Τρίτη 31 Μαΐου 2016

H Δ.Ι.Α.Σ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

Βίκυ Νικολάκου,

Στο 2-2  έμειναν οι Βετεράνοι του Ιωνικού Νίκαιας και την αντίστοιχη ομάδα Δ.Ι.Α.Σ στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης. 

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας  θύμιζε πιο πολύ φιλικό  παιχνίδι προετοιμασίας καθώς οι μεν γηπεδούχοι έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει η έννοια <Οι Βετεράνοι στο  ποδόσφαιρο >   ενώ οι φιλοξενούμενοι για άλλη μια φορά  είδαν ότι το ποδόσφαιρο δημιουργεί φιλίες και ιδιαίτερα αρχές που λίγες ομάδες πρεσβεύουν . 
Την  νίκη δεν πίεσαν ιδιαίτερα και οι δύο ομάδες  με το τελικό 2-2  να αποτυπώνει απόλυτα την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Διακριτική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο   ο Στρατηγός ε.α.  της Ελληνικής Αστυνομίας  Ιωάννης Ραχωβίτσας. 

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο δεν ήταν πολυπληθής λόγο ίσως και της όμορφης ηλιόλουστης ημέρας που οδηγούσε προς τις παραλίες της Αττικής ωστόσο υπήρξαν οι οπαδοί που ακολουθούν πάντα τις ομάδες τους.  

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Διευθυντή ομάδας Δίας  ΑΒ  Δήμου Απόστολου .

Σύνθεση Ομάδας Διας 

Προπονητής Κατσάνος 

Τσιρίτας, Σπυρίδης, Ροδίτης, Καραφισάκης, Παναγάκος, Μπολανάκης, Αθανασίου, Φωτεινάκης, Κεραμιδάς, Ραχωβίτσας, Ρεσβάνης, Τζουβάρας, Βλαχόπουλος, Σισμανίδης, Κρίθυμος, Γκούμας, Αλεξόπουλος, Κατσάνος. 

Σύνθεση Ιωνικού Νίκαιας

Μακρυγιαννέλης, Ντεμελής, Πάντος, Σειτανίδης, Λεγάτος, Βογιατζής, Μουτάφης, Μπακατσέλος, Καλύκας, Μπαρμπολούτσι , Ρενιέρης, Κυριακίδης, Λιγνός, Γεωργίτσος, Ανίνος, Ερρίκος, Στεφίκος, Παπακωνσταντίνου, Κακόγιαννος,Γριμπιλας, Ξενάριος, Παπαδόπουλος.

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ )


Βίκυ Νικολάκου


Οι ημιτελικοί αγώνες των Βετεράνων ποδόσφαιρου  του Πειραιά αυριο στις 30-5-2016 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθουν στο γήπεδο της Νικαιας.

Πρώτος αγώνας 

Ηρακλης Νίκαιας - Εθνικός στις 18:00.

Δεύτερος αγώνας 

Πανελευσινιακός - Αίας Σαλαμινας στις 19:30. 

Σας περιμένουμε όλους !!!

Γραφείο τύπου
Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά



To συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 31-05-2016 και ώρα 18:00 (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)




Βίκυ Νικολάκου


ΤΟ Προγραμματισμένο συμβούλιο της ΕΣΒΠ μόνο για αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31-05-2016 και ώρα 18:00  στα γραφεία μας. Στο κλειστό γήπεδο του Βολευ Ολυμπιακού <Μελίνα Μερκούρη> . Για οποιαδήποτε πληροφορία όπως  επικοινωνήσετε με τον κύριο Μπάκα (αντιπρόεδρος ΕΣΒΠ) .

Φιλικά,
Εκ του  ΕΣΒΠ
Γραφείο Τύπου

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΜΙΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.


Βίκυ Νικολάκου
Στο μικρό πριγκιπάτο της Κέρκυρας θα αγωνιστούν με την αντίστοιχη ομάδα των παλαιμάχων του ιστορικού Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ και θα κλείσουν μια γεμάτη χρονιά αγωνιζόμενοι σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Μια μεγάλη αποστολή αντάξια του ονόματος των βετεράνων θα αναχωρήσει το Σάββατο 18 Ιουνίου από τα γραφεία τους οπλισμένοι με κέφι και όρεξη.

Η αποστολή λόγο της απόστασης έχει προγραμματίσει μια ενδιάμεση στάση για φαγητό στον Αχέροντα στο πανέμορφο και φιλόξενο ξενοδοχείο Hotel Piges Acheron. 

Η αποστολή θα φτάσει αργά το απόγευμα στη Κέρκυρα και θα καταλύσει στο ROYAL BOUTITIQUE HOTEL στο Κανόνι.

Ο πρόεδρος Κος Κανέλος Τσίρμπας και όλο το Δ.Σ των βετεράνων του Πειραιά θέλει να ευχαριστήσει το Δ.Σ των παλαιμάχων του Α,Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ και ιδιαίτερα το πρόεδρο Κολυτά Γιώργο, καθώς επίσης και τον αντιπρόεδρο Γιαννούλη Μάνθο, για την αποδοχή της πρότασης για αυτό το σπουδαίο φιλικό, καθώς επίσης για την βοήθεια τους στη καλύτερη επιλογή διαμονής τους στο νησί.

Παλαίμαχοι Αθήνας - Βετεράνοι Πειραιά 4-3 (Ο σκοπός της εκδήλωσης Νεοπλασματικές Παθήσεις)


Βίκυ Νικολάκου

Σε μια πολλή όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 25 Μαίου, ο ετήσιος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων, της  Αθήνας και του Πειραιά. 

Ένας  αγώνας που έχει γίνει θεσμός.

Σε αυτή τη ποδοσφαιρική γιορτή οι παλαίμαχοι και των δύο ενώσεων έδωσαν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χαρακτήρα με σκοπό να βοηθήσουν το Σύλλογο ΠΙΣΤΗ Γονέων και Κηδεμόνων  με νέο πλασματικές παθήσεις (Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία)

Οι παρουσίες ήταν πολλές  και σημαντικές  και έδωσαν  ξεχωριστή δυναμική στην εκδήλωση  όπως ο κύριος Νίκος Σιδηρόπουλος  επίτιμος  πρόεδρος  της ΕΣΒΠΠ, Πούλιος  Γιώργος (πρώην πρόεδρος ΕΣΠΠΑ) , Σβουρένος Ιωάννης (πρωην Γ.Γραμ.) Από τη Φωνή Αγάπης για τα παιδιά ο κύριος Γιώργος Μπακρατσάς .

Σύσσωμο το Δ.Σ των παλαιμάχων της Αθήνας που όσοι δεν έπαιξαν παρακολούθησαν  τον αγώνα από τις κερκίδες. 

Σαρρηδημητρίου, Βουλκίδης, Θειακούλης, Τσενος, Θυμιόπουλος, Δέρας, Μπάλαρης.

Από το Δ.Σ των παλαιμάχων του Πειραιά απουσίαζε ο πρόεδρος Κος Κανέλος  Τσίρμπας λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας και για λογαριασμό του χαιρέτησε την εκδήλωση ο Α΄ αντιπρόεδρος Κος Μπάκας Σταύρος.

Στη συνέχεια είχαμε τις βραβεύσεις των διαιτητών του αγώνα Γιαννακουδάκη, Τσιπούρα, Μπαζακούλα, Παντέλη καθώς και του γιατρού Πενέση Σταύρου από τους παλαίμαχους της Αθήνας και τους  βετεράνους του Πειραιά.

Κύπελλα και μετάλλια αντάλλαξαν μεταξύ τους οι δύο ενώσεις των παλαιμάχων ,για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή . 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου ΠΙΣΤΗ αείμνηστος πλέον Κος   Βλάχος  Χρήστος έδωσε για τελευταία φορά  τιμητικές πλακέτες, για την προσφορά τους, στους παλαίμαχους της Αθήνας και τους βετεράνους του Πειραιά και οι δύο σύλλογοι μαζί, παρέδωσαν ένα ποσό για την ενίσχυση του συλλόγου. 

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε λίγο στο τραγικό γεγονός της επόμενης μέρας καθώς  ο πρόεδρος Κος Βλάχος άφησε τη τελευταία του πνοή από ανακοπή. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σπεπάζει.

Λίγα λόγια τον Σύλλογο Πίστη ένα σύλλογο που  προσπαθεί να  δημιουργεί, να προωθεί, και να καλύπτει ανάγκες σε αυτών που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η δημιουργία αξιοπρεπών, επαρκών, ασφαλών και υψηλού επιπέδου συνθηκών νοσηλείας, που να εξασφαλίζουν ίσες πιθανότητες ίασης με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α.

Η υποβοήθηση του έργου των ιατρών και των νοσηλευτριών και του λοιπού προσωπικού των Αιματολογικών – Ογκολογικών κλινικών και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

Η προώθηση της ιατρικής επιστήμης, σε θέματα νεοπλασιών (χορήγηση υποτροφιών, οργάνωση συνεδρίων κλπ).

Ψυχική και οικονομική στήριξη των οικογενειών, με παιδί που πάσχει από καρκίνο.


Η κάλυψη έξω νοσοκομειακών εξετάσεων όπως σπινθηρογραφήματα, ακτινοθεραπείες, pet scan κα.

Οι Στόχοι τους……..

Βασική προτεραιότητα του Συλλόγου , αποτελεί η εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων, για τη δημιουργία και λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας γονιών με παιδιά από την ελληνική περιφέρεια για την αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού θέματος της στέγασης οικογενειών.

Με δεδομένο ότι οι θεραπείες για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου διαρκούν τουλάχιστον 3 χρόνια, οι οικονομικά ασθενέστεροι γονείς, που προέρχονται κυρίως από την επαρχία, αναγκάζονται να κοιμούνται πολλές φορές στους διαδρόμους του νοσοκομείου ή στο αυτοκίνητό τους,
Επίσης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του εθελοντισμού στο έργο του Συλλόγου μας, στοχεύουμε στην αύξηση του εθελοντικού προσωπικού και στη δημιουργία ενός εκπαιδευμένου και οργανωμένου δικτύου εθελοντών.
  

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Το έργο του αξιοσημείωτο.

Στο αθλητικό κομμάτι  για την ιστορία είχαμε επικράτηση των παλαιμάχων της Αθήνας με 4-3 σε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας  των δύο ομάδων.

Σύνθεση Βετεράνων Αθήνας

Προπονητές :  Θειακούλης - Ζερβουδάκης Ανεστίδης , Παπαχειμώνας, Μοσχος, Γιαννάκης, Πολυχρονιάδης, Οκκος, Βουλκίδης, Τεργιάκης, Μπασάν, Ζαμπέτας, Μάρκου, Τριανταφυλλίδης, Διαμαντής, Ψαρρός, Αλεξίου, Χαλβατζής, Καρεμέ, Κατσουλάκης, Χατζηδάκης, Θυμιόπουλος.

  
Σύνθεση Βετεράνων Πειραιά

Δήμας, Κιούλος, Μπάκας, Βαρσαμής, Κοντραφούρης,Κοτζαπαναγιώτης, Κανέρης, Τυρλής, Παπαλεξάνδρου, Λαμπρινίδης, Καλύκας, Κολούκας, Κουμεντάκος, Λιάπης, Μαυροειδής, Τσολάκης Σιδηρόπουλος

Φροντιστής ‘’Ρεζίτης Ευγένιος

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.903895029719543.1073742782.106197116156009&type=3



Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικων κυπελου .(ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


Βίκυ Νικολάκου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικων αγώνων της ΕΣΒΠ στα γραφεία της όπου βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη. 

Αισθητή η απουσία του πρόεδρου Κανέλου Τσιρμπα . 

Ο κύριος Κώστας Χολέβας με την εμπειρία του και την τεχνογνωσία πραγματοποίησε την κλήρωση χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Κοντά του πάντα ο Νίκος Παρασκευακος

Στην κλήρωση παρευρεθεί ο δημοσιογραφος Άντωνης Δαρζεντας

Τα ζευγάρια της κλήρωσης κυπέλου .


Ηρακλης Νίκαιας - Εθνικός  ΩΡΑ 18:00 (30/05/2016)

Πανελευσινιακός - Αιαντα Σαλαμινας. ΩΡΑ 19:30 ( 30/05/2016)


Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας





Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και το ΔΣ στέλνουν τα θερμά τους συλληπηρια


Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και το ΔΣ της  Ενωσης Συνδέσμων Βετερανων Πειραιά στέλνουν  τα θερμά τους συλληπηρια στην οικογένεια του Χρηστου Βλάχου. Πρόεδρος Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφια ).

Βίκυ Νικολάκου

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Συνδεσμος Βετερανων Ποδοσφαιριστών Περαματος - Ελληνική Λέσχη φίλων της Τσέλσι.



Πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα , ένας ακόμα αγώνας των παλαιμάχων του Περάματος με την αντίστοιχη ομάδα της Ελληνικής Λέσχης  φίλων της Τσέλσι.

Ένας αγώνας που γίνεται θεσμός. 

Καθε χρόνο και προς τιμη του Champions League London 2012. 

Ισόπαλο το σκορ να αγγίζει το 2-2.


Βίκυ Νικολάκου 

Κλήρωση Ημιτελικών αγώνων της ΕΣΠΒΠ( ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΥΠΕΛΟ)


Την Πέμπτη 26/5/2016 και ωρα 6 το απόγευμα η Ένωση Βετράνων Πειραιά θα πραγματοποιήσει την κλήρωση των ζευγαριών (4 ομάδων) που θα παίξουν στους ημιτελικούς στις 30/5/2016 στο γήπεδο της Νικαια . 



Βίκυ Νικολάκου 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΟΥ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-05-2016


Βίκυ Νικολάκου



Χατζηκυριακειο - ΑΟΑΔ                     2-6


Ερμής Κορυδαλλου - Ν.Ευγενειας      2-2 

Αιαντας Σαλαμινας - Ασπρόπυργος    6-2 

Βυζας Μεγάρων - Αργοναύτη          (  Αναβλήθη)

Δραπετσώνα - Ατρ. Πειραια   2-3 (μεχρι που διεκόπει .)

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Μικτή Αθήνας - μικτή Πειραιά ''φιλικός αγώνας για τον σύλλογο Πίστη'' (νεοπλασματικές παθήσεις)


Βίκυ Νικολάκου  



Οπως σας είχαμε ενημερώσει, πριν λίγες μέρες οτι θα γίνει το φιλικό ανάμεσα στις δυο μικτές. 

Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι δυο οι σύλλογοι να μην έχει ο φιλικός αγώνας φιλανθρωπικό σκοπό. 

Παίζουμε φιλικό αγώνα για την Πίστη - σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παίδων με νεοπλασματικές παθήσεις (νοσοκομέιο παίδων Αγ.Σοφίας). 

Οι δυο συνδέσμοι θα δώσουν χρηματικό ποσό, η κάθε μια απο το ταμείο της, αλληλοβοηθείας όπως θα συμμετέχουν και οικονομικά όλοι οι παίκτες που θα συμμετέχουνε στο φιλικό. 

Αισθητή θα είναι η απουσία του προέδρου, Κανέλλου Τσίρμπα γιατί όπως γνωρίζουμε έχει σπάσει την γνάθο του και αναρρώνει στο σπίτι του. 

Επίσης του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα κοντά μας. 

Ενα μεγάλο όνομα θα βρεθεί στο γήπεδο, ο κ.Γιαννακουδάκης, όπου θα σφυρίξει τον ποδοσφαιρικό αγώνα αφιλοκερδώς. 

Ο Γιαννακουδάκης έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο να είναι υγειής. 

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα γίνει 25/05/2016 Τετάρτη και ώρα 20.00 στο γήπεδο του Ρούφ.

Σούπερ θέαμα σε ποδοσφαιρικό φεστιβάλ


Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ τίμησαν με εντυπωσιακή παρουσία Ένωση Ποντίων Σουρμένων  και Ελλάς  Ποντίων για τη Γενοκτονία 



Σε παιχνίδι διαφήμιση, και με πρώτο σκόρερ τον Πόντιο Λάμπρο Γεωργιάδη(4 γκολ) οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, επικράτησαν 7-3 της  πολύ καλής  ομάδος παλαιμάχων της Ελλάς Ποντίων σε αγώνα που έγινε για να τιμηθεί η Γενοκτονία.

Η εκδήλωση,   ακολούθησε αυτής που είχε διοργανώσει η Ένωση Ποντίων Σουρμένων με το τρίτο ποδοσφαιρικό συναπάντημα ομάδων με Μικρασιατικές ρίζες

Έκτακτη Ειδική συνεργασία Δημήτρης Κουμουρτζής


Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εκπροσωπώντας   την ομάδα, που είναι το απώτατο σύμβολο των «χαμένων» αλλά αλησμόνητων πατρίδων, δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαθείς τόσο στη γενοκτονία των Ποντίων, όσο και στο ποδοσφαιρικό συναπάντημα ομάδων με Μικρασιατικές ρίζες. Και εάν την δεύτερη εκδήλωση, οργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Ποντίων Σουρμένων,  ο  αγώνας μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων, που οργάνωσε στις 19 Μαΐου η Ελλάς Ποντίων, ήταν για ακόμη μια χρονιά γιορτή. Γιορτή τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Τόσο οι διοργανωτές της Ελλάς Ποντίων , όσο και τα παιδιά του club ΑΕΚ Αιγάλεω, δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, σε ένα αγώνα θεσμό, που κάθε χρόνο είναι και καλύτερος, τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.


«Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισανίδης, μας τίμησε πέρσι με την παρουσία του, έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη σε μια εκδήλωση, που έχει γίνει πια θεσμός.

Και ευελπιστούμε κάποια στιγμή η συνεργασία μας με την ΑΕΚ, με την οποία μας δένουν εκτός από την κοινή καταγωγή και πολλά άλλα, να γίνει σε πιο ουσιαστικό επίπεδο. 

Ελπίζουμε ότι ο κύριος Μελισανίδης, θα καταφέρει να μας ‘χαρίσει’ λίγο από τον χρόνο του, για να μιλήσουμε γι’ αυτή τη συνεργασία, που ελπίζουμε να θεμελιώσει μια ουσιαστικότερη και δημιουργικότερη συνεργασία μεταξύ της ΑΕΚ και της Ελλάς Ποντίων», μας έλεγε ο προπονητής των οικοδεσποτών Γιάννης Ατματσίδης.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα

Οι ήχοι από την ποντιακή λύρα και τα τραγούδια που κρύβουν λεβεντιά και πόνο, κυριαρχούσαν στην ατμόσφαιρα του γηπέδου Ορυζομύλων. 

Οι οικοδεσπότες, είχαν φροντίσει να μας υποδεχτούν με ποντιακά μεζεδάκια και αναψυκτικά και φυσικά, να μας κάνουν για ακόμη μια φορά, να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας. 

Γύρω στις 18:30 οι  δύο ομάδες με συνοδεία τα παιδάκια που αγωνίζονται  στις Ακαδημίες της Ελλάς Ποντίων τους διαιτητές και τον προπονητή τους  Χρήστο Αποστολίδη, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.  

Η παράταξή τους μπροστά στους περίπου 400 θεατές, έδωσε τη ευκαιρία στους «Ενωσίτες» από το Αιγάλεω, να δημιουργήσουν με τα καπνογόνα τους ατμόσφαιρα «Νίκος Γκούμας» στο γήπεδο. Και οι ιαχές για την ΑΕΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και αυτές σε βάρος του Πειραιά και του ΟΣΦΠ, δονούσαν την ατμόσφαιρα. 

Ο Κώστας Νεστορίδης εκ μέρους των παλαιμάχων της ΑΕΚ, έδωσε το λάβαρο της ομάδος στον αρχηγό των γηπεδούχων Ηρακλη Φωτειάδη και ο Χρήστος Βασιλόπουλος, το ημερολόγιο των παλαιμάχων στον  Παναγιώτη Χαλκίδη. 

Στον αδελφό του Γιώργου Χαλκίδη, έδωσε λάβαρο του ΤΑΚ ΑΕΚ και καπέλάκι του τμήματος μπάσκετ και ο εκπρόσωπος του AEK Club στο Ιλιον Γιώργος Βούλγαρης, που φορούσε και φανέλα για την ποντιακή γενοκτονία. 

Αγώνας διαφήμιση με δέκα γκολ!

Και αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο. 

Οι  πολύ καλοί στο α΄ ημίχρονο γηπεδούχοι σε έξι επιθέσεις τους, κατάφεραν με τον  Νίκο Φωτειάδη (4΄-26’ -34’ με πλασε ), να σημειώσουν τρία γκολ! Αντίθετα οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να είχαν εδαφική υπεροχή και να δημιουργούσαν ευκαιρίες, όμως παραβίασαν την εστία των γηπεδούχων μόνο μια φορά (στο 8΄ το 1-1)  με τον Βαγγέλη Βλάχο.

Στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν και οι «δικεφαλοφόροι» σημείωσαν έξι γκολ! Μάλιστα το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν 4-3, λες και ήταν βγαλμένο από play station αφού οι  Γεωργαμλής, Καρούσης, Ζαρωτιάδης, άλλαξαν με μια την μπάλα και ο τελευταίο στη σέρβιρε στον  Γεωργιάδη, που έδωσε το προβάδισμα με 4-3 στην ΑΕΚ. 

Είχαν προηγηθεί τα γκολ, από τον τον Χουλάρα (39΄από ατομική ενέργεια), Γεωργιάδη (47΄ αξιοποίησε πάσα του Παντελίδη). Ακολουθησαν τα γκολ από Χουλάρα ( 53΄ατομική ενέργεια μετα από πάσα τουθ Μανόλη Παπαδόπουλο), Γεωργιάδη ( 58΄- 61΄- 64΄) για το τελικό 3-7. 

Οι γηπεδούχοι πάντως δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Χρήστο Ατματσίδη, Κώστα Τσιτλακίδη, που έδωσαν την ευκαιρία στο νεαρό Μάριο Αρδίζογλου να δείξει τη αξία του, ενώ το τελευταίο σουτ του αγώνα έγινε από τον πολύ καλό Κώστα Κεσκινίδη

Τον αγώνα διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς και με ιδιαίτερη επιτυχία οι βετεράνοι διαιτητές του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής και νυν παρατηρητές Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης, Τιμολέων Σταμάτης και Αθανάσιος Τζωρτζάκος

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ(Προπονητής Ιωάννης Ατματσίδης)Γ. Ναβροζίδης, Γ. Καφαταρίδης, Γ. Σαββίδης, Γ. Ξανθόπουλος, Τ. Σαρλάς, Ν. Φωτειάδης, Ν. Αθανασιάσης, Δ. Διλγερίδης, Γ.Ναβροζίδης, Π.Χαλκίδης, Η. Φωτειάδης(αρχική ενδεκάδα)Ν. Δελληγιάννίδης, Κ. Κεσκενίδης, Ι. κ Χ. Ατματσίδης, Κ. Τσιτλακίδης, Ζαρμπάμπης, Σ. κ Μ. Ευθυμιάδης, Π. Σωπιάδης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ(Προπονητές Μιχάλης Σιμιγδαλάς-Γεώργιος Καραφέσκος)Σ. Σεραφείδης, Σ. Σοφιανίτης, Απ. Τόσκας, Μ. Καρούσης, Μ. Βλάχος, Γ. Βλαντής, Π. Στυλιανόπουλος, Λ.Γεωργαμλής, Ευ. Βλάχος, Λ. Γεωργιάδης, Εμ. Παπαδόπουλος(αρχική ενδεκάδα) Ευ., Χατζηαναγνώστου, Μ. Αρδίζογλου, Ακ. Χουλιάρας, , Δ. Ζήσης Χρ. Παντελίδης, Π. Κορδαλής, Π. Παπαθεοδώρου, Αν. Αγγελόπουλος, Χ. Ζαρωτιάδης. Με την αποστολή παρόντες και οι Ανδρέας Σταματιάδης, Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος, Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Νίκος Σεβαστόπουλος, Χρήστος Αρδίζογλου, Χρήστος Βασιλόπουλος, Σταύρος Λέτσας, Χρήστος Αντωνόπουλος, Ιωάννης Μόνος, Κώστας Μασουρίδης, Γιώργος Βούλγαρης, Κώστας Καρυδόπουλος, ο Χρήστος Αραμπατζάκης από την ΑΕΚ Περιστερίου και Άρης Τσαχουρίδης. 

Μάλιστα ο τελευταίος δώρισε στον Σύνδεσμο παλαιμάχων και μια μεγάλη φωτογραφία ρετρό της ΑΕΚ της περιόδου 1977-78, διαστάσεων 60Χ40, που ήταν τοποθετημένη σε κάδρο ρετρό!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.901011666674546.1073742778.106197116156009&type=3  












Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγελη Λαγου .


Βίκυ Νικολάκου  



Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσιρμπας και το ΔΣ της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Πειραιά στελνουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγελη Λαγου .



Αύριο Τρίτη 24/5 θα τον συνοδεύψουν στην τελευταια κατοικία του όλοι οι φιλοι και οι γνωστοί  και ώρα 2:30  στο τριτο νεκροταφείο Νίκαιας.