Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Με την σκέψη τους , στην όμορφη Στουτγκάρδη οι Βετεράνοι ποδοσφαίρου Πειραια .


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΡΕΝΤΗ
Με μεγάλο ενθουσιασμό ετοιμάζονται οι οικογένειες των βετεράνων για το ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας  μεταξύ  18-22 Ιανουαρίου 2017.

Η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , θα λάβει μέρος σε  τουρνουά σάλας( 5Χ5 ) με την συμμετοχή ξένων ομάδων . 


Ευχές για την ονομαστική εορτή του Στέλιου Σαρηδημητρίου (πρόεδρο της Ένωσης Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας)



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά   Κανέλλος Τσίρμπας , το ΔΣ , τα μέλη των ομάδων και οι συνεργάτες του , δίνουν τις θερμές ευχές τους για την ονομαστική του εορτή στον κύριο Στέλιο Σαρηδημητριου,   πρόεδρο της Ένωσης Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας.

Διπλή χαρά όμως για τον πρόεδρο της Αθήνας  , ο εγγονός του βαπτίστηκε την ίδια μέρα που γιορτάζει. Το όνομα αυτού Στυλιανός! 

Να σας ζήσει το όνομα!!! 



Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το τουρνουά της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Ακολουθεί η 7η αγωνιστική (5-12-2016) και η 8η αγωνιστική (12-12-2016). 
Η 6η αγωνιστική ολοκληρώθηκε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ οι αγώνες  

Αναβλήθηκαν.

Μοσχάτο - Αίαντα Σαλαμίνας και 

Ελλάδας Ποντίων – Ν. Ευγενείας 

  
Ρεπό είχε η ομάδα του  Πανελευσινιακού

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του τουρνουά έχουν ως εξής : 


Δραπετσώνα – Ερμής Κορυδαλλού 5-2 : 

Κερατσίνι – Ασπρόπυργος 3-5  

Αστέρας Μαγούλας – ΑΟΑΔ 1-2  

Δόξα Πειραιά – Αργοναύτης 2-0  

Χατζηκυριάκειο – Πέραμα 1-2   



Οι βετεράνοι Περάματος ευχαριστούν τους φούρνους "Ήπειρος"


ΠΕΡΑΜΑ

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος θέλει νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Τσάτσο και τους φούρνους "Ήπειρος" για τη μεγάλη χορηγία που έκαναν για την ποδοσφαιρική εμφάνιση της ομάδας. 

Η συνεργασία του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος με τους φούρνους "Ήπειρος" θα γίνει ακόμη πιο εποικοδομητική τους επόμενους μήνες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΑΜΑ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ο Α.Ο.Α.Δ πίεσε για τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά


ΡΕΝΤΗ
Η ομάδα των Βετεράνων του Α.Ο.Α.Δ σας ευχαριστεί για τον όμορφο χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος, που διεξείχθει στις εγκαταστάσεις του Fair Play Renti 4All και ελπίζει να μείνατε ευχαριστημένοι από την φιλοξενεία που σας επιφυλάξαμε.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι εξελίχθηκε ομαλά και ευχάριστα, σε φιλικό περιβάλλον, με ωραίες εναλλαγές φάσεων και συνδιασμών εκατέρωθεν.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο έως το 80' λεπτό, όπου ο διατητής κατελόγισε την εσχάτη των ποινών και ο Μπολοβίνος του Ηρακλή Νικαίας δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με διπλή προσπάθεια, ύστερα από την απόκρουση του Σταμούλη - τερματοφύλακα του Α.Ο.Α.Δ, παίρνοντας το rebount, σημειώνοντας το 0-1.

Ο Α.Ο.Α.Δ πίεσε για τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Ιωαννίδης του Ηρακλή Νικαίας είχε διαφορετική άποψη, δίνοντας την χαριστική βολή και σημειώνοντας το 0-2 στο 90+.

Με την λήξη του αγώνα, όλοι οι παίχτες συνεχάρην ο ένας τον άλλον, όπως αρμόζει σε δύο μεγάλες ιστορικές ομάδες της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Συνεχίζεται το τουρνουά βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά..

ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Συνεχίζεται  το τουρνουά βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά και αυτή την εβδομάδα μέχρι τις γιορτές που θα γίνει μια μικρή παύση λόγω των εορτών. Ακολουθεί η 6η αγωνιστική (28-11-2016), 7η αγωνιστική (5-12-2016) και η 8η αγωνιστική (12-12-2016). 

Η 5η αγωνιστική ολοκληρώθηκε, ενώ οι  αγώνες Αίαντα Σαλαμίνας- Κερατσινίου και Πανελευσινιακού – Ελλάδας Ποντίων αναβλήθηκαν. Φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ιωνικός Νίκαιας με τον Αίαντα Σαλαμίνος. 

Τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής :

Ερμής Κορ.- Μοσχάτο 3-3

Δραπετσώνα – Αστέρας Μαγούλας 2-0

ΑΟΑΔ – Ηρακλής Νικ. 0-2

Ασπρόπυργος – Δόξα Πειρ.4-2 

Αργοναύτης – Χατζηκυριάκειο 0-2

Πέραμα – Νέοι Ευγενείας 1-3 .

Με τους ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ να αποδίδουν καταπληκτική μπάλα .


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
Εχθές την Δευτέρα το απόγευμα έγινε το Τοπικό Ντέρμπυ του ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ ένας όμορφος φιλικός αγώνας που διεξήχθη στο Γήπεδο του Ρέντη μεταξύ των ομάδων ....

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου - ΔΑΟ Αργοναύτης .

Με τους παλαίμαχους να αποδίδουν καταπληκτική μπάλα .

Ένα όμορφο παιχνίδι που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες μεγάλων κατηγοριών μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων, μέσα πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια , με πλούσιες φάσεις και με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η ομάδα μας κατάφερε να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο χάρη σε δυο προσωπικές ενέργειες του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ που θύμιζε παλιές καλές του στιγμές ,απο το παρελθόν του όταν ήταν ενεργός. Απέφυγε το κεντρικό δίδυμο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ,με ωραία ατομική ενέργεια απο την αριστερή πλευρά και με ωραίο πλασέ να κάνει τα γκολ. 

Τέλος πολλά μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους Βετεράνους που συμμετείχαν στο φιλικό αγώνα οποίος τον διακατείχε το αθλητικό πνεύμα , και η ωραία αθλητική συμπεριφορά όλων των παικτών. Γιατί εμείς όλοι στο Χατζηκυριάκειο είμαστε μια παρέα .

Το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασε σε δεύτερη θέση , αλλά για την ιστορία ......

Το σκορ έληξε 2 - 0 υπέρ της Α Ε Χατζηκυριακείου .

Οι Συνθέσεις των Ομάδων .

Α . Ε . ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ : Προπονητής Νίκος Ζηνέλης .
Καραχάλιος , Λαμπρόπουλος , Νομικός , Ευδαίμων ,Σκουλός , Λιάχοβιτς , Σαρρής , Χριστοφοράτος , Τζελέπης , , Γεώργας , Γαρυφόπουλος , , Οσμάν , Σούρμπης , Μπουντούρης , Γκόκας , Αθανασιάδης , Γιαραμαζίδης .

ΔΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ :Καλαφατάς Γιώργος .
Νικολάου , Χαρτοφύλακας , Ξανθόπουλος , Γριμάνης , Γαβαλάς , Ιωάννου , Πεπές , Φωτεινός , Κατσιώλης , Φρατζής , Γκόλφης , Γκόλφης Νικ. , Καρλής , Τσουκαλάς , Τσίλης ,

Τέλος, ο πρόεδρος των Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου, Δημήτρης Σαρρής, αλλά και όλη η οικογένεια των Βετεράνων, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους ευχαριστήρια στον Δ. Α. Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ και τον Γιώργο Καλαφατά για την άψογη φιλοξενία τους .

Με εκτίμηση .

Μετά το τέλος του αγώνα οι παλαίμαχοι της ΑΕ Χατζηκυριακείου συνέχισαν για το Δεύτερο Ημίχρονο του αγώνα στο μεζεδοπωλείο '' ΣΟΛΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ '' στην Πειραϊκή (Ακτή Θεμιστοκλέους 284, Πειραιά , 2104512340
Εκ του γραφείου τύπου των Βετεράνων .










Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Βετ.Περάματος- Πανευλεσινιακός 4-1



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του Περάματος – Πανελευσιανιακού στην η 4η  αγωνιστική στο γήπεδο του Περάματος.  

Ένα ήρεμο παιχνίδι με ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Διαιτητής,επόπτες οι κ. Περδικούρης , Κεφαλάκος , Βιτσέντζος.  Ιατρός :κος Καραπιπέρης .

Τα γκολ πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τους Μπαρέλης (3) και Τσώμη (1) , αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι  με τον  Τσολάκη (1) λίγο πριν το τέλος του αγώνα. .

Σύνθεση Βετ. Περάματος : Τσαγγάρης , φουσκας, ΑναστασΊου, Λαμπριίιδης, Νικολούλης, Μιχαλατος, Αντωιου , Κριτσιωτάκης, Βαρούτης Μπαρέλης, Τζώμης, Πετρόπουλος Ανδρ. Γιαβρής, Μακρόγλου ,Παπαστεφάνου Γ,Μπουζιώτης, 

Σύνθεση Πανελευσινιακού: Δήμας, Καραβερβερης , Λινάρδος, Τυρλής, Μπακαλούμης, Βιολέτης , Αθανασίου , Τσολάκης, Γουλέτας, Στεφανίδης, Γκούμας, Ροκάς, Θεοδοσόπουλος, Σγουρόπουλος, Μπερδής, Τσατσαρώνης, Κρητικός,Αργιμακης

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Σταύρου Μπάκα για τον γιο του που τραυματίστηκε μέσα τον αγωνιστικό χώρο.



ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

ΡΕΝΤΗ
Ο Πρόεδρος  της Ένωσης Βετεράνων  Παλαιμάχων Πειραιά Κανέλλος  Τσίρμπας , ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Σιδηρόπουλος και το ΔΣ  στέλνει τις ευχές γρήγορης ανάρρωσης  στην οικογένεια του κυρίου Σταύρου Μπάκα για τον γιο του που τραυματίστηκε μέσα τον αγωνιστικό χώρο.  Το χειρουργείο έλαβε χώρα στο ΓΝΑ και πραγματοποιήθηκε με  επιτυχία. 


Ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Λευτέρη Θεοδώρου


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Ο Πρόεδρος  της Ένωσης Βετεράνων  Παλαιμάχων Πειραιά Κανέλλος  Τσίρμπας και το ΔΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Λευτέρη Θεοδώρου ιδιοκτήτη της κοσμικής ταβέρνας « Λευτέρης» που βρίσκεται πάντα κοντά στους βετεράνους και βοηθά .

Ευχαριστεί τον πρόεδρο του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρη Μπούγα


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

ΡΕΝΤΗ
Ο Πρόεδρος  της Ένωσης Βετεράνων  Παλαιμάχων Πειραιά Κανέλλος  Τσίρμπας και το ΔΣ ευχαριστεί τον πρόεδρο του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρη Μπούγα για την ηθική και υλική προσφορά του προς την Ένωση Βετεράνων.


Συνεχίζεται το τουρνουά των βετεράνων Πειραιά


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗ
Για το τουρνουά των βετεράνων που διοργανώνει η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Αστέρας Μαγούλας – Ερμής Κορυδαλλού 5-5 , 

Μοσχάτο – Κερατσίνι 1-0, 

Ηρακλής Νίκαιας – Δραπετσώνα 5-2,

 Χατζηκυριάκειο – Ασπρόπυργος 1-2 , 

Νέοι Ευγενείας – Aργοναύτης 0-0 . 

Πέραμα- Πανελευσινιακός 4-1.

Σε φιλικό αγώνα Δόξα Πειραιά – ΑΟΑΔ 5-3 .

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Σύσφιξη σχέσεων των μελών της ένωσης. (ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ)


ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ
Μια οικογενειακή ατμόσφαιρα  με πολύ καλούς φίλους εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά της εκδήλωσης Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά στην κοσμική ταβέρνα «Λευτέρης» . 

Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να  διατηρείται  η σύσφιξη σχέσεων των μελών της ένωσης. 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι περισσότερες ομάδες – μέλη των Βετεράνων καθώς οι κύριοι Σαρρηδημητρίου  (πρόεδρος των βετεράνων Αθήνας), Διαμαντής (αντιπρόεδρος των βετεράνων Αθήνας), Θυμιόπουλος (ειδικός γραμματέας των βετεράνων Αθήνας),Χολέβας (Α΄αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ), Κουνιάς (πρώην μέλος της ΕΠΣΠ ), Σιδηρόπουλος (επίτιμος πρόεδρος της ΕΣΠΒΠ) Μπουγάς (παράγοντας Αετού Κορυδαλλού),Μουσελής (παράγοντας Χατζηκυριακείου, πρώην μέλος της ΕΠΣΠ),Λουκάς Ζάχαρης (παλαίμαχος διαιτητής),   Μοτσενίγκος εκπρόσωπος αστυνομίας, Αντώνης Δαρζέντας (δημοσιογράφος). Στάθης Γιαπαππας (φωτορεπόρτερ).

Ευχαριστούμε την κοσμική ταβέρνα « Λευτέρη» για την άψογη φιλοξενία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1029151350527243 



Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Α . Ε . Χατζηκυριακείου - Α . Ο . Ασπροπύργου .(ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ

Οι Βετεράνοι της Α.Ε. Χατζηκυριακείου καλούνται να δώσουν το παρόν για την 4η Αγωνιστική του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά  των Παλαιμάχων, την Δευτέρα  14 / 11 / 2016 και  ώρα 19:00 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο      '' Renti Soccer ''  (έναντι ΑΛΟΥ ΦΑΝ ΠΑΡΚ )  μεταξύ των ομάδων .

 Α . Ε . Χατζηκυριακείου  -  Α . Ο .  Ασπροπύργου .

 Ώρα προσέλευσης στο Γήπεδο 18:15

Μετά το τέλος του αγώνα θα μεταβούμε για το Δεύτερο Ημίχρονο του αγώνα στο γνωστό μας στέκι στο μεζεδοπωλείο '' ΣΟΛΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ '' στην Πειραϊκή Ακτή Θεμιστοκλέους 284 στην Πειραϊκή , 2104512340

 Εκ του γραφείου τύπου των Βετεράνων.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το τουρνουά των παλαιμάχων του Πειραιά εδώ και τρεις εβδομάδες . Εισερχόμενα


ΡΕΝΤΗΣ 
Στη "μάχη’' της 4ης αγωνιστικής του τουρνουά των παλαίμαχων του Πειραιά συνεχίζουν όλες οι ομάδες την προσεχή Δευτέρα 14/11 και το πρόγραμμα έχει ως εξής :

ΑΣ Μαγούλας – Ερμής Κορυδαλλού

Κερατσίνι – Μοσχάτο

Ηρακλής Νίκαιας – Δραπετσώνα

Χατζηκυριάκειο – Ασπρόπυργο

Ν.Ευγενείας – Αργοναύτη

Περάματος – Πανελευσινιακός Αναβολή

Δόξα Πειραιά – Αίας Σαλαμίνας Φιλικό

Αίας Σαλαμίνας – ΑΕΚ για φιλανθρωπικό σκοπό

Δόξα Πειραιά – ΑΟΑΔ

Ρεπό : Ιωνικός Νικαιας



Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας ευχαριστεί τους βετεράνους εθελοντές για τη βοήθεια που δίνουν



ΡΕΝΤΗΣ
Άλλη μια μεγάλη προσπάθεια από τους βετεράνους του Πειραιά, αφού κατάφεραν να φορτώσουν ενα ολόκληρο φορτηγό με πλαστικά καπάκια για να προωθηθούν για ανακύκλωση και να πάρουν χρήματα ώστε να αγοράσουν αναπηρικά καροτσάκια, τα οποία προσφέρει ο σύλλογος τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων Αγάπη για Ζωή. 

Ειναι μια προσπάθεια των δυο συλλόγων εδώ και χρόνια, ώστε να δίνουν στους συνανθρώπους μας αμαξίδια εντελώς δωρεάν. 

Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας ευχαριστεί ατομικά και προσωπικά για την προσφορά τους για τη συγκεκριμένη μέρα που κατάφεραν να φορτώσουν το φορτηγό. 

Τα εύσημα ανήκουν στους εξής: τον πρόεδρο του Περάματος, Στέφανο Φούσκα, τον αντιπρόεδρο της Ένωσης βετεράνων Πειραιά Σταυρό Μπάκα, στον ταμεία της Ένωσης βετεράνων Πειραια Αντώνη Κανέρη, στον αναπληρωτή ταμεία Ευριπίδη Καλαμάρα, τα μέλη Γιώργο Γιαβρη, Χρήστο Μαντζιο, Μιχάλη Σαμπάνη και το φωτορεπόρτερ της Ένωσης Σταθη Γιαππαπα. 

Όποιος άλλος εθελοντής βετεράνος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος και μπορεί να απευθυνθεί στον εκπρόσωπο τύπου της Ένωσης βετεράνων Πειραιά


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Στη ταβέρνα του Λευτέρη (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)



ΡΕΝΤΗΣ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ξεκίνημα της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά χαιρετίζει όλα τα μέλη και τους φίλους της και τούς καλεί σε μια συνάντηση γιορτή στη ταβέρνα του Λευτέρη στην Αγία Βαρβάρα την Παρασκευή 11 Νοέμβριου και ώρα 20.30 .


Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Η 3η αγωνιστική μας αποκαλύπτει τα παρακάτω αποτελέσματα αγώνων : (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ )


ΡΕΝΤΗ
Συνεχίζεται το τουρνουά της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά σε όμορφο και ήρεμο κλίμα.

Ερμής Κορυδαλλού – Κερατσίνι  3-1 

ΑΣ Μαγούλας – Ηρακλής Νίκαιας 1-1

Μοσχάτο – Δόξα Πειραιά  1-0 

Αίας Σαλαμίνας – Χατζηκυριάκειο 6-3 

ΑΟΑΔ – Ελλάς Ποντίων Αναβολή 

Ασπρόπυργος- Ν. Ευγένειας 3-1 

Ιωνικός Νίκαιας – Βετ. Περάματος 2-1 

Αργοναύτης – Πανελευσινιακός  1-4 

Φιλικό : ΑΟΑΔ – Δραπετσώνα για την ιστορία..5-1


Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Θερμά συλληπτήρια τους στην οικογένεια του Αλέξανδρου Κωνσταντάρα .(ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


ΡΕΝΤΗΣ
Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων Πειραιά κ. Κανέλλος Τσίρμπας , το ΔΣ και τα μέλη της Ένωσης εκφράζουν  τα θερμά συλληπτήρια  τους στην οικογένεια του Αλέξανδρου Κωνσταντάρα .

Εύχονται  Δύναμη και υπομονή στην οικογένεια του.   

Εκ του γραφείου τύπου της ΕΣΠΒΠ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Είναι σημαντική η βοήθεια όλων των βετεράνων ( Ο σκοπός είναι η αγορά αμαξιδίου)


ΡΕΝΤΗ
Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά θα πραγματοποιήσει άλλη μία κοινωνική εθελοντική προσφορά για τους συνανθρώπους μας σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή.

Την Τετάρτη στις 9-11-2016 και ώρα 10:30 θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί (πίσω από το Γεώργιος Καραϊσκάκης) για να φορτώσουν τα καπάκια που έχουν μαζευτεί στην αποθήκη του Συλλόγου.

 Ο σκοπός είναι η αγορά αμαξιδίου προκειμένου να χορηγηθεί σε ΑΜΕΑ. 
  
Για την συνεργασία αυτή ο κύριος Κανέλλος Τσίρμπας , πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά δηλώσε :

<<Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με τον Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή  . Σας ευχαριστούμε κ εμείς με την σειρά μας για το σπουδαίο έργο σας.>>

Είναι σημαντική η βοήθεια όλων των βετεράνων και όποιος θέλει να βοηθήσει παρακαλώ όπως να επικοινωνήσει με τον κύριο Τσίρμπα στο  
Τηλ. 210 693 4166609  


Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΣΠΒΠ


Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Α.Ε. Χατζηκυριακείου καλούνται να δώσουν το παρόν για την 3η Αγωνιστική (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


ΠΕΙΡΑΙΑ
Οι Βετεράνοι της Α.Ε. Χατζηκυριακείου καλούνται να δώσουν το παρόν για την 3η Αγωνιστική του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά των Παλαιμάχων, την Δευτέρα 7 / 11 / 2016 και ώρα 18:15 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στη ΣΑΛΑΜΙΝΑ, μεταξύ των ομάδων.

Α . Ε . ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ .

Ώρα προσέλευσης στο Γήπεδο 17:45

Μετά το τέλος του αγώνα θα μεταβούμε για το Δεύτερο Ημίχρονο του αγώνα στο γνωστό μας στέκι στο μεζεδοπωλείο '' ΣΟΛΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ '' στην Πειραϊκή Ακτή Θεμιστοκλέους 284 στην Πειραϊκή , 2104512340

Εκ του γραφείου τύπου των Βετεράνων



Στη "μάχη’' της 3ης αγωνιστικής του τουρνουά των Βετερανων Ποδοσφαιριστων


ΡΕΝΤΗΣ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το τουρνουά των Βετερανων Ποδοσφαιριστων του Πειραιά εδώ και δύο εβδομάδες .

Στη "μάχη’' της 3ης αγωνιστικής του τουρνουά των Βετερανων Ποδοσφαιριστων του Πειραιά συνεχίζουν όλες οι ομάδες την προσεχή Δευτέρα 7/11 και το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Ερμής Κορυδαλλού – Κερατσίνι

ΑΣ Μαγούλας – Ηρακλής Νίκαιας

Μοσχάτο – Δόξα Πειραιά

Αίας Σαλαμίνας – Χατζηκυριάκειο

ΑΟΑΔ – Ελλάς Ποντίων

Ασπρόπυργος- Ν. Ευγένειας

Ιωνικός Νίκαιας – Βετ. Περάματος

Αργοναύτης – Πανελευσινιακός

Ρεπό : Δραπετσώνα.


Γραφείο Τυπου της ΕΣΠΠΠ


Ευχαριστίες της στην ιδιωτική σχολή ΙΕΚ ΑΛΦΑ,



Ανακοίνωση

ΡΕΝΤΗ
H Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες της  στην ιδιωτική σχολή ΙΕΚ  ΑΛΦΑ,  και στον αρωγός της προσπάθειας αυτής κύριο Αντώνη Γλύκα,  για την υποτροφία  του καταξιωμένου Εκπαιδευτικού Ομίλου .  

Η οποία θα παραδοθεί στον αθλητή  Γεωργιάδη Δημήτρη του Συμεών. 

Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον αθλητισμό ενισχύουν ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια.

Με την ενέργειά σας συμβάλλετε στην προσπάθεια που κάνει η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.


Εκ του γραφείου τύπου της ΕΣΠΒΠ





Πανελευσινιακός – Ασπρόπυργος 4-2 (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)



ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Άλλος ένας  αγώνας των παλαίμαχων πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ρουμελιώτη στην Ελευσίνα. 

Η ομαδα του Πανελευσινιακου υποδέχτηκε την ομάδα του Ασπροπύργου σε  ένα θεαματικό παιχνίδι που άφησε ωραίες εντυπώσεις και  ξυπνησε αναμνήσεις. 

Τα γκολ  για τους φιλοξενούμενους  τα σημειωσαν οι κ.κ Κωσταρίδης και Καλλέργης ενώ για τους γηπεδούχους οι κ.κ Καραβερβέρης, Στεφανίδης, Θεοδοσόπουλος και Μπαρδής Ε.

Πολύ καλή διαιτησία από τους   Habilaj, Τσαμπούρας, Δομπρογιάννης και Ιατρός αγώνα ο κος Καραπιπέρης. 

Σύνθεση Βετεράνων  Πανελευσινιακού :Δήμας, Καραβερβέρης Λινάρδος, Τυρλής , Μπακαλούμης, Διολέτης, Αθανασίου, Τσολάκης, Γουλέτας, Στεφανίδης, Γκούμας, Ροκας, Θεοδοσοπουλος, Αδαμ, Μπαρδής Γ, Τσατσαρώνης, Αργιμάκης, Μπαρδής Ε.  

Σύνθεση Βετεράνων  Ασπροπύργου  :Νάκος, Καμπανάγος, Καλέργης, Κωσταρίδης, Καλλένης, Σαμπάνης, Πέπας, Μπαμπάς,  Δέδες, Καψάλας, Νταλακώστας, Κοχμανι, Κατσέλης, Abazaj  Καλέργης Μ.


 Εκ του  Γραφειου  τυπου της Ενωσης


Περάματος – ΑΟΑΔ 1-0 (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


ΠΕΡΑΜΑ 
Ένας υπέροχος αγώνας εξελίχθηκε στο Γήπεδο του Περάματος , εικόνες ποδοσφαιρικής μαγείας  από τις δυο ομάδες - 30 φίλοι που σκοπό είχαν να περάσουν καλά και το κατάφεραν!!!φιλοξενία από την ομάδα του Περάματος απίστευτη (θερμό με τσάι!!...μνήμες άλλων ετών..), χορηγία φρούτων και στις δυο ομάδες από τον Κατσαμάκη Κωσταντίνο (Ποδοσφαιριστή ΑΟΑΔ),η ομάδα των Παλαιμαχων του  Περάματος νίκησε  1-0.

Το νικητηριο γκολ το σημειωσε ο κ.Κριτσιωτακης με απευθειας εκτελεση φαουλ.
Διαιτητές : κ.Περδικούρης,κ. Κεφαλιάκος και κ.Βουτσάς.

Ιατρός: κ. Γεωργιακάκης,

Σύνθεση Βετεράνων Περάματος :Κασάρχος,  Νικολούλης, Λαμπρινίδης, Αναστασίου, Βαρούτης, Αντωνίου, Κριτσιωτάκης , Μιχαλάτος, Μπαρέλης Πετρόπουλος Ανδρέας Μπάκας Στ, Φούσκας ,Παπαστεφάνου Γ, Τσώμης, Γιαβρής, Ναξάκης.

Σύνθεση Βετεράνων ΑΟΑΔ :Σταμούλης Κ, Κοντραφούρης Π, Κοντραφούρης Α, Σπατιώτης Χρ,Σπατιώτης Γ,Θανασάς Ν,Ζάρκιας Στ,Βήχος Δ,Κατσαμάκης Κ,Καράλης Κ,Μποραζάνης Στ,Κατσίκας Β,  Παπαδεογεωργάκης Γ και Σιγάλας Ι. Τζανίνης Γ, Αγγελίδης Κ,Κατσίλης Β, Αναστασίου Φ.

Εκ του γραφειου τυπου της Ενωσης


Αργοναύτης - Ιωνικός Νίκαιας 4-2 (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


ΠΕΙΡΑΙΑ
Δυο ιστορικές ομάδες του Πειραιά  συγκρουστήκαν στο γήπεδο.

Η ομάδα του Αργοναύτη με περισσότερες επιθετικες ενεργειες των Ποδοσφαιριστών της , επικράτησε τις ομάδας των Παλαίμαχων του Ιωνικού με σκορ 4-2

Σύνθεση Βετεράνων Αργοναύτη:Νικολάου, Γαβαλάς, Σκιαθίτης, Χαρτοφυλάκης , Πεππες , Γριμάνης, Αργούδης, Κοντραφούρης Μ, Καρλής, Ιωαννου, Γκόλφης, Δέδετζόγλου, Φωτεινός , Κατσιουρης, Σωτηροπουλος, Τσουκαλας.

Σύνθεση Βετεράνων Ιωνικού :Παπακωνσταντίνου, Ντεμελής, Σειτανίδης, Παναγόπουλος, Καραμπουλής, Πανωηλιάς, Ιωσηφίδης, Κατσόγλου, Λιγνός, Γεωργίτσος, Μπακατσέλος, Ξεναριος, ,Θωμας.

Εκ του γραφειου τυπου της Ενωσης


Νέοι Ευγενείας - Αίας Σαλαμίνα 5-2 (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)



ΧΑΡΑΥΓΗ
Ένας αγώνας διαφήμιση , οι Ν. Ευγένειας σαφώς πιο έτοιμοι από την ομάδα των Παλαίμαχων του Αίαντα Σαλαμίνας επικράτησαν με σκορ 5-2 !!!το ενα  γκολ καλύτερο από το άλλο .

Στα συν του αγώνα η ευγενής  χειρονομία του Διαιτητή  Καρακίτσου που παραχώρησε την αμοιβή του στο ταμείο αλληλοβοήθειας

Τα γκολ της αναμετρησης  σημειωσαν ,για την ομαδα της Ν.Ευγενειας οι Κατρης(2),Ασημακης(1),Φραγκακης(1),Ρουσης(1),
για την ομαδα του Αιαντα Σαλαμινας σκοραραν οι Λαιδερας(1),Σταμπουλης(1).

Σύνθεση ομάδας Νέων Ευγενείας :Κράνης, Καζαντζίδης, Κιοσσές, Σπυριδάκης, Λειβαδάρος, Μπαχτής, Φραγκάκης, Σαράκος, Δαούτης, Ξυνόδωρος, Χατζηβασιλείου, Κάτρης , Ασημάκης, Μπέσης, Σταματελάκης, Νοταράς, Καβακάς, Ρούσης, Δασκαλάς,Βρεττός, Καβάκας, Κουνελης, Αναγνωστοπουλος , Ραμπιαν ,Σπανόπουλος, Σαννος.

Σύνθεση ομάδας παλαίμαχων Αίαντα Σαλαμίνας :Κολβέρης, Παπαμιχαηλ, Σταμπουλης, Ζαχαριάδης, Ραμπατζίκος.Μαρούδης, Γαβριήλ, Λαιδεράς , Τσουτζίδης, Κουκης, Αγριανίτης, Κομνηνός, Δημητριου, Σουρσος


Εκ του γραφειου τυπου της Ενωσης


Χατζηκυριάκειο – Μοσχάτο 3-3 (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)



ΡΕΝΤΗ
Ένας  αγώνας που αναδεικνύει πως η μπάλα δεν ξεχνιέται...τα χρόνια πέρασαν μα η ψυχή των Βετεράνων θυμίζουν πως το λέει ακόμα η καρδιά τους.

Στο γήπεδο  Fair play οι δυο ομάδες  απέδωσαν  σπουδαιο Ποδόσφαιρο ισάξιο της ιστορίας τους,.

Τα γκολ σημειωσαν για την ομαδα του Χατζηκυριακειου  ο συνηθης υποπτος Προεδρος.. Σαρρης Δ(2),Ευδαιμων (1),για την ομαδα του Μοσχατου Πιαδιτης(1),Τοξοπουλος(2).


Σύνθεση βετεράνων  Χατζηκυριακείου  :Καραχάλιος, Σκούλος, Γιαραμαντίδης, Λαμπρόπουλος, Οσμαν, Γεωργάς, Τζελέπης, Γαρυφόπουλος, Σαρρής, Χριστοφοράτος , Ευδαίμων ,Γιανοβίτης, Αθανασιάδης.

Σύνθεση βετεράνων  Μοσχάτου :Ζώρζος, Τσιπιμπάκης, Μανώλης Θ ,  Χυτήρης, Πιαδίτης , Τοξόπουλος , Μήτσου, Κουμαριάς, Δραγάτης, Θάνος, Μανδαλάς, Καλαμάρας, Σελίμη, Αναστασόπουλος, Κοτζαμπάσογλου, Σαββίδης .

Εκ του γραφειου τυπου της Ενωσης.



Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ



ΡΕΝΤΗ
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής για το τουρνουα  της Ένωσης Συνδέσμων παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  για την περίοδο του 2016-2017 .  

Ηρακλής Νίκαιας - Ερμής Κορυδαλλού  1-2 

Δόξα Πειραιά  - Κερατσίνι   1-3

Χατζηκυριάκειο – Μοσχάτο   3-3 

Ελλάς Ποντίων – Δραπετσώνα  ΑΝΑΒΟΛΗ

Νέοι Ευγενείας  - Αίας Σαλαμίνα   5-2

Περάματος – ΑΟΑΔ   1-0

Πανελευσινιακός – Ασπρόπυργος 4-2  

Αργοναύτης - Ιωνικός Νίκαιας  4-2 

Ρεπο : ΑΣ Μαγούλας.


Γραφείο Τύπου ΕΣΠΠΠ