Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Συλλυπητήρια των βετεράνων Πειραιά για τον Σάββα Γρηγοριάδη (έφυγε από τη ζωή)


 Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 

ΡΕΝΤΗ
H διοίκηση της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και ο πρόεδρος της Κανέλλος Τσίρμπας συλλυπούνται βαθύτατα και μετέχουν στο βαρύτατο πένθος της, την οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ιωνικού Νικαίας Σάββα Γρηγοριάδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών κτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης θα δώσει το παρόν στην αυριανή κηδεία που θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Γ’ Νεκροταφείο .



Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Οι Βετεράνοι του Πειραιά στο Νησί της Αποκάλυψης



 Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και όλο το Δ.Σ. της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά βρίσκεται σε διακοπές. 

Ο πρόεδρος κύριος Κανέλος Τσίρμπας βρίσκεται στα Μέθανα, ο Α' αντιπρόεδρος κύριος Μπάκας στο Ξυλόκαστρο, ο Β' αντιπρόεδρος κύριος Παπαλεξάνδρου στο Μαυροβούνι Γυθείου, ο γενικός γραμματέας κύριος Τυρλής στη Μύκονο, ο ταμίας κύριος Κανέρης στη Σύρο, το ειδικό μέλος κύριος Καλαμάρας στο μαγευτικό Πήλιο, ο ειδικός γραμματέας κύριος Κοντραφούρης στην Νεαπολη Λακωνίας και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κύριος Κοτζαπαναγιώτης στο πανέμορφο Κίνι Σύρου. 

Παρ'όλα αυτά, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και σχεδιάζουν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017. 

Με την έναρξη της νέας σεζόν, αποδεχόμενοι την πρόσκληση για τη ρεβάνς του αγώνα με τους παλαίμαχους της Πάτμου, θα επισκεφθούν το νησί της Αποκάλυψης την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. 

Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00. 

Η αποστολή θα παραμείνει στο νησί 2 ημέρες και η επιστροφή είναι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. 

Για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες, 

τηλ. 6945464525 (κ. Άγγελος Κοτζαπαναγιώτης)



Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Επίσκεψη των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά , στη σχολή προπονητών


 Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 

Την σχολή προπονητών ΟΥΕΦΑ Α’ που συνεχίζεται στο γήπεδο του ΣΕΦ επισκέφτηκε  αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά αποτελούμενη από τον πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα  τους Αντώνη Κανέρη  Άγγελο Κοτζαπαναγιώτης και τον φωτορεπόρτερ Στάθη Γιάππαπα . 

Οι τρεις άνδρες είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον υπεύθυνο της σχολής Τέλη Μπατάκη καθώς και με τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Πειραιά , που έδωσαν το παρών τους κ. Γιάννη Σπάθα , Κώστα Χολέβα και Παναγιώτη Νταλάκο. 

Μιλώντας στους προπονητές ο κ. Τσίρμπας τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που γίνονται αυτές οι επιμορφωτικές  σχολές στον Πειραιά αντί για την επαρχία πλέκοντας το εγκώμιο του κ. Χολέβα ο οποίος  έκανε τις απαραίτητες ενέργειες .


Παράλληλα ο πρόεδρος των βετεράνων επισήμανε ότι είναι πολύ σπουδαίο να επιμορφώνονται οι προπονητές , γιατί με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται και συγχρονίζεται συνεχώς το ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=944902582285454