Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κλήρωση κυπέλου της ΕΣΠΠ Πειραιά (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ )


   Βίκυ Νικολάκου

Αύριο 31-3-2016 η Ε.Σ.Π.Π.Π. θα πραγματοποιήσει τη κλήρωση για το θεσμό του Κυπέλου Παλαιμάχων Πειραιά στην αίθουσα Συμβουλίου της Ένωσης Παλαιμάχων στο κλειστό Γυμναστήριο ‘’ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ’’ στο Ρέντη.  

Θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της ΕΠΣΠ  και πολλοί φίλοι της  Ένωσης μας. Η συνεδρίαση είναι ανοικτή για όλους .  

Η παρουσία σας είναι τιμή για εμάς.

Κερατσίνι – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στις 04-04-2016 (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ )


Γνωρίζοντας την άσχημη κατάσταση που βιώνουν δυστυχώς καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αυτήν την ομολογουμένως δύσκολη εποχή για την χώρα μας και έχοντας ως κύριο σκοπό την στήριξη στον συνάνθρωπο, τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όπου υπάρχουν ανάγκες και προβλήματα (δυστυχώς ακόμη και απλής καθημερινής διαβίωσης), ενσυνείδητα αναλάβαμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε έναν φιλανθρωπικό αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων  Κερατσίνι – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στις 04-04-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30 στο δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου Παναγιώτης Σαλπέας.

Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν, αντί οικονομικού αντιτίμου για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο, τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κερατσινίου.  
  
Απευθυνόμαστε σε εσάς όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας και  συνδράμετε στο στόχο μας, ξέροντας ότι εσείς και το διοικητικό Συμβούλιο  έχετε αμέτρητες φορές δώσει δείγματα υψηλού επιπέδου, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, κοινωνικότητας και πολιτικής ωριμότητας. Στοιχεία που σίγουρα χρειάζονται για την εθελοντική προσφορά στο συνάνθρωπο. 

Η αποδοχή σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα γιατί έτσι θα καταφέρουμε το στόχο μας που είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι είναι κοινός.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Με εκτίμηση

Πρόεδρος Παλαιμάχων
Κιούλος Ιωάννης

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Οι βετεράνοι του Κερατσινίου χάρισαν καρότσι στην παιχνιδιοθήκη του Δήμου Κερατσινίου



Στις 22 του μηνός και ώρα 5 το απογευμα,στην παιχνιδιοθήκη του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας,ο πρόεδρος Γιάννης Κιούλος,μαζί με τον Βαγγέλη Λιάπη και τον Γιάννη Καψή παρέδωσαν αναπηρικό καροτσάκι για την εξυπηρέτηση παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Ήτανε μια κίνηση σε συνεργασία με το σύλλογο "Αγάπης για Ζωή" που μαζεύει καπάκια από όλη την Ελλάδα και αντί για χρήματα παίρνει αναπηρικά καροτσάκια και τα δορίζει σε όλους τους ανθρώπους που έχουνε ανάγκη.

Σε αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς στάθηκε στο πλευρό των συλλόγων και η Ένωση Βετεράνων Πειραιά και ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας, οι οποίοι έχουν στενή συνεργασία μαζί τους και με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Πειραιά.

Το παρών έδωσαν,από το σύλλογο Αγάπης,η Αθανασοπούλου Ουρανία,η Βαγγάλη Παρασκευή και η Ζώγα Κλειώ,απο τη δημοτική αρχή οι Αλεξίου Κώστας και Συράκου Σταυρούλα,αντιδήμαρχοι,από την Ένωση Βετεράνων Πειραιά ο Γιάππαπας Στάθης και η διευθύντρια της παιχνιδιοθήκης του δήμου Κερατσινίου Συνεκίδου Μαρία.

Τα παιδιά,με τη σειρά τους,χόρεψαν μπροστά στους επισήμους,ελληνικούς παραδοσικούς χορούς,δείχνοντας,έτσι,την αγάπη τους και τη χαρά τους για το καροτσάκι της δωρεάς.

Η Μαρία Συνεκίδου έκανε τις εξής δηλώσεις:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Γιάννη κιούλο,τον Βαγγέλη Λιάπη και τον Γιάννη Καψή για αυτήν την όμορφη κίνηση που έκαναν να μας χαρίσουν ένα αναπηρικό καροτσάκι γιατί παραγματικά το έχουμε ανάγκη στις μετακινήσεις που κάνουμε με παιδιά που έχουνε ειδικά προβλήματα.

Επίσης,να ευχαριστήσουμε και τους υπόλοιπους υποστηρικτές,όπως είναι ο σύλλογος αγάπης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων μαζί και την Ένωση Βετεράνων Πειραιά,τον πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα και τον Σταθη Γιάππαπα,που απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό αυτήν την προσπάθεια."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.866850280090685.1073742734.106197116156009&type=3

Στην Κύπρο οι βετεράνοι του Πειραιά


    Βίκυ Νικολάκου



Για την Κύπρο αναχωρεί αύριο  η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , όπου θα  παραμείνει μέχρι την προσεχή Κυριακή 27/3 . 

Στο διάστημα της παραμονής τους εκεί οι παλαίμαχοι θα δώσουν  δυο φιλικούς αγώνες . 

Ο πρώτος θα γίνει την Παρασκευή  με την αντίστοιχη ομάδα του  Χαλκάνωρα προς τιμή του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας και του Χαλκάνωρα  Ιδαλίου Ανδρέα Λυμπουρή . 

Ο δεύτερος θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/3 στις 10.30  το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου με την την αντίστοιχη ομάδα του Α.Π.Ο.Π Πάφου. 

Ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη των δύο ηρώων Γεώργιου Μ. Σάββα και Σωτήρη Παπαλαζάρου που έπεσαν μαχόμενοι στις 20 Ιουλίου 1974 κατά τη βάρβαρη τούρκικη εισβολή (και οι δύο ήταν ποδοσφαιριστές του Α.Π.Ο.Π Πάφου).

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Nίκη των βετεράνων Πάτμου επί της Βετεράνοι Μικτής Πειραιά



Ρεπορτάζ:   Κωνσταντίνου Σταμπούλη

Χθες Παρασκευή 18 Μαρτίου η ομάδα μας των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πάτμου σε φιλικό αγώνα που έδωσε στο γήπεδο της Νίκαιας (Προοδευτικής) στην Αθήνα με την αντίστοιχη της Μικτής Πειραιά, νίκησε με 2-1.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο κατόρθωσε να κλείσει το κέντρο και με ξαφνικές αντεπιθέσεις σε κάθετες μπαλιές του Αρχοντούλη στον Μ.Κάβουρα να προηγηθεί 2-0 (και τα δύο γκόλ του Κάβουρα). 

Ατυχήσαμε όμως να ''χάσουμε΄΄ τον Αρχοντούλη 5 λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο με θλάση. 

Η αναγκαστική αλλαγή έγινε με τον Ν. Γρύλλη στην θέση του .

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα που έκανε 5 αλλαγές και με αποδυναμωμένη την επίθεση της ομάδας μας αφού η μοναδική αλλαγή που είχε , ήταν μία και έγινε στο 50΄ (βγήκε ο Α. Ταυρής και μπήκε ο γράφων).

 Να σημειωθεί ότι τα ημίχρονα ήταν 35 λεπτών. 
,
Με αυτές τις συνθήκες όντας η κούραση είχε έρθει φυσιολογικά η Μικτή Πειραιά κατόρθωσε να μειώσει το σκορ 2 λεπτά πριν το φινάλε.

 Όλοι οι Πάτμιοι βετεράνοι έπαιξαν πολύ καλή μπάλα ιδίως στο πρώτο ημίχρονο που πέτυχαν και τα δύο γκολ της νίκης.

Μετά το παιχνίδι το Δ.Σ. της ομάδας της Μικτής Πειραιά μας δεξιώθηκε στην ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ  στο εστιατόριο Φοίνικας. Δόθηκε δε η υπόσχεση από τον πρόεδρο κ. Τσίρμπα, ότι και αυτοί με την σειρά τους θα έρθουν στην Πάτμο και θα ανταποδώσουν την επίσκεψη. 

Τέλος, εκ μέρους της διοίκησης των Βετεράνων Πάτμου ευχαριστώ τους ''αντιπάλους'' μας για την άψογη φιλοξενία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγιναν ανταλλαγές αναμνηστικών. 

Η ομάδα της Μικτής Πειραιά μας τίμησε με αναμνηστική πλακέτα.

Οι αποστολές και συνθέσεις των ομάδων:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Μικτή Πειραιά: ΜΠΑΧΑΤΟΥΡΑΣ-ΤΣΕΒΡΕΤΖΗΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ-ΤΙΡΛΗΣ-ΚΟΤΣΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΓΙΑΤΗΣ-ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΜΠΑΚΑΣ-ΞΙΝΟΔΟΡΟΣ-ΔΙΜΟΓΛΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-ΜΑΚΡΙΓΙΑΝΕΛΛΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ-ΜΑΥΡΟΙΔΗΣ-ΛΙΓΝΟΣ-ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ-ΚΑΝΕΡΗΣ-ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Βετεράνοι Πάτμου : ΚΛΕΟΥΔΗΣ-ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΚΕΜΠΕΣ Ε.-ΓΡΥΛΛΗΣ Χ.-ΓΡΥΛΛΗΣ Π.Χ.-ΧΡΥΛΛΗΣ Ν.-ΤΑΥΡΗΣ-
ΠΟΥΣΟΥΛΙΔΗΣ-ΤΡΑΥΛΟΣ Δ.-ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ-ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ-ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Θ.-ΚΑΒΟΥΡΑΣ.

ΦΩΤΟ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.865122040263509.1073742732.106197116156009&type=3
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Γιόρτασαν οι Βετερανοι του Κερατσινίου



Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό ρεμπετάδικο "Ποντίκι" στην Κυψέλη,ο σύδεσμος των Βετεράνων του Κερατσινίου γιόρτασε τα 20 χρόνια ύπαρξης του.

Οι παλαίμαχοι της ομάδας αλλά και οι καλεσμένοι τους,ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας,ενώ υπήρξαν και αρκετές βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν βοηθήσει ο καθένας από το μετερίζι του,διαχρονικά,την ιστορική ομάδα.

Συγκεκριμένα,βραβεύθηκε ο Σπύρος Αθανασόπουλος,αρχιτέκτονας της περσινής ξέφρενης πορείας του Κερατσινίου,στην Α' Ε.Π.Σ.Π.,με 29 νίκες και μια ισοπαλία,επίδοση που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ στις τοπικές κατηγορίες του Πειραιά.

Επίσης,τιμήθηκε ο Θεόφιλος Καλύβας για την πορεία του σαν προπονητής στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρο αλλά και για την προσφορά στην ομάδα του Κερατσινίου.

Στην συνέχεια,σειρά πήρε ο Πέτρος Ανδρεάκος,για την γενικότερη πορεία του στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρο και για την προσφορά του στο σύνδεσμο των Παλαιμάχων του Κερατσινίου,ως προπονητής της,αλλά και από άλλα πόστα,έχοντας πολύπλευρη συνδρομή.

Από τις βραβεύσεις δε θα μπορούσε να λείπει ο προηγούμενος πρόεδρος του συνδέσμου των Παλαιμάχων,Παναγιώτης Παπανικολάου,ο οποίος είναι από τα ιδρυτικά μέλη του,ενώ τον κράτησε ζωντανό και σε υψηλό επίπεδο,παρόλα τα προβλήματα.

Ο τωρινός πρόεδρος Γιάννης Κιούλος,θέλησε να τον ευχαριστήσει και να τονίσει πως οι νεότεροι θα συνεχίσουν το έργο του,έχοντας ως παρακαταθήκη την δουλειά,τις θυσίες,το ήθος και την αξιοπρέπεια τα οποία τον διέκριναν καθόλη τη διάρκεια της μακράς θητείας του,στην προεδρεία.

Τέλος,τιμητική πλακέτα έλαβε και η αντρική ομάδα του Κερατσινίου,για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του φετινού Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Π. ,με ορισμένους παίχτες της ομάδας να δίνουν το παρόν στην εκδήλωση,όπως και ο πρόεδρος της ομάδας Μάκης Αποστόλου και οι αρχηγοί Χάρης Βαττής και Αντώνης Κουρκούτης.

Ακόμα,πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του συνδέσμου,ενώ έλαβε χώρα και λαχειοφόρος αγορά,με το κεντρικό δώρο να είναι μια τηλεόραση 32 ιντσών και ο μεγαλος τυχερός να είναι ο Στέφανος Σοϊλεμές,παλαίμαχος του Κερατσινίου και νυν προπονητής της Εθνικής Ομάδας,ποδοσφαίρου σάλας.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά,Κανέλλος Τσίρμπας,ο αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας,ο ταμίας Αντώνης Κανέρης,ο Παπαλεξανδρου Σ.  Κοτσοπαναγιωτης .Α  πρόεδρος των βετεράνων του Ιωνικού Ανδρέας Παπαδόπουλος,παλαίμαχοι παίχτες της Δραπετσώνας,ο πρόεδρος του Νέου Ικονίου Θανάσης Ζάχος και ο Γρηγόρης Μπίζας,παλαίμαχος παίχτης του Κερατσινίου και νυν προπονητής φυσικής κατάστασης στην Εθνική Ανδρών στο πλευρό του Μίχαελ Σκίμπε.

Οι παλαίμαχοι του Συνδέσμου Κερατσινίου θέλησαν να ευχαριστήσουν τα κορίτσια του κεντρικού λογιστηρίου  σούπερ μάρκετ "Βασιλόπουλος" που έδωσαν βροντερό παρών και τίμησαν με την παρουσία τούς 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.849994388442941.1073742708.106197116156009&type=3

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Περαστικά στον Βετεράνο του Ολυμπιακού Σορωτο Βασίλη

Βίκυ Νικολάκου 


Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας  και το Δ.Σ της Ένωσης  Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά εύχεται περαστικά στον παλαίμαχο Ολυμπιακού Σορωτο Βασίλειο για την περιπετεια της υγείας του. 

Ο Κανέλλος Τσιρμπας δήλωσε ότι η ΕΣΒΠΠ ειναι στο πλευρό του. 

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Οι Βετεράνοι της Πάτμου στην Νίκαια

Βίκυ Νικολάκου  
Φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί,αύριο στις 6 το απόγευμα στην Νίκαια,μεταξύ της Ένωσης Βετεράνων Πειραιά και τον ομολόγων τους της Πάτμου.

Μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστή κοσμική ταβέρνα.

Παρακαλούνται όλοι οι Βετεράνοι παίχτες και φίλαθλοι να δώσουν το παρόν στο γήπεδο.

Ο βετεράνος παίχτης του Ηρακλή Νίκαιας,Αντώνης Θώμογλου,δήλωσε:


Βίκυ Νικολάκου 

"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου,όσους συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα υγείας που πέρασα,μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Κανέλλο Τσίρμπα και όλο το ΔΣ της Ένωσης Βετεράνων Πειραιά που όχι μόνο μου στάθηκαν ψυχολογικά,όλο αυτό το διάστημα αλλά μου προσέφεραν και οικονομική βοήθεια. 

Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου."

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ξεφαντωσε η Δραπετσωνα στο Κόντρα Τέμπο.


Βίκυ Νικολάκου 

Οι βετερανοι της Δραπετσώνας βρέθηκαν στο πολύ γνωστό μαγαζί,Κόντρα Τέμπο όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας παράλληλα με τον χορό της ομάδας.

Εκεί,ξεχώρισαν με την παρουσία τους αρκετές ομάδες βετεράνων όπως ο Ερμής Κορυδαλλού,ο Ιωνικός,το Πέραμα,ο Αίας Σαλαμίνας και το Κερατσίνι.

Το γλέντι ήταν ξέφρενο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δραπετσώνας ευχαριστούν όλους τους φίλους που βρέθηκαν μαζί τους,τους παίχτες,τους παράγοντες και ονομάστικά τον Κανέλλο Τσίρμπα,τον Σταύρο Μπάκα,τον κύριο Παπαλεξάνδρου,τον Ανδρέα Παπαδόπουλο,τον Αντώνη Κανέρη,τον Γιάννη Κιούλο,τον Στάθη Γιάππαπα και το Sportactive.gr, που για άλλη μια φορά βρέθηκε κοντά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.861219407320439.1073742730.106197116156009&type=3

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (07-08/03/2016)


Βίκυ Νικολάκου  


ΑΟΑΔ- ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ   3-4

ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ   2-1

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ   3-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ   3-2

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ    2-1

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  4-5

ΙΩΝΙΚΟΣ  ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΝΑΒΟΛΗ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ   1-1

Ν.ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ  ΑΝΑΒΟΛΗ

ΡΕΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.858629037579476.1073742727.106197116156009&type=3

Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας με τους Βετεράνους του Πειραιά φόρτωσαν χιλιάδες καπάκια για καλό σκοπό


Βίκυ Νικολάκου  

Οι Βετεράνοι του Πειραιά βρέθηκαν στις 10 η ώρα το πρωί,στις αποθήκες του συλλόγου "Αγάπη για ζωή τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων" και φόρτωσαν ενα φορτηγό καπάκια. 

Οι Βετεράνοι που βοήθησαν ήταν αρκετοί,όπως ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Κερατσινίου,Γιάννης Κιούλος,ο Γιάννης Καψής,ο κύριος Κράλλης,ο Βαγγέλης Ζώρζος,ο Μιχάλης Σαμπάνης,ο Σταύρος Μπάκας,ο Αντώνης Κανέρης, ο Σταθης ο Γιάπαππας. AΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ,ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΥΛΟΥ 

Το επόμενο ραντεβού είναι για τις 15/3 το πρωί για να φορτώσουν άλλο ενα φορτηγό.

Όποιος θέλει να βοηθήσει εθελοντικά παρακαλείται να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 210 4101676.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.857679857674394.1073742725.106197116156009&type=3

Ευχες για γρηγορη ανάρρωση Νίκο Πετρόπουλο

Βίκυ Νικολάκου  
Ο Κανέλλος Τσίρμπας και το ΔΣ εύχεται στον βετεράνο ποδοσφαιριστή  Νίκο Πετρόπουλο  περαστικά και σιδερένιος . 

Υπέστη τραυματισμό μετα από τρακάρισμα και θα χειρουργηθεί στο δεξί γόνατο. 

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Εφυγε απο την ζωή ο Αναστάσης Παπανικολάου


Βίκυ Νικολάκου 

Εφυγε απο την ζωή ο αδερφός του Ρούλη Παπανικολάου, ο επίτιμος πρόεδρος των βετεράνων Κερατσινίου. 

Ο Κανέλλος Τσίρμπας και το ΔΣ στέλνουν τα θερμά τους συλληπητήρια στον Ρούλη Παπανικολάου για τον χαμό του αδερφού του και να είναι ελαφρό το χώμα που τον σκεπάζει.

Περαστικά στην υγεία του Γιάννη Φουράκη


Βίκυ Νικολάκου 



Ο Κανέλλος Τσίρμπας και το ΔΣ εύχεται στον βετεράνο ποδοσφαιριστή Γιάννη Φουράκη, πάικτη της Προοδευτικής περαστικάκαι γρήγορη ανάρρωσση απο όλο τον σύνδεσμο των βετεράνων του Πειραιά .

Καλή ανάρωση και γρήγορα στο σπίτι.....ευχες του προέδρου της ΕΣΠΠΠ



Βίκυ Νικολάκου

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραια εύχετε  περαστικά στον πρόεδρο των Βετεράνων Χατζηριακείου κύριο Σαρρη Δημήτρη για την μητέρα του που χειρουργήθηκε 29-02-2016 Ο κύριος Τσιρμπας ευχήθηκε "Καλή ανάρωση και γρήγορα στο σπίτι".

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29-01-2016)


Βίκυ Νικολάκου



ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ                     2-3

ΜΟΣΧΑΤΟ - ΑΟΑΔ/                                    2-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ                      4-1

ΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ/              3-6                  

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ/                   2-2
                                                                                         
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (ΤΡΙΤΗ)/
                                       
ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ /     ( ΑΝΑΒΟΛΗ)
                                                                     
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ /                 0-6

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ- ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ /       3-1