Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (Έκπληξη με Γκιρτζίκη)



Έκπληξη με Γκιρτζίκη στην γιορτή των βετεράνων Πειραιά

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 



Με πολύ όμορφο τρόπο οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πειραιά αποχαιρέτησαν την χρονιά στον  ειδυλλιακό και δροσερό χώρο στην περιοχή του  Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα .

Διασκέδασαν με τον καλύτερο τρόπο όπως συνηθίζουν άλλωστε, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα ψητά και όλα τα σχετικά εδέσματα που ετοίμασε η κοσμική ταβέρνα « ΛΕΥΤΕΡΗΣ» η οποία εδώ και χρόνια αποτελεί και  στέκι των παλαιμάχων .

Το κλου της βραδιάς ήταν η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  Γιώργου Γκιρτζίκη στα τραπέζια των βετεράνων μετά από πρόταση του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πειραιά Κώστα Χολέβα..

Παρεμπιπτόντως να πούμε ότι λίγα μέτρα πιο πέρα και στην ίδια ταβέρνα  η διοίκηση της  ΕΠΟ παρέθετε συνεστίαση στις φίλα προσκείμενες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις . 



Όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης  Τζανόπουλος το παρών έδωσαν 30 Ενώσεις ενώ 5 ακόμα έδωσαν την συμπαράσταση τους τηλεφωνικά....

Ο κ. Γκιρτζίκης έτυχε θερμής υποδοχής από τους βετεράνους του Πειραιά και είχε ιδιαίτερη συνομιλία σε πολύ εγκάρδιο ύφος  με τον πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα, τον αντιπρόεδρο Σταύρο Μπάκα , αλλά και με άλλα στελέχη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας, οι πρώην σύμβουλοι Χρήστος  Μπουλές , Μιχάλης Μουσελής , το νυν μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Νίκος Παρασκευάκος και το πρώην Κώστας Κωστάκης, ο παρατηρητής αγώνων Γιώργος Μαλούχος , το στέλεχος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Νίκος Δροσινός που ορίζει τους διαιτητές στους αγώνες των παλαιμάχων , ο βετεράνος  διαιτητής Λουκάς Ζάχαρης ,ο δημοσιογράφος Τάκης Παϊπέτης καθώς και ο χορηγός ιδιοκτήτης των αρτοποιείων « Ήπειρος» Αντώνης Τσάτσος που πρόσφερε γευστικότατες τούρτες παγωτά στο τέλος της γιορτής .

Όλοι ευχήθηκαν μεταξύ τους « καλό καλοκαίρι » και επιστροφή στις επάλξεις και πάλι τον Σεπτέμβρη….

ΦΩΤΟ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=920016704774042




Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Οι βετεράνοι Πειραιά αποχαιρετούν τη χρονιά



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 


Η τελευταία συγκέντρωση  των βετεράνων του Πειραιά για την φετινή χρονιά γίνεται αύριο Πέμπτη 23/6  και ώρα 21.00 στο κοσμικό κέντρο « Λευτέρης» στην Αγία Βαρβάρα .

Η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη της σε συνεστίαση  για να διασκεδάσουν όλοι μαζί κλείνοντας την επιτυχημένη  περίοδο . 

Μια περίοδο με έντονη αγωνιστική , κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα , όπως μόνο οι βετεράνοι του Ποδοσφαιρικού Πειραιά ξέρουν να δημιουργούν
Τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ ανά άτομο .

Η Ένωση έχει προσκαλέσει επίσης στελέχη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  με τα οποία είχε άψογη συνεργασία , χορηγούς που βοήθησαν την φετινή προσπάθεια  κ.α.

Η αξέχαστη εκδρομή των βετεράνων του Πειραιά στο πανέμορφο νησί του Ιονίου ...(Κέρκυρα- Κέρκυρα με το Ποντικονήσι....)




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 


Αξέχαστη θα μείνει στους βετεράνους του Πειραιά  η μεγάλη εκδρομή που έγινε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κέρκυρα . 

Το κέφι που επικράτησε ήταν μοναδικό , όπως  άλλωστε ξέρει να δημιουργεί η μεγάλη παρέα  των παλαιμάχων τα τελευταία χρόνια .

Η αναχώρηση έγινε νωρίς -νωρίς το πρωί του Σαββάτου στις 6.30 από τα γραφεία της έΝΩΣΗΣ στο  « Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη . 

Η πρώτη στάση  στο Αρτοποιείο « Ήπειρος »  του αγαπημένου  φίλου και χορηγού Αντώνη Τσάτσου .

Μετά από μια στάση  στο Αντίρριο , η αποστολή σταμάτησε για φαγητό στην μαγευτική τοποθεσία  στις όχθες του ποταμού Αχέροντα με τις κρυστάλλινες πηγές, όπου κάποιοι τολμηροί έκαναν και τις βουτιές τους .

Το απόγευμα  το πούλμαν πέρασε από την  Ηγουμενίτσα στην Κέρκυρα , όπου  η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο ROYAL που βρίσκεται στη θέση «Κανόνι » . Δίπλα στο φημισμένο Ποντικονήσι και το Αεροδρόμιο .

Το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα περιελάμβανε  περιήγηση στην πόλη . Αρχικά έγινε επίσκεψη και προσκύνημα στον ιερό ναό του  Αγίου Σπυρίδωνος πολιούχου της Κέρκυρας , όπου βρίσκεται το σεπτό του  σκήνωμα.

Στη συνέχεια η αποστολή επισκέφτηκε το παλάτι « Αχίλλειο» . 'Ήταν ιδιοκτησία της Βασίλισσας Ελισάβετ της Αυστρίας  γνωστής ως « Σίσσυ» , το οποίο γύρω στα 1900 πήρε στην κατοχή του ο Γερμανός Γουλιέλμος ο Β’ , γνωστός και ως Κάιζερ .

Αμέσως μετά έγινε επίσκεψη και μπάνιο γραφικό χωριό Δασιά όπου όλοι απόλαυσαν το μπάνιο τους  για να ακολουθήσει ένα θαυμάσιο γεύμα στο εστιατόριο « Blue Bay .

Μετά από  λίγη ξεκούραση  οι βετεράνοι του Πειραιά  μπήκαν στην μάχη και αντιμετώπισαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα τους παλαίμαχους της Κέρκυρας  στο γήπεδο του νησιού που βρίσκεται στο « Κανόνι» . Στο αγωνιστικό μέρος οι Κερκυραίοι ήταν καλύτεροι και νίκησαν…. κάτι κουρασμένα παλικάρια με 3-1 .

Η σύνθεση των παλαιμάχων  της Κέρκυρας : Ραράκος, Μπόρτς ,Σφακιανάκης ,  Γιαννούλής, Σταφυλάς, Ροκίδης, Χονδρογιάννης, Κούρκουλος, Παπαδόπουλος, Αβραμόπουλος, Σκιαθόπουλος, Κάκος, Μεσημέρης, Ατσομπάρδης, Φαΐτας, Τσιριγώτης Καρβούνης .

Και οι βετεράνοι του Πειραιά : Κασάρχος, Τυρλής, Αγγελάκης, Βιδάλης, Μπαξεβάνης, Κοτζαπαναγιώτης, Αποστολόπουλος, Μπάκας Στ., Μπαρμπολούτσι, Κανέρης, Βαλσάμης, Καλαμάρας Πάστρας , Σαμπάνης,  Βαγγέλης, Μπάκας Θ., Ταχτάς, Βαλσαμίδης  Μοντσενίγος .

Οι Πειραιώτες όμως πήραν την …εκδίκηση τους απο τους αντιπάλους τους, στη συνέχεια στο ..φαγητό, όπου αποδείχτηκαν μεγάλα  και ασύγκριτα ..πιρούνια!!! 
Η βραδιά έκλεισε στη καφετέρια του ξενοδοχείου με θέα το Ποντικονήσι , όπου όλοι διασκέδασαν με ζωντανή μουσική, απολαμβάνοντας το ποτό τους  , αλλά και το παγωτό τους .

Την Δευτέρα , ανήμερα του Αγίου Πνεύματος τα μέλη της αποστολής που είχαν ελεύθερο χρόνο το πρωί, στη συνέχεια πήραν τον δρόμο της επιστροφής .
Αυτή τη φορά έγινε στάση στην μοναδική Πάργα με μπάνιο στα καταγάλανα νερά της περιοχής και φαγητό.

Καθοδόν προς την Αθήνα έγινε μια συμβολική λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα προσφορά του Συμβουλίου των παλαιμάχων . Οι τυχεροί ήταν 22 με υπερτυχερό τον κ. Πάστρα που κέρδισε έξι δώρα .

Να σημειώσουμε ότι αρχηγός της αποστολής ήταν  ο  υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ‘Άγγελος Κοτζαπαναγιώτης που είχε οργανώσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από τη διοίκηση μετείχαν επίσης στην εκδρομή ο πρόεδρος  της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας, ο Γενικός Γραμματέας Σωκράτης Τυρλής, οι ταμίες Αντώνης Κανέρης και Ευρυπίδης Καλαμάρας 

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=919128391529540

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=919220651520314

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=919365928172453

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=919414401500939

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=919695048139541 


Μεγάλος Φιλανθρωπικός Αγώνας 22/6/2016



Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας σε αυτόν τον σπουδαίο Φιλανθρωπικό Αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 22/6/2016 και ώρα 18:00 μμ στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με ελεύθερη είσοδο.

Η βοήθειά σας με την ανάρτηση της αφίσας του Αγώνα στο site σας θα θοηθήσει στην επιτυχία του ιερού αυτού σκοπού.

Με τιμή,

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα,

Αντώνης Γλύκας

Στοιχεία Επικοινωνίας: 2105279550 και 6944301217





Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τιμήθηκε και η μνήμη των Β.Λαγού και Μ. Ανδρεάκου που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή (Συγκίνηση στον αγώνα για τον Μιχάλη Πουλάκο )(ΦΩΤΟ)



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ


Τιμήθηκε και η μνήμη των  Β.Λαγού και Μ. Ανδρεάκου που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή

Οι βετεράνοι του Κερατσινίου 2-1 τον Άρη Νίκαιας

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ,παρουσία αρκετού κόσμου , διεξήχθη  ο 16ος αγώνας των βετεράνων του Κερατσινίου και του Άρη Νίκαιας στη μνήμη του παλαιού ποδοσφαιριστή και των δυο ομάδων Μιχάλη Πουλάκου .

Φέτος τιμήθηκε και η μνήμη δυο ακόμα παλαιών ποδοσφαιριστών του Βαγγέλη Λαγού και του Μιχάλη Ανδρεάκου που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή .

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων τίμησαν με πλακέτες τις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών .

‘Εγινε επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη τους από τον πατέρα Νεκτάριο .

Μάλιστα το Δ.Σ. των βετεράνων του Κερατσινίου αποφάσισε να αποσύρει την φανέλα με τον νούμερο 4 , σαν ελάχιστο δείγμα τιμής στη μνήμη του Μιχάλη Ανδρεάκου.

Οι οικογένειες και των τριών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ευχαριστούν τον κόσμο για την παρουσία του καθώς και τους βετεράνους του Άρη Νικαίας και του Κερατσινίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα .

Για την ιστορία να πούμε ότι νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Κερατσινίου με 2-1 . Προηγήθηκαν οι Νικαιώτες στο α’ μέρος με γκολ του Νίκου Πηλίδη, αλλά ο Γιάννης Καψής με δυο προσωπικά τέρματα στην επανάληψη χάρισε τη νίκη στην ομάδα τους.

Διαιτήτευσε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ Μιχάλης Δαμιανάκης με βοηθούς τον γιό του Κώστα και τον Δημήτρη Παγουρτζή.

Με το Κερατσίνι έπαιξαν οι Σακελλαρίου Βαγγελάκος, Κορρέας , Λιάπης, Βαττής, Γουλέτας, Παπασταματίου Σιφνάκης, Νικολόπουλος, Καψής, Βασιλικός, 
Καλούδης, Ζάχος, Θεοδώρου, Παπαγεωργίου, Τύρπος, Τσούμας  Χονδρουδάκης
Στο  γήπεδο ήταν επίσης οι Κιούλος, Σοφράς, Πρινιωτάκης Καλούδης Τ., Ανδρεάκος Π., Παπανικολάου, Γεωργούσης, Λάμπρου, Παπαγεωργίου Γ., Λαγός Χ.. Μουρκόγιαννης Ψύλλιας 

Με τον Άρη Νικαίας αγωνίστηκαν οι Χατζηγιαννόπουλος, Αγουρσαλίδης, Προκόπας, Μπουλμέρτης, Φουράκης, Αταγιάν, Τσεβρετζής, Πηλίδης , Τσιμπάκης, Σδρένιας, Σιδηρόπουλος, Λαγός Α., Πετράκης , Παπαπαναγιώτου, Κυπραίος, Ματθαίου, Γραμματάκης .

Ήταν εκεί επίσης οι Πολίτης , Αδελφίδης, Θωμαΐδης, Τσώλης, Ζαχαριάδης, Λογοθέτης, Κωτσάκης κ.α.

Παρών και ο αντιπρόεδρος  της Ένωσης  Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Σταύρος Μπάκας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=915507041891675






Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Βετεράνοι του Πειραιά θα βρεθούν στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 6πμ του Σαββάτου από τα γραφεία στο Ρέντη και η αποστολή αφού γευματίσει το μεσημέρι στον Αχέροντα ποταμό το απόγευμα θα φτάσει στην Κέρκυρα , όπου και θα καταλύσει. 

Το απόγευμα της Κυριακής στις 7μμ θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους του ΑΟ Κέρκυρα .

Η αποστολή θα επιστρέψει τη Δευτέρα με στάση στην Πάργα ,όπου τα μέλη θα απολαύσουν τα αξιοθέατα της περιοχής .

Η ΕΝΩΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ ΠΕΙΡΑΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσοι συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Βετεράνων Πειραιά, σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα, τους χορηγούς για την τεράστια βοήθεια τους . 

Συγχαίρουν επίσης τις ομάδες και  τους αθλητές που συμμετείχαν..

Την Πέμπτη θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης στο« Μελίνα Μερκούρη » στο Ρέντη το προτελευταίο διοικητικό συμβούλιο για την χρονιά που λήγει. 

Καλούνται να παραβρεθούν όλες οι ομάδες με εκπροσώπους τους . 

Θα γίνουν σημαντικές  ανακοινώσεις .



Την επόμενη εβδομάδα η Ένωση βετεράνων θα παραθέσει συνεστίαση σε ταβέρνα , όπου θα κληθούν να παραβρεθούν εκπρόσωποι όλων των ομάδων .

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Οι Βετεράνοι της Α . Ε . Χατζηκυριακείου είναι καλεσμένοι στο Κανάλι ΑΡΤ tv (Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε !!!)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ,


Σήμερα οι Βετεράνοι της Α . Ε . Χατζηκυριακείου είναι καλεσμένοι στο Κανάλι ΑΡΤ tv και ώρα 19:00 στην εκπομπή

" ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ."

Θα έχω την χαρά και την τιμή να κάνω μια εποικοδομητική συνάντηση στο Κανάλι ΑΡΤ tv με τον καλό μου φίλο και συνεργάτη Αντώνη Γλύκα . 

Σε μια εκπομπή που θα μιλήσουμε για θέματα

" Βετεράνοι - Αθλητισμός - Αλληλεγγύη ."

Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε !!!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Φιλικό αγώνα οι βετερανοι του Ιωνικού με το Πέλοπα Θήβας


Στο γήπεδο της Νεάπολης, φιλοξενήθηκε η ομάδα των βετεράνων του Πέλοπα Θήβας, απο την ομάδα του Ιωνικού.
Οι δυο υπέυθυνοι Ξενάριος και Παπαδόπουλος μαζί με όλη την ομάδα, φιλοξένησαν τον Πέλοπα.
Εγινε ενα όμορφο φιλικό στις όμορφες εγκαταστάσεις του γήπεδου του Ιωνικού, το οποίο είχε προγραμματίσει ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Μπακατσέλος, να γινει αυτό το φιλικό.
Το επίπεδο ήταν υψηλό με πολλές ΄φασεις και γκολ, το οποίο οι φιλοξενούμενοι έμειναν ικανοποιημένοι και υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν στην Θήβα.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Σε μία ακόμα ημέρα ανακύκλωσης...(BINTEO)



Μαζί μας παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στη δράση "Εθελοντές-Κουβαλητές".

Ευχαριστούμε θερμά! SportActive.gr

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ο Πανελευσινιακός Κυπελλούχος βετεράνων Πειραιά για 3η συνεχή χρονιά .


Νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Νικαίας με πέναλτι του Γουλέτα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ


Ο Πανελευσινιακός  είναι και πάλι ο Κυπελλούχος Βετεράνων Πειραιά . 

Οι «σταχυοφόροι » κατέκτησαν δίκαια για τρίτη συνεχόμενη φορά το έπαθλο νικώντας στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης τους παλαίμαχους του Ηρακλή Νικαίας με 1-0 .

Ήταν ένας αγώνας όπου κυριάρχησε  η δύναμη και το πάθος των παικτών ενώ δεν έλειψαν στο τέλος και τα νεύρα . 

Ευτυχώς όμως χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων , δεν υπήρχε συνέχεια και όλα έληξαν ομαλά….

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 63’( επτά λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα που ήταν διάρκειας 70 ΄ ( 2Χ35), ο  Γουλέτας με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αθανασίου.

Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος όπου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ενώ ο γκολκίπερ Παναγιώτης Δήμας των Ελευσινίων είχε πολλές εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του .

Ο Πανελευσινιακός ήταν σαφώς ανώτερος στην επανάληψη , όπου διατήρησε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα., αλλά ο τερματοφύλακας Χάρης Μαρσώνης ήταν σε μεγάλη μέρα .


Σωστός ο διαιτητής Πουλόπουλος και με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Περδικούρης και Θεολογίτης  κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι παρά τις εκατέρωθεν…γκρίνιες  και μουρμούρες .

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ( Προπονητής Νίκος Αδάμ ) : Δήμας, Καραβερβέρης, Λινάρδος Κ., Τυρλής , Μπακαλούμης Διολέτης, Αθανασίου Τσολάκης, Γουλέτας, Στεφανίδης, Γκούμας,  Μπάρδης , Κατσάφαρος , Θεοδοσόπουλος,. Τσατσαρώνης, Πετσίτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ( Προπονητής Νίκος Διακάκης) : Μαρσώνης , Βαλσαμίδης , Σαμπάνης , Βαλσάμης , Κεκκές, Κοτσιφακος, Πλειώνης, Μπολοβίνος, Μάρας, Χατζηαλέξης, Πασιόπουλος, Ασίκογλου, Πηλίδης, Δήμογλου, Κόκκοτος. Μπούκης, Σιαμέτης

Το Κύπελλο απένειμε στους νικητές ο πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων Κανέλλος Τσίρμπας μέσα σε πανηγυρισμούς από πλευράς νικητών  ενώ στους φιναλίστ του Ηρακλή Νικαίας ο χορηγός της Ένωσης Αντώνης Τσάτσος .

Αναμνηστικά μετάλλια έδωσαν στους παίκτες καθώς και σε όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία του τελικού από την ΕΠΣΠ οι κ. Χολέβας, Σταματάτος και Κανδύλης καθώς επίσης και ο κ. Πλέσσας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός .

Τέταρτος διαιτητής ήταν  ο Νίκος Μαυρομιχάλης και αναπληρωματικός βοηθός ο Φραγκίσκος Τριανταφυλλίδης .

Παρατηρητές αγώνα οι κ. Γιώργος Μαλούχος, Κωνσταντίνος Κωστάκης και Νίκος Παρασκευάκος .

Παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Δροσινός και ιατρός αγώνα η κυρία Λουΐζα Κοσμίδου.

Στο ημίχρονο η  Χορευτική ομάδα της Ένωσης Κρητών Κορυδαλλού- Νίκαιας – Ρέντη « ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης » ομόρφυνε την εκδήλωση χορεύοντας λεβέντικούς Κρητικούς Χορούς.

Μια υποτροφία έδωσε  το ΙΕΚ Ξυνή μέσω του διευθυντή Ενημέρωσης Αθλητισμού  του Ομίλου κ. Αντώνη Γλύκα για ένα σπουδαστή (που θα επιλέξει η Ένωση Βετεράνων ) , για οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμεί.

Πριν την έναρξη του τελικού χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Νίκαιας Γιάννης Μπακατσέλος , ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας, ο Γενικός Γραμματέας των βετεράνων του Ολυμπιακού  Αντώνης Γλύκας  και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας 


Λόγω του γνωστού προβλήματος του τελευταίου μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην κάτω γνάθο , τον λόγο  του εκφώνησε ο ειδικός Γραμματέας των Βετεράνων Παναγιώτης Κοντραφούρης


Ποιοι παραβρέθηκαν

Τον τελικό παρακολούθησαν οι :Αντδήμαρχοι Νίκαιας Γιάννης Μπακατσέλος , Κορυδαλλού Κώστας Βράκας .

Από την ΕΠΣ Πειραιά παραβρέθηκαν οι κ. Κώστας  Χολέβας , Γιάννης Σπάθας , Παναγιώτης Λαπατάς, Λουκάς  Κανδύλης, Γιάννης Σταματάτος, Παναγιώτης Νταλάκος.

Οι πρώην σύμβουλοι Χρήστος Μπουλές, Μιχάλης Μουσελής, Γιώργος Κουνιάς  .
Παρών φυσικά και η « ψυχή » των παλαιμάχων , ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης  Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νίκος Σιδηρόπουλος.

Από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιά οι Αντώνης Γλύκας, Γιώργος Κωττάκης ενώ την ερυθρόλευκη ΠΑΕ εκπροσώπησε ο κ. Πλέσσας..

Το Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης , οι βετεράνοι της Μυτιλήνης κ. Μέγας και Φωταρέλης.

Παρόντες οι δημοσιογράφοι Τάκης Παϊπέτης από τα ιδρυτικά στελέχη της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά κΣτάθης Μηλιδώνης, και ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ φωτορεπορτζ sportactive.gr


Το παρών έδωσαν επίσης και αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων .



Οι « Βόρειοι» 2-0 τους «Νότιους »

Πριν τον τελικό έγινε αγώνας επιλέκτων παλαιμάχων . 

Οι « Βόρειοι » που κοουτσάρισε  ο Δημήτρης Σαρρής με βοηθό τον Άκη Πετρίδη επικράτησαν με 2-0 των « Νοτίων » την ομάδα του Σταύρου Μπάκα . 

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Παλαιολόγου και Σαμπάνης με πέναλτι.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ζάχαρη και των συνεργατών του Μπεσίρη και Βιτσέντζου .

ΝΟΤΙΟΙ : Ζώρζος, Καλαμάρας, Τριανταφύλλοπυ, Κοτζαπαναγιώτης, Μέγας, Κατσικογιάννης, Σιδηρόπουλος Ν., Συνοδινός  Κ. Μπάκας Στ. Φωταρέλης, Σιδηρόπουλος Μ., Κοντραφούρης , Γριμάνης, Μπρμπολούτσι Λιάπης, Κανέρης Μπάκας Θ,. Μουτάφης Β.

ΒΟΡΕΙΟΙ : Παχατούρας ,  Σαμπάνης, Γαβαλάς, Χαριτόπουλος Βιδάλης, Αποστολόπουλος, Τσέβρετζης Κάτρης, Μαυροειδής, Καλατζής, Πλαιολόγου, Σπυριδάκης, Κατραμάδος, Παυλίδης Β.


Κίνηση ανθρωπιάς από τους παλαίμαχους του Πνελευσινιακού

Μετά τη λήξη του τελικού η ομάδα παλαιμάχων  ποδοσφαιριστών του Πανελευσινιακού αποφάσισε ομόφωνα να βοηθήσει  ένα κοριτσάκι που έχει πρόβλημα και χρειάζεται να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. 

Την πληροφορία αυτή την άκουσαν την περασμένη Κυριακή στην τηλεόραση.

Η οικογένεια κατοικεί στην Μαλεσίνα . 

Τα ονόματα των γονέων είναι Θεόδωρος και Δάφνη Μάρα και το τηλέφωνο  τους για όποιος θέλει να βοηθήσει είναι 6975962206.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος των παλαιμάχων Νίκος Αδάμ η ομάδα του πρόσφερε το ποσό των 300€.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.910397362402643.1073742792.106197116156009&type=3

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.910305125745200.1073742791.106197116156009&type=3