Νέοι Ευγενείας-Χατζηκυριάκειο 7-4


Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τουρνουά Βετεράνων Πειραια .. Χατζηκυριάκειο – Πέραμα 1-2

ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
Χατζηκυριάκειο 

Ένας όμορφος  αγώνας μεταξύ δύο ομάδων βετεράνων για το τουρνουά , εν όψη της αγωνιστικής περίοδού  2016-2017 , πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο γήπεδο Φερ Πλέι.

Ιατρός του αγώνα ο κος Γιάννης καθώς διαιτητής και επόπτης οι κ. Σακελιόν, Ζωχλάκης, Ιερομαλλίδης.

Τέτοιες στιγμές φαίνεται η δύναμη του Βετεράνου Ποδοσφαιριστή που παρ’ όλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες , ο αγώνας πραγματοποιείται.
Έμπειρος, ανεκτικός, αξιοσέβαστος ο παλαίμαχος!!   


Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με όμορφες αποκρούσεις. Δοκάρια υπήρχαν  και από τις δύο ομάδες παρ άλο αυτά όμως επικράτησαν οι Βετ. Περάματος .

Σύνθεση ομάδας Βετ. Περάματος : Κάσαρχος, Νικολούλης, Λαμπρινίδης, Ιορδανίδης, Αναστασίου, Μπάκας Στ, Κριτσιωτάκης  (1), Μακρόγλου, Τσώμης (1), Φούσκας, Γιαβρής, Παπαστεφάνου Γ, Ναξάκης, Τσαγκάρης, Δημόπουλος, Μιχαλάτος, Παγώνης. 

Σύνθεση ομάδας Χατζηκυριάκείου : Καραχάλιος, Σκούλος, Γιαραμαντίδης, Λαμπρόπουλος,Γεωργάς, Γαρυφόπουλος, Σαρρής,   Ευδαίμων ,Λιανοβίτς, Αθανασιάδης, Ζουρλής Γκόγκας(1).