Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ιωνικος ένα φιλικό αγώνα για “ τις αλησμόνητες πατρίδες” .

Βίκυ Νικολάκου  
Μία πολλή όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ιωνικού την περασμένη Δευτέρα. 

Δεκαέξι χρόνια ο Ιωνικός με συμπαραστάτη την ΑΕΚ δίνουν  ένα φιλικό αγώνα για “ τις αλησμόνητες πατρίδες” . 

Η Ιστορία, ο αθλητισμός που πλέον έχει γίνει θεσμός!

Κοντά τους στην προσπάθεια αυτή και ο Δήμος Νίκαιας -Ι. Ρέντη Γιώργος   και ο  Ιωακειμίδη αντιδήμαρχος αθλητισμου  για Γιαννης Μπακατσελος  που στηρίζει και πραγματοποιεί υπό την αιγίδα της εκδήλωση αυτή.

Με την έναρξη της εκδήλωση ο κύριος κ ωστασ Ντεμελής  γραμματέας των βετεράνων του Ιωνικού καλώς όρισε την φιλοξενούμενη ομάδα ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν εκεί την συγκεκριμένη ημέρα.

Παραδόθηκαν μετάλλια και ανταλλάξανε οι δύο αρχηγοί τα παραδοσιακά λάβαρα των ομάδων. 

Η  ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών Ιωνικού Νικαίας τίμησε τον κύριο Μπατίστα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο οποίος δεν μπόρεσε να έρθει και παρέλαβε το βραβείο του ο κύριος Σεραφείδης. 

Καθώς επίσης τον Σπύρο Νικολάκη για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον σύνδεσμο παλαιμάχων Ιωνικού Νικαίας . 


Σημαντική επίσης βράβευση ήταν ενός ανθρώπου που έχει διατελέσει πρόεδρος και στις δυο ομάδες που αγωνίζονται  για τον θεσμό αυτό. 

Ο κύριος Δημήτρης Μελισσανίδης  τον μεγάλο πρόεδρο της ΑΕΚ  οποίος βραβεύτηκε απο Βασίλη Ξεναριο και Ανδρεα Παπαδόπουλου για την πολύτιμη προσφορά του στον Ιωνικό.  

Βραβείο επίσης για την προσφορά τους στην διαιτησία και γενικότερα στον αθλητισμό  παρέλαβαν οι διαιτητές  κος Τόγιας κος Λεούσης και ο κύριος Νομικός,

Ο ιατρός κύριος Θωμαίδης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο κοινωνικό-ιατρικό του εργο.

Με την σειρά της η ΑΕΚ βράβευσε τον κύριο Γιάννη Μαγκίνα απο τον Ιωνικό. 

Εντυπωσιακή παρουσία το χορευτικό της  Ένωση ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού που χόρεψαν για το κοινό , τους ποδοσφαιριστές και τους  καλεσμένους των βετεράνων  υπό τις οδηγίες του δάσκαλου Νίκου Κοπαλά.

Στη συνέχεια όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν την θέση τους για να αρχίσει ο φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων του Ιωνικού Νικαίας και  της ΑΕΚ . 

Ένα παιχνίδι που επικράτησαν οι γηπεδούχοι , για την ιστορία τέσσερα - τρία . Όμορφο θέαμα με πολλές φάσεις χωρίς ένταση . Εκατοντάδες μάτια ευχαριστήθηκαν  και δόξασαν   παλαιές δόξες τόσο του Ιωνικού όσο και της ΑΕΚ. 

Η ομάδα των Βετεράνων Ιωνικού Νικαίας ευχαριστεί για την παρουσία του και την συμμετοχή του τον Δήμαρχο κύριο  Ιωακειμίδη, την κυρία Σωτηροπούλου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και τους κυρίους Τσεφαλά,Κοτζαμανη και Μπενετάτο. 

Επίσης ευχαριστεί : τον κύριο Δημήτρη Δελληγιάννη πρόεδρος Μικρασιατικών και  Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής .

Τον κύριο Νικο Σιδηρόπουλο επίτιμος πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ, κύριο Κανέλλο Τσίρμπα πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ , κύριο Μπάκα αντιπρόεδρος της ΕΣΠΠΠ ,τον κύριο Σαρρή πρόεδρος Βετεράνων Χατζηκυριακείου, κο Γκαμάνη πρόεδρος των βετεράνων Δόξας Πειραια ,κο Παπαλεξάνδρου αντιπρόεδρος της ΕΣΠΠΠ,κο Σαμπάνη, το γραφείο τύπου της Ενωσης παλαιμάχων. 

Τον κύριο Ανασόπουλο πρώην πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ, τον κύριο Βασιλείου επίτιμος  πρόεδρο του Ιωνικού Νικαίας και πολλές ΄δοξες του Ιωνικού όπως οι κ.κ Παπαδάκης,Αιβατίδης, Αιδόνης, Νικητέας, Τζανετουλάκος κ.α

Τον κύριο Κρίθαρη (Μπάσκετ Ιωνικου),τον κύριο Μπολάτογλου (Μπάσκετ Ιωνικου)και κύριο Περτέση(Μπάσκετ Ιωνικου).

Απο τους δημοσιογράφους κύριο Γερακάρη ,  κύριο Δαρζέντα , κυρία Νικολάκου και τον φωτορεπορτερ κύριο Γιάπαππα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ κύριος Τσίρμπας συγκινημένος από την όμορφη εκδήλωση  δήλωσε <<  Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ για να εκπροσωπήσω την Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Πειραιά , ουσιαστικά να πω δυο λόγια  ότι ο σκοπός , ο λόγος που καθιερώθηκε αυτός ο θεσμός  είναι από τα σημαντικότερα κεφάλαια της νεοελληνικής ιστορίας, μια σελίδα οδυνηρή του εθνικού μας βίου του 20ου αιώνα: τους διωγμούς εναντίον του Ελληνισμού της Ανατολικής Θράκης, της Δυτικής Μικράς Ασίας και του Πόντου από το 1908-

1920, με αποκορύφωμα τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Σας ευχαριστώ για την τιμή.>> 

Παίκτες που πήραν μέρος και στον πάγκο και όσοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο…

Ιωνικού Νικαίας..Μακρογιαννέλης, Γέμελος, Ξενάριος,Παπαπαδόπουλος, Ντεμελής, Κυριακίδης ,Γρίμπιλας, Μπρίλάκης, Πάντος, Σταμπουλής, Κοβιός,Σειτανίδης, Απέργης, Λεγάτος,Πατηνιώτης, Ρενιέρης, Μπαρμπολούτσι, Βογιατζής,Ξανθόπουλος, Μελανιφίδης,Καλύκας, Γεωργίτσος, Παπανίκος, Λιγνός,Παναγόπουλος, Στεφικός, Μαγγίνας, Πεχλιβανίδης,Παπακωνσταντίνου, Θωμάς,Γιαννόπουλος, Δεληγιαννίδης,Μπακατσέλος, Αφας, Ερρίκος,Κακόγιανος, Μουτάφης.

ΑΕΚ  
Σεραφείδης, Βλαντής, Καρούσης,Χατζηαναγνώστου ,Λαγινάς, Αρδιζόγλου Μάριος, Αρδιζόγλου Χρηστος, Κοπιτσής, Βλάχος, Πορφύρης, Παπαδόπουλος, Σοφιανίτης , Γεωργαμλής , Γεωργιάδης, Στυλιανόπουλος, Ζήσης, Πυθαρουρούλης,Παντελίδης ,Κορδαλής, Χουλιάρας, Μπούρας,…  Νεστωρίδης, Σπυρόπουλος,Καραφέσκος, Κωνσταντινιδης, Σιμιγδαλάς, Μάρκου ,Τσαχουρίδης, Σεβαστοπουλος, Μαύρος, Κεφαλίδης, Αντωνόπουλος, Σταματιάδης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.887749604667419.1073742767.106197116156009&type=3



Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Καλό Πάσχα & καλή Ανάσταση με Υγεία πολύ Αγάπη


Βίκυ Νικολάκου 
 
Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσιρμπας και το ΔΣ της Ένωσης Συνδέσμων Βετερανοι ποδοσφαιριστών Πειραιά σας εύχονται 

ολόψυχα το Άγιο Φως της Αναστάσεως να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής.

Καλό Πάσχα & καλή Ανάσταση με Υγεία πολύ Αγάπη και Ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Σε όμορφο κλίμα το φιλικό της Μεγάλης Τρίτης ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Περάματος και του Πανιωνίου


Του Βασίλη Μπέση...

Το καθιερωμένο φιλικό που αναβιώνει εδώ και 24 χρόνια κάθε μεγάλη Τρίτη έγινε ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Περάματος και του Πανιωνίου στο γήπεδο του Περάματος , σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με πολλές εκατέρωθεν βραβεύσεις αλλά και τιμητική πλακέτα που δόθηκε στα αδέλφια του εκλιπόντα Ευστάθιου Ψαρρά , πρόσωπό στου οποίου την μνήμη γινόταν και το συγκεκριμένο φιλικό.

Αυτό το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαραχτήρα διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη κάποιου παίχτη η παράγοντα του Περάματος και τα τελευταία 11 χρόνια γίνεται ανάμεσα στους παλαίμαχους του Περάματος και του Πανιωνίου ενώ τα προηγούμενα έτη διεξαγόταν ανάμεσα στις δύο ομάδες του Περάματος που χωριζόντουσαν σε άνω και κάτω Πέραμα.

Ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος συμπλήρωσε φέτος 35 χρόνια ζωής και θεωρείται ένας από τους πιο παλιούς στην Ελλάδα , παίζοντας 35 ώς 40 παιχνίδια φιλανθρωπικού σκοπού το χρόνο ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε πάνω από χίλιους αγώνες.

Στο τελετουργικό μέρος πλακέτες απονεμήθηκαν στους παλαίμαχους των δύο συλλόγων και είναι οι : Απόστολος Φίλης, Νόνι Λίμα, Δημήτρης Μπουγάς  Μιλτιάδης Αρβανίτης, Μιχάλης Κούβαρης, Ανδρέας Πετρόπουλος, Νίκος Κάσαρχος. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν απονεμήθηκε πλακέτα στην μνήμη του συμβούλου του Περαμαϊκού Ευστάθιου Ψαρρά.

Την πλακέτα παρέλαβαν τα αδέλφια του Ευστάθιου Ψαρρά , Ματούλα και Σταύρος. Επίσης οι δύο Σύνδεσμοι Παλαιμάχων αντάλλαξαν πανέμορφα Κύπελλα. 



Τις απονομές από πλευράς Πανιωνίου έκαναν ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων Δημήτρης Χριστοδούλου, ο πρόεδρος Αντώνης Μανίκας, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Βλάχος και οι Λάκης Σκαβάρας, Γιώργος Πλεξίδας, Δημήτρης Ζυγούρης προς τους Κάσαρχο Νικόλαο , Πετρόπουλο Αντρέα Κούβαρη Μιχάλη για την μεγάλη κοινωνική τους προσφωρά.

Από πλευράς Περαμαϊκού τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος των παλαιμάχων Στέφανος Φούσκας και ο  Σταύρος Μπάκας. Απονομές επίσης έκαναν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Λαγουδάκης και Τάσος Κεφεριάν. 

Μετάλλια δόθηκαν στους δύο άψογους στα καθήκοντά τους διαιτητές του αγώνα Δημήτρη Σαββατιανό και Αντώνη Τραϊφόρο , στον Μίμη Θεοδωρουλέα για το ασθενοφόρο που παρείχε στον αγώνα καθώς και όλες τις άλλες υπηρεσίες στον , Δημοσιογράφο Σταθη Γιαπαππα καθώς και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Περάματος κ.Κακαβίτα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Το παρών στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Περάματος έδωσαν ο Πρόεδρος των Μανιατών-Λακώνων και δημοτικός σύμβουλος Περάματος  Μίμης Θεοδωρουλέας , ο Αντιπρόεδρος των Μανιατών-Λακώνων Γιώργος Μόφορης , ο πρόεδρος της Α.Ε Περάματος Ιωάννης Ιατρού , ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.ΝΑ.ΔΠ Παπαστεφάνου Γ.Π , ο Γ.Γ του Α.Ο Φιλίας Κινόγλου Γιώργος , ο κ.Παπαλεξάνδρου από την Ένωση παλαιμάχων Πειραιά καθώς και ο παλαίμαχος άσος του Ιωνικού Νικαίας Ανδρέας Παπαδόπουλος και οι παλαίμαχοι επίσης παίκτες Στέλιος Παπαλεξάνδρου, Αντώνης Κανέρης.

Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι παρέθεσαν μίνι δεξίωση με πολλά νηστίσιμα.

Το Δ.Σ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Περάματος εξέδωσε την εξής 
ανακοίνωση :

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ των βετεράνων του Περάματος θέλει να ευχαριστήσει τον Μίμη Θεοδωρουλέα για τη διαχρονική του προσφορά στο σύλλογο μας , το ασθενοφόρο που μας παρέχει και άλλα πολλά.
Επίσης ευχαριστούμε τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Κακαβίτσα για την προσφορά του καθώς και τον Ιατρό και τους διαιτητές του αγώνα κ.Σαββατιανό και κ.Τραιφόρο.
Ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία.

Πανιώνιος: Προπονητής Γιάννης Βλάχος: Μανίκας, Σκαβάρας, Ραγκούσης, Κουτρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Πλεξίδας, Χασιώτης, Τσουκλείδης, Κλεάνθης Νικολαϊδης, Λίμα, Ζυγούρης, έπαιξαν επίσης οι Μπέλλος, Παπαδόπουλος, Κοτσοβός, Δημητρίου ενώ στην αποστολή ήταν οι Τάκης Χριστόπουλος, Καπώνης και Κ. Σαλασίδης. 

Περαμα: Πρόεδρος και προπονητής Στέφανος Φούσκας: Σταύρος Μπάκας Τσαγκάρης, Φούσκας, Παγώνης, Λαμπρινίδης, Αντωνίου, Κριτσωτάκης, Α. Πετρόπουλος, Μιχαλάτος, Καρατζάκης, Στ. Μπάκας, έπαιξαν επίσης οι Κάσαρχος (τερματοφύλακας), Ν. Πετρόπουλος, Νικολούλης, Θ. Μπάκας, Κυρίτσης, Παπαστεφάνου, Γιαβρής, Ναξάκης , Ιορδανίδης
Στην αποστολή ήταν επίσης οι :Αγγελετάκης Α , Παπαστεφάνου Γ.Π , Διονυσόπουλος Α , Γεωργακάκης Α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.888634264578953.1073742768.106197116156009&type=3





Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Στο ματς θεσμός των παλαιμάχων ο Πανιώνιος 1-0 τον Περαμα (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ)

 Φώτης Κατσούφης

Με πολλά μηνύματα προς το κοινωνικό γίγνεσθαι στο καθιερωμένο κάθε Μεγάλη Τρίτη ματς των παλαιμάχων στο Πέραμα ο Πανιώνιος νίκησε με σκορ 1-0 τον Περαμαϊκό με γκολ που πέτυχε ο Σκαβάρας. 

Από τους νικητές ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Χασιώτης ενώ για τον Περαμαϊκό ο Κριτσωτάκης δεν αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Νικολούλης όταν ανατράπηκε στην περιοχή. 

Εκπληκτικές αποκρούσεις έκανε όποτε χρειάστηκε ο Αντώνης Μανίκας ενώ σίγουρο γκολ έχασε για τον γηπεδούχο Περαμαϊκό ο Κανέρης. 

Σε όλες τις περιπτώσεις τηρήθηκε απόλυτα το Fair Play. 

Στο τελετουργικό μέρος πλακέτες απονεμήθηκαν στους παλαίμαχους του Πανιωνίου Απόστολος Φίλης, Νόνι Λίμα, Δημήτρης Μπουγάς και στους παλαίμαχους του Περαμαϊκού Μιλτιάδη Αρβανίτη, Μιχάλη Κούβαρη, Ανδρέα Πετρόπουλο, Νίκο Κάσαρχο. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν απονεμήθηκε πλακέτα στην μνήμη του συμβούλου του Περαμαϊκού Ευστάθιου Ψαρρά. 

Την πλακέτα παρέλαβαν οι μητέρα του Ματούλα και ο αδερφός του Σταύρος. Επίσης οι δύο Σύνδεσμοι Παλαιμάχων αντάλλαξαν πανέμορφα Κύπελλα. 

Τις απονομές από πλευράς Πανιωνίου έκαναν ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων Δημήτρης Χριστοδούλου, ο πρόεδρος Αντώνης Μανίκας, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Βλάχος και οι Λάκης Σκαβάρας, Γιώργος Πλεξίδας, Δημήτρης Ζυγούρης. 

Από πλευράς Περαμαϊκού τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος των παλαιμάχων Στέφανος Φούσκας και ο αρχηγός της ομάδας Σταύρος Μπάκας. Απονομές επίσης έκαναν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Λαγουδάκης και Τάσος Κεφεριάν. 

Μετάλλια δόθηκαν στους δύο άψογους στα καθήκοντά τους διαιτητές του αγώνα Δημήτρη Σαββατιανό και Αντώνη Τραϊφόρο και στον ηρωικό γιατρό του αγώνα Μίμη Θεοδουρλέα
και στο Σταθη Γιαπαππα απο το SPORTACTIVE.GR 


Το ματς παρακολούθησαν ο παλαίμαχος άσος του Ιωνικού Νικαίας Ανδρέας Παπαδόπουλος και οι παλαίμαχοι επίσης παίκτες Στέλιος Παπαλεξάνδρου, Αντώνης Κανέρης και ο γνωστός σε όλους Γκέραρντ. 

Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι παρέθεσαν μίνι δεξίωση με πολλά νηστίσιμα. 

Πανιώνιος: Προπονητής Γιάννης Βλάχος: Μανίκας, Σκαβάρας, Ραγκούσης, Κουτρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Πλεξίδας, Χασιώτης, Τσουκλείδης, Κλεάνθης Νικολαϊδης, Λίμα, Ζυγούρης, έπαιξαν επίσης οι Μπέλλος, Παπαδόπουλος, Κοτσοβός, Δημητρίου ενώ στην αποστολή ήταν οι Τάκης Χριστόπουλος, Καπώνης και Κ. Σαλασίδης. 

Περαμα: Πρόεδρος Στέφανος Φούσκας, προπονητής Σταύρος Μπάκας: Τσαγκάρης, Φούσκας, Παγώνης, Λαμπρινίδης, Αντωνίου, Κριτσωτάκης, Α. Πετρόπουλος, Μιχαλάτος, Καρατζάκης, Στ. Μπάκας, έπαιξαν επίσης οι Κάσαρχος (τερματοφύλακας), Ν. Πετρόπουλος, Νικολούλης, Θ. Μπάκας, Κυρίτσης, Παπαστεφάνου, Γιαβρής. 




Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Σε μια ακόμη κίνηση που αποδεικνύει την αγάπη του για τις μικρές ηλικίες  αλλά και για το άθλημα, προχώρησε ο γνωστός προπονητής Χάρης Γαλούνης.

Πρίν από 4 μήνες ο πρώην ενωσιακός προπονητής δέχτηκε (και αποδέχτηκε) την πρόσκληση (πρόκληση) από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά να αναλάβει την μάθηση και την εκγύμναση των παιδιών του ιδρύματος «Καλός Ποιμήν» στο ποδόσφαιρο.

Με προτοβουλία της διοίκησης των παλαιμάχων ο κόουτς επιλέχτηκε να είναι σε αυτήν την ιδιαίτερα τιμητική θέση προσφέροντας τις υπηρεσίες του μάλιστα εντελώς δωρεάν!!!

Σε σχετική συζήτηση με τον ίδιο για άλλη μια φορά καταλήξαμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων.

Κύριε Γαλούνη πως αποφασίσατε να προχωρήσετε σε αυτήν την κίνηση  και ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή μετά από 4 μήνες στο έργο σας, σε ότι αφορά τα παιδιά (ποδοσφαιριστές) του «Καλός Ποιμήν»?

Ξεκινήσαμε πολύ δύσκολα .Ο αριθμός των παιδιών είναι μικρός και με ηλικίες που δεν μπορούν να πλαισιώσουν τμήμα για τον απλούστατο λόγο της διαφοράς ηλικιών.

Σχετική νοοτροπία και συμπεριφορά αθλητική δεν υπήρχε ,ιματισμός και εργαλεία προπόνησης δεν είχαμε ,βοηθητικά πρόσωπα για να στελεχωθεί προπόνηση επίσης δεν είχαμε και άλλες πολλές άλλες μικρές και άλλες μεγάλες δυσκολίες σαφώς και υπήρχαν!

Όμως όταν υπάρχει συνεργασία και θέληση ,τα πάντα μπορούν να γίνουν .Το ευτύχημα είναι ότι το ίδρυμα έχει ιδιόκτητο γήπεδο και αυτό είναι η αρχή για να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις! Παράλληλα η καλή διάθεση των διοικούντων του ιδρύματος αλλά και η καθοριστική συμβολή των παλαίμαχων και του sportactive μας έφεραν σε σημείο να λέμε σήμερα ότι το ίδρυμα έχει ένα αξιόλογο και αξιόμαχο ποδοσφαιρικό σύνολο, έτοιμο μάλιστα να ανταπεξέλθει σε τουρνουά πολύ ανταγωνιστικά!

Αρχικά οι παλαίμαχοι κάνοντας μεγάλη προσπάθεια ,εξασφάλισαν τα απαραίτητα για εξοπλισμό και ιματισμό που θα ζήλευε και ο πιο καλός και οργανωμένος σύλλογος στον Πειραιά και κατά δεύτερον η διεύθυνση του ιδρύματος υλοποιώντας όλες τις σχετικές υποδείξεις μου σε ό,τι αφορά την πειθαρχία αλλά και την νοοτροπία των παιδιών στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία ,όλα έφθασαν τώρα σε έναν ικανοποιητικό ποδοσφαιρικό βαθμό! Επίσης μεγάλη και η συμβολή της Ε.Π.Σ.Π σε θέματα του αγωνιστικού χώρου που τον έφερε πλέον σε σημείο ιδανικό ακόμη και για να πραγματοποιηθεί εκεί οποιοσδήποτε αγώνας ακαδημιών!!

Η ομάδα ήδη έχει κάνει φιλικούς αγώνες και έχει δείξει με την αγωνιστικότητά της αλλά και τα αποτελέσματα ότι μπορεί να λάβει μέρος σε κανονικά τουρνουά ακαδημιών και μάλιστα ανταγωνιστικά!!

Έχω πραγματικά χαρεί από όλη αυτήν την κατάσταση και θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που μπορώ και μαθαίνω τα μυστικά της μπάλας σε αυτά τα παιδιά!! Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς που συμμετέχουν σε αυτήν την ανθρωπιστική κίνηση .Είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο στην προπονητική μου φάση ,και το τοποθετώ ιδιαίτερα ψηλά! Χαίρομαι για αυτό που κάνω και θα συνεχίσω όσο μπορώ και μου επιτρέπεται..

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ?

Έχω δεχθεί μία πολύ προκλητική πρόταση και οικονομικά αλλά και σε ό,τι αφορά τον εγωισμό μου  και την προσωπικότητά μου, από ομάδα Γ’ κατηγορίας και την εξετάζω πολύ σοβαρά!! Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος!!!Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας στην προβολή μου και δεσμεύομαι για μια ακόμη συνέντευξη εφ’όλης της ύλης!!! 

Και εμείς σε ευχαριστούμε κόουτς που για μια ακόμη φορά κοσμείς την στήλη του sportactive και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία γιατί πραγματικά το αξίζεις!!



Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Φιλικός αγώνας στην μνήμη του βετεράνου Στάθη Ψαρρά


Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι βετεράνοι Περάματος κάνουν τον καθιερωμένο αγώνα που είναι ο 11ος στην σειρά και αφορά φέτος στην 
μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή και παράγοντα του περάματος Στάθη Ψαρρά. 

Ο Πανιώνιος της Ν.Σμύρνης είναι κάθε χρόνο σε αυτό το θεσμό.

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο Περάματος 26/4, Μ.Τρίτη και ώρα 18.00. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Μετά τιμής ο πρόεδρος και το ΔΣ.

Νικητές με 4-2 οι βετεράνοι του ΑΣ Ποντίων -Δραπετσώνας


ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΣΤΑΘΗΣ ΜΗΛΙΔΩΝΗΣ

Ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος στο γήπεδο Δραπετσώνας αφού αναμετρήθηκαν οι βετεράνοι του ΑΣ Ποντίων και της Δραπετσώνας για κοινωνικό σκοπό αφού τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για το κοινωνικό παντοπωλείο  του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Νικητές με 4-2 οι βετεράνοι του ΑΣ Ποντίων με σκόρερς τους Μπαζίνα Κ. , Τζωρτζακάκη, Καραμάνη Γ. και Μπούγα. 

Τα γκολ της Δραπετσώνας ο Ζαχαριάδης. 



Πριν τον αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σωκράτης Μπαρδάτσος, Αλέκος Σιδηρόπουλος, Βασίλης Τσομίδης και ο παλαιός παράγων Μιχάλης Αλικάρης. 

Επίσης τιμήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα Παπίλιας, Αγαδάκος και Βλάχος.




Παρόντες στο γήπεδο ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οι αντιδήμαρχοι Αλεξίου, Θωμαϊδης και Συράκου, οι πρόεδροι των ομάδων Παναγιώτης Λουρίδας και Δημήτρης Κασσιαβός, ο πρώην πρόεδρος της Δραπετσώνας Κώστας Χρονόπουλος,   Σταθης Αμαραντιδης  Μαυροφίδης Κουτσούπης  ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαίριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας και Σταύρος Μπάκας, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Σιδηρόπουλος που προσφώνησε την σημασία του αγώνα και αγωνίστηκε με την φανέλα της Δραπετσώνας και πολλοί άλλοι.

Με την φανέλα του ΑΣ Ποντίων που είχε προπονητή τον Σταύρο Νίνο, αγωνίστηκαν οι Τριανταφυλλίδης, Μαστρογιαννούδης, Σκαρλάτος, Τζωρτζακάκης, Καραμάνης Λ., Καψάλης, Καραμάνης Γ., Σιδηρόπουλος Αλ., Παπαδόπουλος Γ., Μπαζίνας Κ., Νίνος Σ., Μαυράκης, Λεούσης, Σιδηρόπουλος Δ., Λουδάρος, Μπούγας, Κρητικός, Σαββουλίδης, Λύγκος Π. και Λουρίδας. 

Με την φανέλα της Δραπετσώνας που είχε προπονητή τον Ιορδάνη Βάζο, αγωνίστηκαν οι Γαβρίλης, Τσομίδης, Χίου, Σαλτουρίδης, Σκλάβος, Κωνσταντίνου, Μπερνιδάκης, Σκαμάγκας Λ., Γούτης, Μπενετάτος, Θωμαϊδης, Πολυχρονιάδης, Ηλιαδάκης, Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος Ν., Ζαχαριάδης, Μιχαλάκης, Σακόραφος, Χαραλαμπάκης, Σκαμάγκας Α., Πετράκης, Φωτάκης, Παπαθανασίου, Καλιγάς και Συρίγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.887470254695354.1073742766.106197116156009&type=3

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Όλοι μαζί μια γροθιά !

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
Βίκυ Νικολάκου 



Ήταν σκέψη που υλοποιήθηκε από τους παλαίμαχους του Αιγάλεω. 

Όλοι μαζί  στηρίζουν τον Αλέξη Κωνσταντάρα που προσπαθεί να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του. 

Δεχτήκαμε με χαρά να δώσουμε ένα φιλικό αγώνα βετεράνων της Μικτής Πειραιά και του Αιγάλεω  γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ο Αλέξης μας χρειάζεται.

 <Να κάνεις κουράγιο και θα είμαστε δίπλα σου. Θα το ξεπεράσεις!> 

Δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά κύριος Κανέλλος Τσίρμπας. 

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Έτσι και έγινε την Τετάρτη μαζευτήκαν  όλοι φίλοι και παίκτες που έχουν γνωρίσει τον Αλέξη και έδωσαν το δικό τους πάρων με τον δικό τους τρόπο.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας  ακολούθησε  ομιλία του κυρίου Νταγκίνη που αναφέρθηκε στον σκοπό του παιχνιδιού και στη συνεχεία   ευχαρίστησε  όλους όσοι ήταν εκεί  έδωσε τον λόγο στους κ.κ.  Κυριακού  (πρόεδρος  Ηλισιακού ) , Τσίρμπα  (προεδρος ΕΣΒΠΠ) και  Κατσικογιάννη. 

 Όλοι μαζί του ευχήθηκαν να περάσει γρήγορα η ταλαιπωρία και θα βρίσκονται  στο πλευρό του. 
ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Ο κύριος Τσιαμπουρης Δημήτρης αντιπρόεδρος του Αιγάλεω  παρέδωσε στον Αλέξη Κωνσταντάρα τιμητική πλακέτα.

Συγκινητικές στιγμές και ένα βλέμμα αισιοδοξίας  από όλους  στις μέρες αυτές που έρχεται.

Το παρών έδωσαν πλήθος παικτών, προπονητών και φίλων. 

Κοντά επίσης  ήταν   και οι κ.κ.  Παπαδόπουλος Ανδρέας (εκπρ, Βετεράνων Ιωνικού) , Κιούλος (εκπρ. Παλαιμάχων Κερατσινίου ) Ι., Ευγένιος Ρεζίτης (φροντιστής ΕΣΠΠΠ), Τσιαμπούρης  (πατέρας του αντιπροέδρου Βετεράνων Αιγάλω) , Ζερβουδάκης , Τσαλαμαγκας Π,   Παπαιωάννου, Αυγέρης , Κανελλόπουλος Τρίχος, Αννης, Μπίζας (γυμναστής Εθνικής Ελλάδος), Σοιλεμες (προπονητης salas& baech soccer Εθνικής Ελλάδος),   Συνοδινός.  Σπυριδάκης και άλλοι…
ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΠΑΠΠΑ

Για την ιστορία το αποτέλεσμα και οι συνθέσεις των αγώνων…

Πρώτος φιλικός αγώνας

Βετεράνοι Αιγάλεω – Βετεράνοι Μικτή Πειραιά   1-1

Σύνθεση  Αιγάλεω : Λαλιώτης , Τάσσης, Κελεσίδης , Τσιάκας   Συνοδινός , Κατσικογιάννης,  Κωνσταντόπουλος, Χλώρος (1), Μπάκογλου, Καλογερόπουλος, Τζανετάκος, Μπρεχαρ, Τσίλης, Ακαρδιανός, Τοπάλης, Ζαμπέτας, Σάμιος, Νταγκίνης, Λαγκαδίτης, Βαμβακουσης, Τζανουδάκης.  

Σύνθεση Μικτής Πειραιά : Μπαχατούρας, Τσίρμπας , Τριανταφύλλου, Θεοδώρου, Κοντζαπαναγιωτης, Σιδηρόπουλος, Φουράκης, Τσεβρεντζης, Σιδηρόπουλος Μ(1), Παπαλεξάνδρου, Μπάκας, Τυρλής, Κοντραφούρης , Κανέρης, Κολούκας, Θανασάς, Κατρής, Λύρας, Αννης, Δήμας, Νικολαίδης.


Δεύτερος  φιλικός αγώνας

Μικτή προπονητών Πειραιά  – Βετεράνοι Μικτή Πειραιά   0-1

Σύνθεση Μικτή Προπονητών : Βαγγελάκος, Τρίχος, Γκούμας, Γιαννακόπουλος, Καλλυβας, Καλύκας, Ζάχος, Παπαπαναγής, Καλύκας, Σοιλεμες, Αννίνος, Μπίζας, Αγγελάκης, Κοψαχείλης, Κοσμάς.

Σύνθεση Μικτής Πειραιά : Τσίρμπας , Τριανταφύλλου, Θεοδώρου, Κοντζαπαναγιωτης, Σιδηρόπουλος, Φουράκης, Τσεβρεντζης, Σιδηρόπουλος Μ, Παπαλεξάνδρου, Μπάκας, Τυρλής, Κοντραφούρης , Κανέρης, Κολούκας, Θανασάς, Κατρής, Λύρας, Αννης, Δήμας, Νικολαίδης.
ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Τρίτος φιλικός αγώνας

Βετεράνοι Αιγάλεω - Μικτή προπονητών Πειραιά   7-3

Σύνθεση  Αιγάλεω : Λαλιώτης , Τάσσης, Κελεσίδης , Τσιάκας   Συνοδινός , Κατσικογιάννης,  Κωνσταντόπουλος, Χλώρος (1), Μπάκογλου, Καλογερόπουλος, Τζανετάκος, Μπρεχαρ, Τσίλης, Ακαρδιανός, Τοπάλης, Ζαμπέτας, Σάμιος, Νταγκίνης, Λαγκαδίτης, Βαμβακουσης, Τζανουδάκης.  

Σύνθεση Μικτή Προπονητών : Βαγγελάκος, Τρίχος, Γκούμας, Γιαννακόπουλος, Καλυβας, Καλύκας, Ζάχος, Παπαπαναγής, Καλύκας, Σοιλεμες, Αννίνος, Μπίζας, Αγγελάκης, Κοψαχείλης, Κοσμάς.

Ο Αλέξης Κωνσταντάρας μετά από όλη αυτή την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του τον βοήθησαν και πραγματικά  αισθάνεται ότι  είναι τόσο τυχερός που έχει τόσους φίλους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα τρία παιχνίδια οι διαιτητές..ήταν 

Τσιπούρας, Νταλαμάγκος και Δημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.885154428260270.1073742760.106197116156009&type=3



ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Μεγάλη επιτυχία είχε η αιμοδοσία στην Ενωση


Βίκυ Νικολάκου  
Με τους βετεράνους του Πειραιά και και με την ένωση σωματείων ποδοσφαίρου Πειραια και με συντονιστή τον ιατρό ΑΝΤΩΝΗΣ  ΛΕΜΟΝΗΣ  η αιμοδοσία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Από τους παίκτες, από τους βετεράνους, από τους διαιτητές, από μέλη, φίλους και συγγενείς η αιμοδοσία πέτυχε τα μέγιστα.

Ο Κανέλλος Τσίρμπας, ο πρόεδρος των βετεράνων ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το θεσμό της αιμοδοσίας.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.884970588278654.1073742758.106197116156009&type=3&uploaded=79

Δεν θα γίνει τελικά το Συμβούλιο στους βετερανους του Πειραια



Σήμερα Πέμπτη 21,04,2016 δεν θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο της ΕΣΠΠΠ . Ραντεβου την Πεμπτη μετα το Πασχα!!! 5/5/2016 και ωρα 18:00 ....

Καλη Ανασταση....


Βίκυ Νικολάκου


Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Αλέξης ο Κωνσταντάρας περνάει δύσκολες στιγμές.


Ένας φίλος, παλιός συναθλητής ή αντίπαλος πολλών από εμάς ο Αλέξης ο Κωνσταντάρας περνάει δύσκολες στιγμές. 

Ο Αλέξης υπήρξε στο προπονητικό team του Κερατσινίου όταν η ομάδα ανέβηκε από την Δ στην Γ εθνική.,,

 Έπαιξε για ομάδες του Πειραιά και της Αθήνας. 

Τώρα δίνει ίσως την δυσκολότερη μάχη της ζωής του ενάντια στον καρκίνο. 

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά  και η βετερανοι Πειραια είναι δίπλα του και δίνει ραντεβού στις 20 Απριλίου και ωρα  17,00 στο Μαυροθαλασσίτης όπου θα αντιμετωπίσουμε σε φιλικό αγώνα την ομάδα των παλαιμάχων του Αιγάλεω. ,

Θα συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα προσφέρουμε σαν βοήθεια σε αυτόν και την οικογένεια του. 

Ωστόσο η παρουσία μας είναι σημαντικότερη διότι σε κάθε μάχη που δίνεις η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι παίζει καθοριστικό ρόλο. 

Όσοι περισσότεροι παρευρεθούμε τόσο περισσότερη δύναμη και κουράγιο θα δώσουμε στον Αλέξη.

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΟΥ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ Β ΟΜΙΛΟΥ 18-04-2016






Βίκυ Νικολάκου 







Α ΟΜΙΛΟΣ (18/4/2016) 2η αγωνιστική

ΣΤΙΜΑΓΚΑ –ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡ.  1-8
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  0-3 

ΡΕΠΟ  ΑΟΑΔ

Β ΟΜΙΛΟΣ (18/04/2016)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  6-1
ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ  3-3

ΡΕΠΟ ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ








Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Αγώνας αλληλεγγύης Μεγάλη Δευτέρα Δραπετσώνα - ΑΣ Ποντίων

Τη Μ.Δευτέρα 25 του μηνός θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο της Δραπετσώνας ανάμεσα στις ομάδες Δραπετσώνα - ΑΣ Ποντίων και ώρα 18.00
το απόγευμα. Θα μαζευτούν τρόφιμα όπου θα δωθούν στους συμπολίτες μας που περνάνε δύσκολες μέρες. 

Εχει γίνει θεσμός και θα γίνεται κάθε χρόνο.