Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Για την 7η αγωνιστική του τουρνουά των παλαιμάχων Πειραιά

θα διεξαχθούν αύριο οι παρακάτω αγώνες :

18.00 Γήπ. Δραπετσώνας Δραπετσώνα - Προοδευτική

18.30 Γήπ. Γ. Ρουμελιώτης Πανελευσινιακός- Νέα Πέραμος

Γήπ. Χαραυγής Νέοι Ευγενείας - Ηρακλής Νίκαιας

18.45 Γήπ. Αγ. Διονυσίου ΑΟΑΔ- Ερμής

19.00 Γήπ. Παρ. Σαλαμίνας Αίας- Αργοναύτης

19.30 Γήπ. Νίκαιας Δόξα Πειραιά- Αστέρας Μαγούλας

Γήπ. Μοσχάτου  Μοσχάτο - Κερατσίνι

οι αγώνες Ασπροπύργου - Ελλάδας Ποντίων και Χατζηκυριακείου- Περαμαϊκού αναβλήθηκαν .

Ρεπό έχει ο Ιωνικός που θα παίξει στις 17.30 στο Ρέντη με την Στιμάγκα Κορινθίας .

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Φιλανθρωπικος αγωνας ομάδα του Συλλόγου γονέων των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα Ζωης»

Σε αγώνα φιλανθρωπικού  χαρακτήρα η ομάδα του Συλλόγου  γονέων των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα Ζωης» ’ επικράτησε  με 2-1 της Μεικτής  παλαιμάχων Πειραιά . 

Το αποτέλεσμα  φυσικα  περνάει σε δεύτερη μοίρα  σημασία έχει ότι αυτοί που αγωνίστηκαν  μοιράστηκαν όμορφες  στιγμές για ένα και μοναδικό σκοπό που ήταν η «Φλόγα Ζωής. 

Για άλλη μια φορά να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν  τρόφιμα και μπάλες  για την «Φλόγα ζωής» από το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι.  

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η κα Τρυφωνίδη και ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο μας  Νικο Σιδηρόπουλο  για όσα έχει προσφέρει η Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και οι συνεργάτες τους  τα τέσσερα τελευταία χρόνια.  

Για άλλη μια φορά να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν  τρόφιμα και μπάλες  για την «Φλόγα ζωής» από το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι.   

Τη Φλόγα εκπροσ’ωπησε η  κυρία Νικολακοπούλου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  κος  Χρήστος Μπουλές  πρώην σύμβουλος της Ε.Π.Σ.Π, ο κος  Γιώργος Γκαμάνης  πρόεδρος των Βετεράνων  Δόξας Πειραια,ο κος Σταύρος  Νικολακακος   παλιά μεγάλη δόξα της Προοδευτικής και ο κύριος Αντώνης Δαρζέντας  δημοσιογράφος   στην εφημερίδα «ΦΩΣ». 

Οι κυρίες Βιδάλη και Κοτζαπαναγιώτη ήταν στην εμψύχωση του αγώνα αλλά και η κα  Λουίζα Κοσμίδου που με την  παρουσία της μας θύμισε ότι όπου υπάρχει μαζικός πληθυσμός-Βετεράνων πρέπει να υπάρχει Ιατρός!!!

Και τα δύο (2) τέρματα των νικητών σημείωσε ο Μακρόγλου ενώ  γι α τούς Βετεράνους  σκόραρε ο Βουζαλης.

Μικτή Πειραιά :Δήμου,Τζιαμαλής, Μπάκας, Παπαλεξάνδρου, Τυρλής, Καρουσάκης, , Γουλέτας, Μακρυγιαννέλης, Κοτζαπαναγιώτης, Κανέρης, Πολυχρόνου, Ιωαννίδης, Μαρσώνης , Τσεβρετζής.

Φλόγα Ζωής : Κολβερης, Σιδηρόπουλος, Βιδάλης, Συνοδινός, Κολούκας, Αγγελετάκης,Δεβετζόγλου, Καραμιχάλης, Τζουτζίδης, Μακρόγλου, Παραπολας, Χριστοφίδης, Κασάρχος.

Διαιτητές :Αγαδάκος, Τσιάκαλος,Ζάχαρης

Το παρών  έδωσε  και το γραφείο  τύπου της Ένωσης παλαιμάχων  ποδοσφαιριστών Πειραιά, το οποίο εκπροσώπησαν η  κα Βίκυ Νικολάκου  και  κος Στάθης  Γιαππαπας.



































Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (21/02/2013)

ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΣΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ (20/02/2013)

ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ... (18/02/2013)

ΑΞΕΧΑΣΤΗ Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (18/02/2013)

ΤΟ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ (13/02/2013)

OI ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ (04/02/2013)

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η 8η ΗΜΕΡΑ (31/01/2013)

ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ... (24/01/2013)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2012-2013 (23/01/2013)

ΟΙ ΠΑΛ/ΜΑΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡ.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ (17/01/2013)


Συγκίνηση, χειροκροτήματα, χαμόγελα, ευχές για την νέα χρονιά, υγεία και ευημερία ηταν τα χαρακτηριστικά  της σημερινής ποδοσφαιρικής ατραξιόν στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Δραπετσώνας υπό την απειλή της βροχής…προς τιμή  ενός σπουδαίου Δραπετσωνίτη ποδοσφαιρικού παράγοντα. Του Αριστείδη  Παπαμιχαήλ που για πολλά μα πολλά χρόνια ήταν κοντά στο φουτ μπολ, κοντά στις ομάδες της Δραπετσώνας, κοντά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Δήμαρχος της πόλης ο κ. Κ. Τζαννής, η Δημ. Σύμβ. κα Μπαρμπαγιάννη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ. Πειραιά κ.Στ. Μπρατσώλης, η αντιπρόεδρος επίσης της ΕΠΣΠ κα Λέλα Αθανασοπούλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων του Πειραιά  κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος του Χαϊδαρίου κ. Λάμπρου,ο επί δεκαετιών παράγοντας της Δραπετσώνας αλλά και της ΕΠΣ. Πειραιά κ. Στάθης Αμαραντίδης(τιμήθηκε) μίλησαν και σχολίασαν τις υπηρεσίες που προσέφερε και στη Δραπετσώνα  και γενικότερα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο κ. Παπαμιχαήλ.

Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, τον οποίο τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες παρόντων των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και  της Μικτής Πειραιά και της Δραπετσώνας. Οι οποίοι με την σειρά τους έκλεισαν την εκδήλωση με φιλικό αγώνα κατά  την διάρκεια του οποίου ο Πειραιάς κέρδισε με 2-0. Από την Ένωση Συνδέσμων Πειραιά ήταν ο ταμίας κ. Παπανικολάου και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Τάκης Παϊπέτης.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι ο κ. Γαβρίλης εκπροσωπώντας τους παλαίμαχους της Δραπετσώνας  αναφέρθηκε στον κ. Παπαμιχαήλ. Τον οποίο τίμησαν και οι Νέοι Δραπετσώνας. Επακολούθησε δεξίωση  στο Απρόοπτο.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ


Ήταν διάρκειας 60 λεπτών με τον νικητή να έχει καλύτερους επιθετικούς  να αξιοποιεί τις ευκαιρίες και να κερδίζει χάρις στα γκολ του Στεφανίδη ( Πανελευσινιακού) και Σταύρου Μπάκα  Περαμαϊκού). Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τον αγώνα διαιτήτευσε  ο Αντώνης Τόγιας ( χρόνια πολλά  για την αυριανή γιορτή σου) με συνεργάτες τους Λεούση, Μαντέλο.

Επίσης  οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους παρακάτω παίκτες.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ:
 (Προπονητής:Στ. Νίνος) Γαβρίλης, Χαραλαμπάκης, Ζάχος, Παραγιός, Χίου, Γούτης, Σαρρής, Γεωργόπουλος, Ζαχαριάδης, Μπεγνιδάκης Σκαβάρας, Ζωσημίδης, Σκλάβος, Μαυράκης, Πολυχρονιάδης, Τζανόγλου, Πετράκης

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 
(Προπονητής: Καν. Τσίρμπας) Μακρυγιαννέλης, Λέκκας, Δήμιτσας, Τυρλής, Καλύβας, Συνοδινός, Μπάκας Στ. & Κ, Σπάθας Β, Στεφανίδης, Πολυχρόνης, Μήτσου, Τζιαμαλής, Βιδάλης, Πετρίδης).

ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2013 (16/01/2013)