Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Προοδευτικης κοπης της πρωτοχρονιατικης πιτας μας



Βίκυ Νικολάκου 


Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστες του Συλλογου Βετερανων ποδοσφαιριστων Προοδευτικης θα ηθελαν να εκφρασουν τις θερμες ευχαριστιες τους σε ολους τους εκπροσωπους των ομαδων ,,τους βετερανους ποδοσφαιριστες,τους παραγοντες,τους βουλευτες και δημοτικους συμβουλους της περιοχης μας,καθως και τους απλους φιλαθλους του ποδοσφαιρου ,,που με την παρουσια τους τιμησαν και λαμπρυναν την βραδια της κοπης της πρωτοχρονιατικης πιτας μας στις 24 Φεβρουαριου στο ρεστοραν-καφε Β&Β του συμπαικτη μας Βασιλη Ξανθοπουλου.

Αφου απολογηθω προσωπικα για την καθυστερηση αυτης της αναρτησης,θα ηθελα να αναφερω ονομαστικα ολους αυτους που παρευρεθησαν στην εκδηλωση μας αυτη,ευχαριστωντας τους που μας τιμησαν με την παρουσια τους.

Τους βουλευτες Καρακωστα Ευη , Διαμαντιδη Γιαννη ,Τραγακη Γιαννη(εκπροσωπηθηκε μεσω του κ.Φλωρη Ιωαννη),Νεραντζη Αναστασιο.

Τον Αντιδημαρχο Νικαιας κ.Νικολακη Σπυρο που εκπροσωπησε τον δημαρχο Νικαιας κ παρελαβε την τιμητικη πλακετα αντ'αυτου ,τον δημοτικο συμβουλο Κορυδαλλου κ.Γερακαρη Παυλο που εκπροσωπησε τον δημαρχο Κορυδαλλου κ παρελαβε επισης τιμητικη πλακετα αντ' αυτου.Εδω να ευχαριστησουμε τον κ.Γερακαρη για την παρουσιαση της εκδηλωσης .

Τον δημοτικο συμβουλο Κορυδαλλου κ.Καπιτσινο Ανδρεα.
Τον κ.Γουρνα Θεοδωρο,εκπροσωπο της εφημεριδος "Η Πολη μας".

Τον πρωην προεδρο της Προοδευτικης κ.Καρρα Γιαννη ,ο οποιος τιμηθηκε απο το συλλογο μας,τους πρωην προεδρους και παραγοντες της ομαδας μας κ.κ. Τσεμπερακη Λαμπρο,Νικολαιδη Νταη (επισης τιμηθηκαν),Αρχοντακη Δημητρη,Σοφο Διονυση,Βεναρδο Μανωλη.

Τους νυν προεδρους της ομαδας μας κ.κ.Κατσαρο Βασιλη και Λεμονη Νικο οι οποιοι τιμηθηκαν για την προσφορα τους.

Τον νυν γενικο αρχηγο της ομαδας μας κ.Πλακιδη Κωσταντινο.
Τους ποδοσφαιριστες της ομαδας μας,κ.κ.Παπανικολα Μιχαλη,Κουσουρη Κυριακο,Μπιτζανη Μαριο,Τσαγκαρη Αντωνη.

Τον προπονητη της ομαδας μας κ.Σπαθα Βασιλη.
Τον εκπροσωπο των παλαιμαχων διαιτητων Πειραια
κ.Λουζινα Κωσταντινο.

Τον δημοσιογραφο της εφημεριδος "Φως των σπορ",κ.Δαρζεντα Αντωνη.
Τον δημιουργο και παρουσιαστη της εκπομπης "Θρυλικες Ιστοριες" του τηλεοπτικου σταθμου ΑΡΤ και εκπροσωπο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και των βετερανων ποδοσφαιριστων του Ολυμπιακου κ.Γλυκα Αντωνη,τον οποιο ευχαριστουμε θερμα για την τηλεοπτικη καλυψη της εκδηλωσης μας.

Τον εκπροσωπο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ κ.Παπακανδερακη Μανο.

Τους εκπροσωπους του συλλογου φιλων Προοδευτικης Crimson Club,κ.κ.Τομπρο Γιαννη,Μπαρμπερη Νεκταριο(παρελαβε τιμητικη πλακετα),Τρικαλακο Ακη,Παπαδη Ιωαννη.

Τον προεδρο της Ενωσης Συνδεσμων Παλαιμαχων ποδοσφαιριστων Πειραια κ.Τσιρμπα Κανελλο,τον αντιπροεδρο κ.Παπαλεξανδρου Στελιο,οι οποιοι εκπροσωπησαν επισης και τον Ηρακλη Νικαιας και Αιαντα Σαλαμινας αντιστοιχα.
Την εκπροσωπο του γραφειου τυπου της Ενωσης Συνδεσμων Παλαιμαχων ποδοσφαιριστων Πειραια κ.Νικολακου Βικυ.

Τους κατωθι εκπροσωπους συλλογων παλαιμαχων ποδοσφαιριστων:
Τον κ.Λουκανιδη Τακη εκ του Παναθηναικου.

Τους κ.κ Σεραφειδη Στελιο,Σιμιγδαλα Μιχαλη,Σεβαστοπουλο Νικο εκ της ΑΕΚ.
Τους κ.κ Μαστρακουλη Βασιλη ,Σκουρα Μαριο,Μεσα Παναγιωτη εκ του Απολλωνα Αθηνων.

Τον κ.Χριστοδουλου Δημητρη εκ του Πανιωνιου.

Τον κ.Κατσικογιαννη Παναγιωτη εκ του Αιγαλεω .

Τους κ.κ Ξεναριο Βασιλη,Παπαδοπουλο Ανδρεα,Σειτανιδη Χρηστο εκ του Ιωνικου.

Τους κ.κ. Κυριακου Θεοδωρο ,Ζερβουδακη Πετρο εκ του Ηλυσιακου.

Τους κ.κ.Γραμματικο Ανδρεα ,Τσιβλερη Κωνσταντινο εκ της Νεας Περαμου.

Τον κ.Πριντεζη Μιχαλη εκ της Δοξας Πειραια.

Τον κ.Αγιουταντη Γιαννη εκ του Α.Ο Κορυδαλλου.

Τον κ.Φουσκα Στεφανο εκ του Περαμαϊκου.

Τον κ.Μακρυωνιτη Αρη εκ του Εθνικου.

Τον κ.Σαρρη Δημητρη εκ της ΑΕ Χατζηκυριακειου κ ως Γ.Γραμματεα του Ομιλου Ουνεσκο Πειραιως κ νησων.

Τους παλαιμαχους ποδοσφαιριστες της ομαδας μας Σπετσαρια Διονυση,Νικολακακο Σταυρο,Μανδρεκα Γιαννη,Χατζηαθανασιου Μιχαλη,Σπετσερη Τακη,Νταβελη Αλεκο,Λιθοπουλο Αλεκο(οι δυο τελευταιοι εκπροσωπησαν και τα τμηματα υποδομων της ομαδας μας),Χορτσα Δημητρη,Βαφειαδη Κωσταντινο,Τσεβρετζη ΓιαννηΑννη Χρηστο,Μαλλιαρη Νικο,Κολεμπα Χρηστο,Ξανθοπουλο Βασιλη,Παπαχρονη Κωστα,Μπαριαμογλου Γιωργο,Κουμεντακο Κυριακο,Σιδηροπουλο Μακη,Κοπανιδη Βλαδιμηρο,Τσαγκαβελη Σωτηρη,Κατσικα Νικο,Χατζηδημητριου Θαναση,Γιαννουλο Στρατο,Μαυριδη Κωσταντινο.

Το Δ.Σ μας εκπροσωπηθηκε απο τον προεδρο κ.Σκριβανο Γιωργο,τον αντιπροεδρο κ.Βουρδαμη Σταματη,τον Υπευθυνο ποδοσφαιρικου τμηματος κ προπονητη κ.Ξανθοπουλο Χρηστο, τον Γραμματεα κ.Τζιαμαλη Αντωνη,τα μελη κ.Ιωαννιδη Βασιλη,Τσεβρετζη Γιαννη.

Ο ταμιας κ.Φουρακης Γιαννης αναρρωνει απο μια επεμβαση και επικοινωνησε τηλεφωνικως οπως κ πολλοι αλλοι φιλοι και συναθλητες μας.Την βραδια ομορφυναν με την παρουσια τους πολλες συζυγοι παλαιμαχων ποδοσφαιριστων,παραγοντων κ φιλων της ομαδας μας και τις ευχαριστουμε ιδιαιτερως.

Τελος θα θελαμε να κανουμε ιδιαιτερη αναφορα στους συναθλητες μας κ.κ.Παχατουρα Φιλιππο και Κωστουλα Παναγιωτη για την προσφορα της πιτας μας και των φαγητων που σερβιριστηκαν κατα τη διαρκεια της εκδηλωσης,καθως και τους κ.κ Χρηστο κ Βασιλη Ξανθοπουλο για την παραχωρηση του καταστηματος τους .

Κλεινοντας,ο υπογραφων θα ηθελε να ζητησει συγγνωμη για τυχον λαθη η παραλειψεις στα ονοματα των παρευρισκομενων.

Σας ευχαριστουμε ολους θερμα κ σας ευχομαστε καλη χρονια με υγεια για εσας και τις οικογενειες σας.

Βραβεύτηκε ο Αντωνης Τσάτσος από την Ένωση Βετεράνων Πειραιά


Βίκυ Νικολάκου 

Μια εξαιρετική βράβευση σε μια υπέροχη βραδιά,όπου ο Κανέλλος Τσίρμπας και ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Σιδηρόπουλος βράβευσαν τον Αντώνη Τσάτσο,κάτοχο της επιχείρησης "Φούρνοι Ήπειρος",για την βοήθεια και την στήριξη που παρέχει στους Βετεράνους του Πειραιά.

Εκείνοι,του πρόσφεραν αναμνηστική πλακέτα και τον ευχαρίστησαν για όσα έχει κάνει για αυτούς,ενώ ο ίδιος δήλωσε:

"Ευχαριστώ την Ένωση για αυτήν την διάκριση,εγώ θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε και αν χρειαστούν στο μέλλον."

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Οι Δωδεκάθεοι κατέβηκαν στην κοσμική ταβέρνα «Φοίνικες»


Βίκυ Νικολάκου   Μια πολλή όμορφη αποκριάτικη γιορτή μας χάρισαν οι βετεράνοι  του Πειραιά! Τρελό κέφι και χορό με πολλές εκπλήξεις!!

 Η κα Τσίρμπα με το σόου που δημιούργησε μας εντυπωσίασε και για άλλη μια φορά εκτόξευσε την γιορτή στα ύψη!

 Οι Δωδεκάθεοι κατέβηκαν στην κοσμική ταβέρνα της Αγίας Βαρβάρας στους «Φοίνικες» και μας έδειξαν τι σημαίνει γέλιο και διασκέδαση!! Με την παρουσία τους μας τίμησε το Δ.Σ της Αθήνας των παλαιμάχων .

Ο πρόεδρος τους κος Σαριδημητρίου, οι αντιπρόεδροι κκ Θειακούλης & Βουλκίδης, ο γενικός γραμματέας  κος Αντωνίου με τον υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κο Βελλά.

Κοντά μας παρευρέθησαν οι παρακάτω και τους ευχαριστούμε πολύ. 

«Είμαστε περήφανοι που μεγαλώνει η οικογένεια των παλαιμάχων » όπως αναφέρθηκε και ο κύριος Τυρλής (γενικός γραμματέας) στην έναρξη της εκδήλωσης. 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που συνεχίζονται κοντά μας είναι και ο Σύλλογος συμπαράστασης απόρων και ορφανών «ΦΩΝΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» με τους εκπροσώπους της,  κα Μπαξεβάνη, κα Φουρίδη και κα Μπουρίκου.

Πραγματοποιήθηκε βράβευση για τον κύριο Τσάτσο Αντώνη που μας στηρίζει και πλέον είναι μέλος της ΕΣΒΠΠ. 

Ιδιοκτήτης των αρτοποιείων «Ήπειρος» και σε καθημερινή βάση με την ευγενική του χορηγία και με την συμπαράσταση μας στηρίζει το Ίδρυμα « Ο Καλός ποιμήν »

Ο Επίτιμος πρόεδρος κος Σιδηρόπουλος Νίκος επί πολλά έτη πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ.

Από την ΕΠΣΠ κα Μωρέ Ιωάννα μέλος της Μικτής Πειραιώς.
Ο κος Κόλλιας Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μοσχάτου – Ταύρου
Ο κος Δροσινός Νίκος από την επιτροπή Διαιτησίας ,υπεύθυνος εκπαίδευσης και ανάπτυξης της ΕΠΣΠ και γραμματέας συνδέσμου διαιτητών Πειραιά.

Λόγω της επαγγελματικής του υποχρέωση για την Red night στο Star club Βούλας ο κύριος  Αντώνης Γλύκας  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί κοντά μας. 

Η σκέψη του και οι ευχές τους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Στηρίζει την ΕΣΒΠΠΠ και πάντα είναι κοντά  μας. Μας έκανε χορηγία μια μπάλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των παιχτών , η οποία δόθηκε σε δημοπρασία και παραδόθηκε στον πρόεδρο του Ερμή Κορυδαλλού κύριο Πρέκα!!

Πρόεδροι των ομάδων του Πειραιά που μας έδωσαν ιδιαίτερη χαρά με την παρουσία τους από τον  “Ερμή Κορυδαλλού” κος Πρέκας Κωνσταντίνος, “Κερατσινίου” κος Αποστόλου, Παπαγιώργος “Ειρήνης 2005”,     


Μαζί μας και οι ομάδες του συνδέσμου μας με τις παρέες τους. Μεγάλη παρουσία ο Ηρακλής Νικαίας, ο Ερμής Κορυδαλλού, ο Αετός Κορυδαλλού, το Κερατσίνι.
Το Χατζηκυριάκειο, ο ΑΟΑΔ, το Μοσχάτο , ο Ιωνικός, η Δραπετσώνα, ο Αργοναύτης, η ομάδα του Περάματος. Πανευλεσινιακός  (Εκ παραδρομής αν έχω ξεχάσει κάποιον να με ενημερώσει!!),

Εκπρόσωποι των Βετεράνων οι :Ρασούλης, Κανέρης, Βαγγέλης, Κιούλος, Μπάκας Θ., Μπάκας Στ. , Κοντραφουρης, Σαρρής, Καλαμάρας, Σπυριδάκης, Χατζηβασιλειου,  Γκόλφης, Κοντζαπαναγιώτης, Ξενάριος , Παπαδόπουλος, Πολυχρόνου, ο κύριος Γρηγορόπουλος επί πολλά έτη πρόεδρος των “Νέων Ευγενείας”.

Ο πρόεδρος  της  Ένωσης Συνδέσμου Βετεράνων Πειραιά κος Κανέλλος Τσίρμπας ευχαριστεί όλους  όσους  κατάφεραν να έρθουν αυτή την βραδιά κοντά μας , καθώς όλους τους συνεργάτες  του  που  στήριξαν και  προσπάθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή . Ηθικά και οικονομικά . Τους εύχεται Υγεία και Ευημερία τόσο σε εκείνους  όσο και στις οικογένειες τους .  

Καλές αποκριές!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.853097398132640.1073742713.106197116156009&type=3

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.853117758130604.1073742714.106197116156009&type=3

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Μία πολύ όμορφη βραδιά μας χάρισαν οι βετεράνοι της Προοδευτικής.


Βίκυ Νικολάκου  

 Πραγματοποιήθηε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .

Συγκίνηση, αναμνήσεις και συναισθήματα στο Restaurant Cafe Bar "Β&Β" της πλατείας Ελευθερίας Πολύς ο κόσμος, που έδωσε το παρόν, πάρα πολλές οι μεγάλες μορφές των βετεράνων της Προοδευτικής που παραβρέθηκαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του Προέδρου των επιτυχιών της ΠΑΕ Προοδευτική Γιάννη Καρρά, όπως και του τωρινού προεδρικού διδύμου της ομάδας Νίκου Λεμονή, Βασίλη Κατσαρού, οι οποίοι απέδωσαν τιμές στο παρελθόν της Προοδευτικής και δεσμεύθηκαν υπό την θητεία τους η μεγάλη ομάδα της πόλης μας να επιστρέψει εκεί που πρέπει, στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αξιοσημείωτη και η παρουσία του προέδρου της Ένωσης Συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαοριστών Πειραια κο Κανέλλο Τσ'ιρμπα με τους συνεργάτες του κο Παπαλεξάνδρου και Νικολάκου.

Την εκδήλωση κάλυψε η εκπομπή "Θρυλικές Ιστορίες" του ΑΡΤ με τον απίστευτο και μοναδικό Αντωνη Γλύκα. 










Ο σύλλογος αγάπης για ζωή ζητάει εθελοντές


Βίκυ Νικολάκου  

Ο σύλλογος αγάπης ζητάει εθελοντές για να βοηθήσουν την μεταφορά πλαστικών καπακίων όπου δίνονται για αμαξίδιασε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ζητάει τον εθελοντισμό τους, ώστε να μπορούν να βοηθούν στην φόρτωση και στην ξεφόρτωση των καπακίων.

ΤΗΛ 210 4101676  ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 38 ΠΕΙΡΑΙΑ 

«Ήπειρος» το ψωμι θα κοστίζει ΜΟΝΟ 0.40 λεπτά(!!!).


Βίκυ Νικολάκου  

Οι φούρνοι «Ήπειρος», ΗΡΘΑΝ, ΠΕΤΥΧΑΝ και πλέον έχουν μόνο να προσφέρουν στον  έλληνα καταναλωτή.
Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας αρτοποιείων «Ήπειρος» Αντώνης Τσάτσος, ώστε ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές όλες οι οικογένειες να μπορούν να έχουν το πιο βασικό προϊόν στο ελληνικό τραπέζι, που δεν είναι άλλο από το ψωμί.

Πλέον και στους τέσσερις φούρνους «Ήπειρος» η φρατζόλα θα κοστίζει ΜΟΝΟ 0.40 λεπτά(!!!). Η τιμή αυτή είναι μοναδική πανελλαδικά και αναμένεται να κάνει θόρυβο…

Ο Αντώνης Τσάτσος με αυτόν τον τρόπο συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία, αφού εδώ και χρόνια δεν το κάνει μόνο με τις εξαιρετικές του προσφορές στους Φούρνους αλλά και με άμεση προσφορά με δωρεές, ενώ σημαντική είναι η προσφορά του και στον αθλητισμό αφού συνεισφέρει με τη μορφή χορηγιών σε δεκάδες σωματεία.
Μάλιστα ουκ ολίγες φορές έχει τιμηθεί για την προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

Μεγάλη εμπορική συμφωνία κατάφερε να επιτύχει το Sportactive.gr με τον επιχειρηματία Αντώνη Τσάτσο,κάτοχο της αλυσίδας φούρνων "Ήπειρος".

Έτσι,από δω και πέρα,πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας και λέγοντας την λέξη Sportactive,θα μπορείτε να αγοράσετε το ψωμί  σας,μόνο με 0.40 ΛΕΠΤΑ !

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ Η 4 ΦΟΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ......(ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΡΑΜΑ )


Βίκυ Νικολάκου  



ΔΙ΄ΕΡΡΗΞΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ'. Αγνωστοι διερρηξαν τα ΓΡΑΦΕΙΑ των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στην Λεωφ, Δημοκρατιας 164 Περαμα στη θεση ΑΡΜΟΣ. Αφαιρωντας ρουχισμο,το ψυγειο,το air.cohditioh,μεταλλια και κυπελλα. Εσπασαν 2 πορτες εισοδου και καταστρεψαν τα παντα.....ΕΙΝΑΙ Η 4 ΦΟΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ......

Μοσχάτο – Αίας Σαλαμίνας 5-1 (ΒΕΤΕΡΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


Βίκυ Νικολάκου  

Πεντάσφαιρη η ομάδα των βετεράνων του Μοσχάτου. Τα γκολ της ομάδας τα χάρισαν  οι : κ.κ  Σελίμης ,Δραγάτης, Τοξόπουλος, Πιαδίτης και  Αναστασόπουλος .

Αλλά και ο Αίαντας με τον Μαγιάτη έδωσαν το μοναδικο γκολ!!!  Όλα αυτά τα γραφουμε για την απλή ενημέρωση…Γιατι  ολοι γνωρίζουμε την Ιστορία του Αίαντα Σαλαμινας!!!! Ένας πολύ ηρεμος  αγώνας  και ευχάριστος  γεμάτο γέλια!!! Που αλλου ? 

Στο γήπεδο του Μοσχατου!

Βετεράνοι Μοσχάτο Ζώρζος,Σαββιδης, Χυτηρης, Τσισθιωτης, Σελίμη  (1) , Δραγατης (1), Βουζαλης, Νιτσου, Τοξοπουλος (1), Πιαδίτης (1), Αναστασοπουλος (1), Καλαμαρας ,Μανωλης, Μανδαλας

Βετεράνοι Αίαντα : Καρούσης, Ταουξής,  Γκιοκας, Μιχαήλ, Μαρούλης, Σταμπουλης, Ππατζίκος, Παπαλεξανδρου , Μαγιάτης (1), Αγρίτης, Λιάκος,
Διαιτητές  Φωτιαδης,    Χασάπης ,   Τριανταφυλου 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22-02-2016)


Βίκυ Νικολάκου  

Αποτελέσματα Αγνωνιστικής 22-02-2016 

Πέραματος - Αστέρας Μαγούλας 7-5

Μοσχάτο- Αίαντας Σαλαμινας 5-1

ΑΟΑΔ- Αργοναύτη 3-4

Αναβολή Προοδευτικής

ΑΟ Πειραιά - Ερμής Κορυδαλλου

Πανελευσινιακός - Χατζηκυριακείο 6-1

Ιωνικός - Ασπρόπυργος 2-2

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστων Ιωνικού θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση

0
Βίκυ Νικολάκου  

27/2/2016 ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστων Ιωνικού Νικαιας θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση του στο κοσμικό κέντρο ''Μπάμπης'' στο Σχιστο.



Το Δ. Σ. και ο Προεδρος Κανελος Τσιρμπας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια


Το Δ. Σ. και ο Πρόεδρος Κανελος Τσιρμπας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του στον κ.  Λεωνίδα Θεοδωρακάκη  Επίτιμο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την  απώλεια του αγαπημένου  του αδερφού.
Βίκυ Νικολάκου  

Βετεράνοι Περάματος – Αστέρα Μαγούλας 7-5


Βίκυ Νικολάκου,  


Ένα όμορφο αγώνα στο γήπεδο του Περάματος ,όπως συνηθίζουν και οι δυο ομάδες να δίνουν πάνω από όλα στον εαυτό τους και ύστερα στους φίλαθλος τους.
Οι Βετεράνοι Περάματος ευχαριστούν τον Αστέρα Μαγούλας για τον ηρεμο και όμορφο αγώνα που κύλισε με πολλές φάσεις και ευκαιρίες που δεν πήγαν χαμένες .

Ο κύριος Μπάκας συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι είναι  από τις  ομάδες  που χαίρεσαι να παίζεις μαζί τους!

Διαιτητές   Κομνηνός , Δημητρακόπουλος, Σταυρακάκη Μαρία.

Βετεράνοι Περάματος :Τσαγκάρης ,Καρατζάκης, Ιορδανίδης,Λαμπρινίδης, Δημόπουλος Ανδρέας, Φούσκας, Αναστασίου, Νικολούλης, Μπάκας Στ, Πετρόπουλος  (7), Ναξάκης, Γιαβρής, Παπαστεφάνου Γ.

Βετεράνοι  Αστέρας   Μαγούλας : Μπακόπουλος, Καλιώρας.Χατζηδάκης, Τριβέλας, Δούκας(1), Μωραίτης, Μαυροειδης (4), Οικονόμου, Γκίκας, Σκορδάς, , Δόβρης, Ρόκκας Θωμάκος, Στραιτούρης,Τιπτίρης Δ. Τιπτίρης Αν.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟ Β&Β ΡΕΣΤΟΡΑΝ (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


Βίκυ Νικολάκου  
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην κοπή της πίτας του συλλόγου μας , που θα πραγματοποιηθει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8μμ στο ρεστοράν Β&Β στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γραμματεας ΤΖΙΑΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ



Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ( ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ)


Βίκυ Νικολάκου,  

Σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιωνικού Νικαίας στο Δημαρχείο της Νίκαιας. 

Παρουσιαστής ο κυρίος Μυρισκλάβος .Δυνατές παρουσίες έδωσαν το παρών . 

Κοντα τους σύσωμο το Δ.Σ της ΕΣΠΠΠ με τον πρόεδρο τους Κανέλλο Τσίρμπα. 
Παρευρεθήκαν οι κύριοι και κυρίες  :  Εύη Καρακώστα  Βουλευτής β΄ Πειραιά ΣύριζαΓεώργιος Ιωακειμίδης Δήμαρχος Νικαίας – Αγ. Ιωάννης Ρέντη
Κώστας Τσεφαλάς  Γ.Γραμματέας  Δημ. Νικαίας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη
Δημοσθένης Σταματάτος Αντιδήμαρχος  Νικαίας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Γιάννης Μπακατσέλος  Δημ. Σύμβουλος  Νικαίας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, παλαίμαχος Ιωνικού Νικαίας Σπύρος Κοτζαμάνης   Αντιδήμαρχος Νικαίας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, παλαίμαχος  Ιωνικού Στελιος  Μπενατάτος  τέως Δήμαρχος  Νικαίας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη,επικεφαλής Δημ παράταξης  Λαϊκής  Συσπείρωσης

Γιάννης  Αγγελινιάδης  τέως  Δήμαρχος και  Δημ. Σύμβουλος  Νικαίας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργος  Μακρινός   Πρόεδρος  Αθλ.οργανισμού Δήμου Κορυδαλλού Κωστας Βράκας  Αντιδήμαρχος  Οικονομικού Δήμου Κορυδαλλού
Κανέλλος  Τούντας  Δημοτικός  Σύμβουλος  Νίκαιας…

Κούλης Βρεττάκος  Δημοτική  παράταξη  Ενωμένοι  πολίτες και Δημ Συμβουλος Νικαίας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη Αθανάσιος Τερζής   Πρόεδρος   ομοσπονδίας ποδηλασίας  και μέλος ολυμπιακής  επιτροπήςΑριστειδόπουλος  Τάσος  Πρόεδρος  Ερασιτέχνης  ΑΟ Ιωνικού Στέλιος  Παλαιοχωρίτης    Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ιωνικού

Μαρωνίτης  Ιωάννης Πρόεδρος του  ομίλου ΟΥΝΕΣΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ 
Μαργαρίτης  Χατζηαλέξης   προπονητής ομάδας του Ιωνικού .

Σύσσωμη όλη η  ανδρική  ομάδα για την  βράβευση του  συμπαίκτη τους Κυριακίδη ΗλίαΈνωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραια   Μπάκας Σταύρος αντιπρόεδρος Νικολάκου  Βίκυ  Γραφείο τύπου  ΕΣΠΠΠ, Φωνή των Πειραιωτών και  Δημόσιες σχέσεις Πήγασος Αγίου Διονυσίου 

ΑΕΚ Σεραφείδης – Συμιγδαλας- Αντωνοπουλος 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ   Σκριβανος-Ξανθοπουλος -Βουρδάμης- Τζιαμαλής

ΑΠΟΛΛΩΝ Μαστρακουλης- Μπόντζος- Σκούρας 

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Παπαλεξάνδρου – Λαιβερας

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ    Ζερβουδακης -Πούλιος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Κωνσταντινιδης –Γούλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ   Κωττάκης και ο  Αντώνης Γλύκας  οοποίος τιμήθηκε 

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  Κοτζαπαναγιωτης – Πολυχρονιαδης

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Γκαμανης- Πρίντζεζης

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ  Φούσκας- Παπαστεφάνου

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κανέρης

ΜΟΣΧΑΤΟ Καλαμαρας 

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ  Σαρρης

ΑΟΑΔ Κοντραφουρης

ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Παπαντωνοπουλος –Καλδης

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ Χατζηβασιλειου Σπυριδακης

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ Μωραιτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   Μπάκας Θέμης

Καλύβας Θ. αντιπρόεδρος   προπονητών Πειραιά

Λυκουρίνος  Ζαχ. Αιγάλεω και υπ. Διεθνών ποδοσφαιριστών

Σταματάτος εκπρόσωπος ΕΠΣΠ

Κουνιάς  τέως σύμβουλος ΕΠΣΠ.

ΛΕΟΥΣΗς , ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ , Δ/της παλαιμαχοι
Εμιρτζόγλου  Πρόεδρος Ιωνικού 
Σολαχίδης ,Τασόγλου, Οικονομάχος, Κουγιτέας – Μπογράκος  
Μπασκε τ παλαίμαχοι  Λαουτάρης-Αλεξανδρίδης-Περτέσης- Μαλαματενάκης

Δημητριαδης , Μητσοπουλος ΗλΙΑς, Παπακανδεράκης  Μανώλης 

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ :ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ .ΒΕΚΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΑΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΛΟΥΤΣΙ, ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΥΓΕΙΑ  ΕΥΗΜΕΡΙΑ 

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ  ΣΑΒΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟ , ΦΟΥΡΝΟΙ (ΜΠΑΜΠΗ) ΒΛΑΧΟ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ – ΣΑΒΒΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ (BELUKA) CAFÉ RESTAURANT…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.848152085293838.1073742704.106197116156009&type=3



Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (_ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ )


Βίκυ Νικολάκου,  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

1η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:

Αναχώρηση από την Αθήνα στις 20:05 και άφιξη στην Πάφο στις 21:40. 

Μεταφορά με το Λεωφορείο μας από το αεροδρόμιο για το Ξενοδοχείο NAVARRIA που βρίσκεται στην Τουριστική περιοχή της Λεμεσού. 

Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και το βράδυ βόλτα στην πόλη της χαράς και του γλεντιού όπως αποκαλούν τη Λεμεσό.

2η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:

Πρόγευμα στο Ξενοδοχείο μας από τις 7:00 μέχρι τις 9:30 και μετά θα μεταβούμε στη Λευκωσία για να επισκεφθούμε το ΤΥΜΒΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ, τη ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ και τη ΛΑΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. (προαιρετική επίσκεψη στην πιο όμορφη πόλη της Κύπρου την Κερύνεια, που είναι κατεχόμενη) Μετά την επίσκεψή μας στην Κερύνεια και τη Λευκωσία θα μεταβούμε στην Κωμόπολη του Ιδαλίου (αρχαίο Βασίλειο) όπου η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα Παλαιμάχων του ΧΑΛΚΑΝΩΡΑ. 

Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 15:00 θα είναι προς τιμή του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας και του ΧΑΛΚΑΝΩΡΑ Ιδαλίου Ανδρέα Λυμπουρή και θα τελεί υπό την αιγίδα του γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόση Τσιόλα. Μετά τον Αγώνα θα επιστρέψουμε στη Λεμεσό. 

Το βράδυ δείπνο (μπουφέ) στο Ξενοδοχείο μας από τις 18:30 μέχρι τις 20:30.

3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:

Πρόγευμα στο Ξενοδοχείο μας από τις 7:00 μέχρι τις 9:30 και ελεύθερη μέρα στη Λεμεσό. 

Το μεσημέρι γεύμα (μπουφέ) στο Ξενοδοχείο μας από τις 12:30 μέχρι τις 14:30. Το βράδυ στις 20:30 ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ διοργανώνει επίσημη εκδήλωση στο Ξενοδοχείο μας με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό προς τιμή του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λυμπουρή και της αποστολής του Συνδέσμου μας. 

Η εκδήλωση θα τελεί υπό την Αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού όπου προσκλήθηκαν και θα παρευρεθούν ο Βουλευτής Λεμεσού Ανδρέας Μηχαηλίδης, ο Δήμαρχος Ιδαλίου Λεόντιος Καλλένος, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας καθώς επίσης Κορυφαίοι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές και εξέχουσες προσωπικότητες του Νησιού.

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε με το Λεωφορείο μας για την πανέμορφη πόλη της Πάφου όπου η Ποδοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου την αντίστοιχη ομάδα του Α.Π.Ο.Π Πάφου. 

Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 10:30 θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη των δύο ηρώων Γεώργιου Μ. Σάββα και Σωτήρη Παπαλαζάρου που έπεσαν μαχόμενοι στις 20 Ιουλίου 1974 κατά τη Βάρβαρη τούρκικη εισβολή (και οι δύο ήταν ποδοσφαιριστές του Α.Π.Ο.Π Πάφου). 

Ο αγώνας θα τελεί υπό την υψηλή προστασία του εξοχότατου Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου. Μετά τον αγώνα ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Π.Ο.Π. Πάφου, θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμή της αποστολής του Συνδέσμου μας. 

Στις 14:20 θα βρισκόμαστε στο αεροδρόμιο Πάφου όπου στις 15:20 θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα για να φθάσουμε στο αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στις 17:05.