Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση κύριο Βασιλειάδη με τον κύριο Νίκο Σιδηρόπουλο



Πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Βασιλειάδη και του προέδρου των παλαιμάχων κύριο Νίκο Σιδηρόπουλο συνοδευόμενος από τη κυρία Βίκυ Νικολάκου, που σκοπό είχε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Βασιλειάδη και την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την εν γένει βοήθεια τους στο έργο της Ένωσης μας .

Συζητήθηκαν θέματα για την φετινή χρονιά για την οποία λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι πάλι στο πλευρό μας.Σαν πρώτη κίνηση θα συνεχιστεί η Δωρεάν Διάθεση 20 εισιτηρίων σε κάθε παιχνίδι για τα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΠΠΠ. 

Υπεύθυνη για την διάθεση αυτών των εισιτηρίων εκ νέου η κυρία Νικολάκου με την οποία τα μέλη του Δ.Σ θα πρέπει να επικοινωνούν 3 μέρες πριν από το εκάστοτε παιχνίδι στο τηλέφωνο 697 77 60 173. 

« Στα πλαίσια της τιμητικής προσφοράς προσκλήσεων από την «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.»



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 

Μέσω του Διευθύνοντα  Συμβούλου κ.Βασίλη Βασιλειάδη  & της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» προς την Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά η οποία   θα συνεχιστεί και την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο για τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού μας , σας ενημερώνουμε! .

Τα ενδιαφερόμενα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΠΠΠ και τα μέλη των ομάδων πρέπει να επικοινωνήσουν έως και σήμερα  Πέμπτη 20/8/2015  ώρα 16.00 με την κ.Βίκυ  Νικολάκου  . 

Μετά το πέρας του χρόνου , καμία συμμετοχή δεν θα δύναται να υπάρξει.

Ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι   23/8/2015 και ώρα  21:30  

Οι συμμετέχοντες βετεράνοι πρέπει είναι 45 λεπτά νωρίτερα της έναρξης του αγώνα  Απαραίτητα  με την ταυτότητα τους.

Υπεύθυνη των προσκλήσεων για την ΕΣΠΠΠ η κ Βίκυ  Νικολάκου 

Τηλ. επικοινωνίας είναι 697 77 60173.

email.Nikolakou@gmail.com

Εκ του ΔΣ 

Ευχαριστούμε.